Laden..

Bestel & Haal af

Via onze webshop kan je bijna alle artikelen bestellen om af te halen bij jouw favoriete Intratuin of thuis te laten bezorgen. Er zijn echter ook een aantal artikelen welke niet via de webshop besteld kunnen worden, zoals een aantal grote kamerplanten. Om het toch mogelijk voor je te maken om deze artikelen te bestellen en af te halen kan je gebruik maken van onderstaand bestelformulier. 

Stap 1

Bekijk welke producten, zoals een grote kamerplant, je wilt bestellen en noteer de naam van het product, EAN of bestelcode (met evt. type) uit de folder voor in het formulier. 

Stap 2

Selecteer de Intratuin winkel waar je de bestelling wil afhalen en vul onderstaand formulier in met jouw persoonlijke gegevens en de gewenste producten.

Stap 3

Wil je gebruikmaken van de lokale bezorgservice controleer dan of je binnen een straal van 15 km van een van onze winkels woont. Bijvoorbeeld via Google maps.

Stap 4

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen neemt de vestiging contact met je op voor de verdere afhandeling. LET OP: Producten ophalen kan nooit eerder dan 4 uur na bestelling!

Bestelformulier

Verplichte velden

Veelgestelde vragen

Wat is de intratuin afhaal & bezorgservice?
Via onze webshop kan je bijna alle artikelen bestellen en thuis laten bezorgen. Er zijn echter ook een aantal artikelen welke niet via de reguliere manier verstuurd kunnen worden, zoals een aantal grote kamerplanten. Om het toch voor je mogelijk te maken om deze planten nu in huis te halen hebben wij deze extra afhaal en bezorgservice ingericht. Bij het artikel staat aangegeven of deze in aanmerking komt voor deze afhaal en bezorgservic
Voorwaarden lokale bezorgservice
 Voor de lokale bezorgservice geldt dat het afleveradres zich binnen een straal van 15 km van een Intratuin moet bevinden. De minimale bestelwaarde is € 25.-. Bezorgen boven de €40.- is gratis, onder de €40.- wordt €4.95 aan kosten doorberekend. De vestiging neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. De betaling vindt plaats via de vestiging.
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan we aan de slag voor je. Je krijgt van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. 

Wat kost de intratuin bezorgservice?

Bezorgen boven de €40.- is gratis, onder de €40.- wordt €4.95 aan kosten doorberekend. Afhalen bij een Intratuin winkel is uiteraard gratis.

Let op! het minimum bestelbedrag is €25.-

Kan ik mij bestelling naar elk adres in Nederland laten leveren?

Nee. Als je kiest voor bezorgen dient het bezorgadres zich te bevinden in een straal van 15 km van de gekozen Intratuin vestiging. Je kunt dit zelf vooraf controleren via bijvoorbeeld google maps.

Hoe kan ik een product wat ik besteld heb via de Intratuin bezorgservice ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is alleen mogelijk bij de winkel waar de bestelling vandaan komt. Het is dus niet mogelijk om de bestelling terug te sturen of op te laten halen. Indien je iets wilt ruilen of retourneren, neem dan eerst contact op met de winkel voor een afspraak.

Welke producten kan ik bestellen via de intratuin afhaal & bezorgservice?

In principe alle artikelen waarbij is aangegeven dat deze in aanmerking komen voor de afhaal- & bezorgservice of de artikelen die in de flyer staan. Mocht je meer dan 3 verschillende artikelen willen bestellen dan kun je dit aangeven in het opmerkingen veld. Onze winkels hebben niet allemaal hetzelfde assortiment. Het kan dus voorkomen dat een artikel niet beschikbaar is in jouw favoriete Intratuin winkel.

Hoe kan ik de bestelling betalen?

De betaling gaat uitsluitend via digitale middelen zoals mobiele pin of overmaken. Wij nemen vooraf contact met je op om dit af te stemmen.

Back to top