(0)

Wat kan ik met de tool?

Met de tuinontwerp tool van Intratuin kun je nu zelf heel gemakkelijk online een ontwerp voor je tuin maken. Het is altijd lastig om je voor te stellen hoe jouw tuin eruit moet gaan zien. Is een zespersoons tafel niet te groot in jouw tuin? Of valt een vijver van 3 bij 3 meter niet veel te klein uit?

 

Met behulp van de tuinontwerp tool kun je, voordat je aan de slag gaat, jouw tuin al online inrichten. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw tuin eruit gaat zien.

 

Zodra je weet welke artikelen je allemaal in jouw tuin wilt hebben, kun je meteen kijken welke specifieke producten Intratuin in het assortiment heeft. Heb je besloten dat er een zespersoons tuinset in je tuin moet komen?  Dan kun je meteen op de website het gehele assortiment aan zespersoons tuinsets bekijken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je tuinset, maar voor elke productcategorie.

 

Is je ontwerp af en wil je het graag laten zien aan je vrienden, familie en anderen? Dan kun je jouw ontwerp delen via email, Facebook en Twitter. Zo kun je ook anderen inspireren!