Laden..

De Intratuin app

Nieuw bij Intratuin: De Intratuin app! Je vindt er veel voordeel en exclusieve aanbiedingen. Maar ook helpen we je bij de verzorging van je plant(en) en vind je er inspiratie en blogs. Meer weten? Lees snel verder.

Dit kan je met de app! Bekijk de video:

Download de gratis Intratuin app via de App store of Google play: 


Virtueel planten plaatsen

Wil jij ook zo’n gave grote kamerplant in huis, maar eerst zien hoe het staat? In onze app vind je nu een handige functie om je kamerplant virtueel uit te proberen in je eigen interieur! Je kunt kiezen uit 50 grote kamerplanten.

Hoe werkt het?

Download de laatste versie van de Intratuin app. Klik op ‘ Bekijk in augmented reality’ op de homepage van de app. Selecteer de plant die je wilt testen. De camera verschijnt. Zorg dat er voldoende licht is in de kamer en dat je je telefoon schuin op een vlakke ondergrond richt. Het duurt eventjes voordat de plant geladen is. Zodra de plant geladen is, kun je de plant op een plek plaatsen in je huis waar jij dat wilt. Zo kan je goed zien hoe de plant eruit ziet in jouw huis! Let op: niet alle toestellen zijn geschikt voor Augmented Reality (AR). Kijk in de app in de playstore of jouw toestel geschikt is. Het kan zijn dat je geheugen van je telefoon te vol is om Augmented Reality te kunnen gebruiken. Er komt dan een melding in je scherm. Zorg ervoor dat je dan wat ruimte vrij maakt op je telefoon door andere apps te sluiten.


Plantenverzorging

Maak de verzorging van je planten een makkie. Je krijgt tips voor iedere plant en een melding wanneer je plant jou nodig heeft. Zo weet je precies wanneer het tijd is voor water geven, bijvoeden, verpotten of snoeien. En ... je kweekt meteen groene vingers!

Stap 2. Geef aan wanneer je een melding wilt ontvangen

Stap 3. Je kunt meteen aan de slag!


Doe je voordeel

Als app-gebruiker ontvang je elke maand voordeelvouchers in de app. Zo profiteer je van veel voordeel en exclusieve aanbiedingen. Denk aan voordeel in onze winkel en webshop, maar ook aan gratis producten die je kunt ophalen bij jouw Intratuin. Neem snel een kijkje in de app en pluk er de vruchten van!


Leafy

Ken je Leafy al? Dat is jouw persoonlijke plantje dat groeit in de Intratuin app. Geef Leafy water en verdien extra voordeel als je hem wekelijks water geeft. Leafy geeft je dan een seintje. Kan jouw korting ook lekker groeien!

Leafy Intratuin appLeafy Intratuin app

Download de app en ontvang € 5.- shoptegoed

Je eerste voordeel is bijna binnen! Download de app nu meteen en ontvang € 5.- shoptegoed voor je volgende bezoekje aan onze winkel of webshop, bij een besteding van minimaal € 25.-. Dit zijn de actievoorwaarden:

 • De actie is geldig t/m 30 september 2020.
 • De waarde van de voucher is 5,- euro.
 • Het shoptegoed is te besteden binnen 30 dagen na het downloaden van de app.
 • Het shoptegoed kan gebruikt worden bij een minimale besteding van 25.- euro.
 • Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, workshops, webonly artikelen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en vast-lage prijs assortiment.
 • Maximaal 1 voucher per betalende klant.
 • De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.
 • Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen waardebon(en) verstrekt of ingenomen.
 • De korting wordt verrekend over alle goederen die in de transactie worden gekocht naar rato van waarde en aantal.
 • Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
 • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld. Deze korting geldt voor online en offline aankopen.
 • De 13-cijferige code geldt online als kortingscode en de voucher wordt bij de kassa gescand die in de app beschikbaar is.
 • Druk- en/of zetfouten voorbehouden. Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.

Wat vind je nog meer in de app?

De folder kun je vanaf nu ook iedere week in de app bekijken, shop je favoriete items in de webwinkel en laat je inspireren door onze lookbooks. Check ook gelijk de openingstijden van de dichtstbijzijnde Intratuin vestiging. Met de app is Intratuin altijd bij je!

 Ga voor groene tips en voordelen. Download de gratis Intratuin app: 

Back to top