(0)

High Tea cadeaukaart

Even lekker met familie of vriendinnen genieten van een etagere vol met Engelse specialiteiten. Het Tuincafe biedt High Tea zoals het hoort: met diverse soorten exclusieve thee. Geserveerd in stijlvol Engels servies. Warme en koude mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken het compleet. Lunch... maar dan net even anders.

Traditional English High Tea

In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones, mini-sandwiches als in Engeland. High Tea is daar echt een begrip. Gelukkig hoef je voor deze traditie niet langer het kanaal over te steken! Even reserveren bij onze horeca-afdeling en je bent verzekerd van een bijzondere en gezellige middag. Kosten per persoon: 14.95 euro.

Hoe kun je reserveren?

Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren. Voor grote groepen vragen wij om langer van te voren te reserveren. Reserveren is zowel telefonisch als in de winkel mogelijk.

Deelnemende vestigingen

De High tea cadeaukaart is verkrijgbaar bij de volgende Intratuin vestigingen:
Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Drachten, Duiven, Elst, Enschede, Halsteren, Heerhugowaard, Hilversum, IJsselstein, Koudekerke, Lelystad, Lochem, Maastricht, Malden, Nuenen, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Hoorn, S-Gravenzande, Sliedrecht, Ter Aar, Veghel, Voorschoten, Weert, Winschoten, Zoetermeer en Zevenhuizen.