Laden..

Baltus Flower my life Ranonkel knol (Ranunculus) roze 15 stuks

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Baltus
6.99
Niet op voorraad
SKU
18809372
Niet beschikbaar Dit product is momenteel niet beschikbaar. Het zal op een ander moment in het jaar weer beschikbaar zijn.

Beschrijving

Deze schitterende roze Ranonkels houden van gedraineerde grond, deze bloem moet vol in de zon staan. Deze bloem alleen water geven tijdens de actieve bloeiperiode en niet tijdens de rust van de bloem. Ranonkels hebben mooie grote bloemen welke bestaan uit meerdere laagjes, hier komt de volheid van de bloemen ook vandaan. Ranonkels staan onder andere voor glans en stralendheid. Ranonkels worden voornamelijk gekweekt vanwege de schitterende bloemen. U kunt deze 30 tot 35 cm hoge bloemen gebruiken als snijbloem, want ook op de vaas blijven de bloemen lang goed.
Dit pakket bied je namelijk de mogelijkheid om een eigen pluktuin te starten. Een stevige, goed opgezette basis is een sterke fundering voor uw pluktuin. Pak het zakje met bollen uit, steek je handen uit de mouwen en start met het aanleggen van de pluktuin. Wanneer de pluktuin aangelegd is, is het alleen nog een kwestie van geduld voor u bloemen kunt plukken in uw eigen pluktuin. Leuk om de Ranonkel te planten in combinatie met de Anemone of Dahlia’s uit dezelfde lijn, Flower My Life by Baltus. Deze soorten zijn samengesteld voor de mooiste bloemen in uw eigen tuin.

Specificaties

Specificaties
Merk Baltus
Plantennaam Ranonkel
Latijnse plantennaam Ranunculus asiaticus
Maximale groeihoogte (cm) 30
Geschikt voor Buiten
Water geven uitleg Zorg ervoor dat u in de bloeiperiode regelmatig water geeft. Om het groei en bloeiproces te stimuleren is het van belang om naast het regelmatig water geven ook te bemesten, doe dit laatste om de week voor het beste resultaat. Knip uitgebloeide bloemen regelmatig weg, zo bevordert u de herbloei.
Verzorgingstips Zorg ervoor dat u in de bloeiperiode regelmatig water geeft. Om het groei en bloeiproces te stimuleren is het van belang om naast het regelmatig water geven ook te bemesten, doe dit laatste om de week voor het beste resultaat. Knip uitgebloeide bloemen regelmatig weg, zo bevordert u de herbloei.
Snoeitips Knip uitgebloeide bloemen regelmatig weg, zo bevordert u de herbloei.
Planttijd jaarrond
Tips bij het planten Je kunt ze planten van augustus tot eind november en van februari tot eind mei op een plaatsje in de volle zon, of in de schaduw. Denk er aan dat ze voldoende water krijgen.
Voeding tuinplantenvoeding
Verpakkingsinhoud (stuks) 15
Bladkleur Groen
Bloeikleur Roze
Aantrekkelijk voor Bijen, Insecten
Plantsoort Overblijvend
Standplaats Zon
Plaatsing Volle grond
Groenblijvend Niet groenblijvend
Giftig Niet giftig
Bloeiend Wel bloeiend
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli, Augustus
Bloeiperiode Zomer
Geur Met geur
Water geven Regelmatig
Consumptie Niet eetbaar
beschikbaarheid Lente, Zomer
Vorstbestendig Niet vorstbestendig
Aantal (per m²) 400
Plantdiepte (cm) 5
Plantafstand (cm) 5
EAN 8719664012824
Type Bloembollen

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBaltus Flower my life Ranonkel knol (Ranunculus) roze 15 stuks

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top