Laden..

Eerste schets adviesgesprek, fysiek bij de Tuin ontwerp studio

Kom langs bij de Tuinontwerpstudio en ontvang een uitgebreid eerste advies voor een nieuwe tuin, inclusief penschets! 

195.- Per persoon
Kies je vestiging

Kom langs bij de Tuinontwerpstudio en ontvang een uitgebreid eerste advies voor een nieuwe tuin, inclusief penschets! 

Wil jij dit jaar genieten van een nieuwe tuin? De Tuinontwerpstudio vertaalt jouw dromen graag naar een nieuw tuinontwerp. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een adviesgesprek, fysiek aan tafel bij Intratuin Lochem. De kosten voor dit 1-op-1 adviesgesprek bedragen 195,-. Hierbij ontvang je uitgebreid advies voor je tuin en een eerste penschets gemaakt door onze tuinontwerper. Tijdens dit gesprek gaan we in op jouw wensen en bespreken we de verschillende toepassingen voor jouw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- Beplanting
- Bestrating en biodiversiteit
- Verlichting
- Waterhuishouding
- Tuinhuizen en overkappingen
- Infiltratie

Gedurende het gesprek creëren we samen een eerste penschets, op basis van jouw wensen. Wil je liever een online adviesgesprek voeren met onze tuinontwerper? Dan betaal je 295,- voor een eerste gesprek, inclusief digitale eerste schets.

De Tuinontwerpstudio helpt je bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving. Maar we doen meer. Ook voor advies op gebied van het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, Lugarde tuinhuizen, overkappingen en kapschuren,  beregeningssystemen en kantoor & interieurbeplanting ben je bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

Een eerste schetsontwerp: online zo geregeld

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het maken van een uitgebreid nieuw schetsontwerp met pen voor je (nieuwe) tuin. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats bij de Tuinontwerpstudio, vestigingsplaats Intratuin Lochem. 

Onze tuinontwerper bespreekt samen met jou alle wensen en brengt je op de hoogte van alle mogelijkheden voor jouw nieuwe tuin. Wanneer onze tuinontwerper een goede indruk heeft gekregen van de huidige situatie en jouw wensen maakt hij tijdens het adviesgesprek een eerste penschets voor een nieuw tuinontwerp. Vervolgens kan er op basis van dit eerste schetsontwerp later tegen meerprijs een gedetailleerd 2D of 3D tuinontwerp worden gemaakt. Benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een volledig 2D of 3D tuinontwerp? Klik dan hier.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
Hieronder leggen we je stap-voor-stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek. 

1. Kies hieronder een datum voor een online adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert online gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl
2. Klik op ‘inschrijven’ 
3. Reken af. De kosten voor het adviesgesprek nieuw tuinontwerp bedragen 195,-. 
4. Ga naar de winkelwagen, vul je gegevens in en reken af. 
5. Je ontvangt nu een betaalbevestiging in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens.

Tip: stuur ons voor aanvang van de online afspraak alvast foto’s toe van de huidige tuinsituatie, zodat de tuinontwerper voorafgaand aan het gesprek al een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden en zich goed voor kan bereiden op het gesprek.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in. 

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.
  • Intratuin Lochem

    Goorseweg, 27, , 7241 PA Lochem

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top
Reviews over:
Eerste schets adviesgesprek, fysiek bij de Tuin ontwerp studio
Eerste schets adviesgesprek, fysiek bij de Tuin ontwerp studio
195.-