(0)

High Tea bij Intratuin Ter Aar

Wilt u weer eens heerlijk bijkletsen met een goede vriend, vriendin of een kennis? Verras hem of haar dan met deze gezellige Engelse traditie! Tijdens een gemoedelijk verblijf in ons tuincafé heeft u de gelegenheid om lekker te ontspannen, onder het genot van heerlijke engelse specialiteiten.
 

Waaruit bestaat de High Tea?

Het High Tea arrangement bestaat uit een sfeervol gedekte tafel met daarop onder andere een etagère vol met diverse Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig, warm als koud. Een pot theewater (met allerlei thee melanges) dat wordt geserveerd in een trendy servies. De samenstelling van de High Tea wordt aan de seizoenen aangepast, ieder seizoen is er dus een nieuwe belevenis. Wilt u ook eens een echte Engelse High Tea meemaken? Dan bent u van harte welkom bij Intratuin Ter Aar!
 

Wat kost een High Tea?

De High Tea kost € 14,95 per persoon en kan ook als cadeau worden gegeven d.m.v. de High Tea Cadeaukaart, welke verkrijgbaar is bij de klantenservice.
 

Wanneer kan ik een High Tea bezoeken?

Een High Tea kan (in overleg) elke maandag t/m zondag plaatsvinden. U dient wel minimaal 2 dagen van te voren te reserveren. Voor grote groepen vragen wij u om dit ruim van te voren te doen in verband met de benodigde zitruimte. Natuurlijk kunt u voor (of na) de High Tea de nieuwste trends spotten en inspiratie opdoen in onze winkel. Reserveren is zowel telefonisch als in de winkel zelf mogelijk bij onze klantenservice.
 

Terug naar de vorige pagina.