Verlanglijstje
Geen items

Zaterdag 2 april: vijvertest van Velda

Met een vijver in de tuin komen vissen binnen handbereik. Niet alleen is het genieten van vissen, maar ook kikkers, libellen en vogels zullen uw tuin bezoeken.

Bij een  eigen vijver komt u na een dag van haast en drukte tot rust. Juist daarom staat de vijver de laatste tijd zo in de belangstelling.

Om uw vijver in een goede conditie te houden, is regelmatig onderhoud nodig. Enig inzicht en beheersing van de waterkwaliteit is voor het behouden van een gezonde vijver gewenst.

Daarom organiseren wij in samenwerking met Velda, een watertestdag. Zaterdag 2 april kunt u gratis uw vijverwater laten analyseren bij Intratuin. Het enige dat u hoeft te doen is een zo vers mogelijk monster van uw vijverwater mee te nemen, zodat de vijverspecialist de waterwaarden kan testen.

Op basis van de uitslag wordt een complete vijverdiagnose gemaakt en wordt u geadviseerd over het verbeteren van uw vijverwater.  Zo kan een advies op maat worden gegeven om de vijver algenvrij te houden of om een natuurlijk evenwicht te krijgen of te herstellen.

De vijverspecialist heeft veel praktische tips en natuurlijk kunt u met al uw vijvervragen bij hem terecht. Voor elk vijverprobleem is er wel een oplossing, zodat u optimaal van uw vijver kunt genieten.

Velda is een begrip in vijverbiologie en biedt een uitgebreid assortiment vijverproducten. Meer informatie over vijvers en het uitgebreide Velda-assortiment kunt u vinden op www.velda.com. Met vragen kunt u zich wenden tot infoantispam@moc.adlev.

Dus kom langs bij Intratuin met uw vijverwatermonster op zaterdag 2 april tussen 10.00 en 16.00 uur.