Hydrangea paniculata 'Limelight'PBR

Hydrangea paniculata 'Limelight'PBR
Hortensia
Hoogte
175
Bloeitijd
juli - september
Winterhardheid
goed
Consumptie
Niet geschikt voor consumptie
Weetje

Deze bijzonder fraaie pluimhortensia's heeft bloemen die mooi zachtgroen van kleur zijn. Alleen op arme grond kleuren de bloemen wit! Pluimhortensia's mogen in de lente flink teruggeknipt worden. Zo blijft de struik fris en compact.

Hydrangea paniculata 'Limelight'PBR
Hortensia
Standplaats
halfschaduw / zon
Snoeien
maart
Snoeiwijze
Mag sterk gesnoeid worden indien gewenst
Hoe te planten

Dompel de plant voor het planten eerst onder water. Graaf een gat waar de kluit van de plant ruim in past. Meng de aarde uit het plantgat met Intratuin Rhododendrongrond. Verwijder de pot, zet de plant in het plantgat en druk de aarde goed aan. Voedt sierstruiken van april tot en met augustus met Intratuin Hortensiameststof.

Ideale planttijd

het gehele jaar, behalve bij strenge vorst

Unieke groeigarantie Groeigarantie

Intratuin biedt een unieke groeigarantie van 6 maanden op bomen, sierstruiken en vaste planten van het eigen merk: Slaat de plant binnen deze periode niet aan in uw tuin, dan krijgt u van ons een nieuw exemplaar. Breng wel even etiket en kassabon mee naar de vestiging!

Servicebalie

Bij de Servicebalie van uw Intratuin-vestiging kunt u terecht voor het kopen van cadeaubonnen, retour brengen van gekochte artikelen, ruilen van gekochte artikelen en het afhandelen van opmerkingen. Indien u een artikel wilt ruilen of retour wilt brengen, gelieve dan naar de Servicebalie te gaan voordat u het tuincentrum in gaat. Dit om misverstanden te voorkomen.

Contact-/Klachtenformulier

Neem contact met ons op door middel van onsĀ contactformulier.