Laden..

Is Intratuin jouw favoriete winkel?

Stem dan op Intratuin bij de 'Beste winkelketen van Nederland' verkiezing. Leuk voor ons om te weten wat jij van onze winkel vindt. Maar ook jij maakt direct kans op leuke prijzen. 

De 'Beste winkelketen van Nederland' verkiezing

De 'Beste winkelketen van Nederland' verkiezing is een grootschalige consumentenverkiezing in Nederland. De verkiezing is ontstaan vanuit de wens van consumenten om hun mening te delen over hun favoriete (web)winkels. Het belangrijkste doel voor ons is om inzicht te krijgen in de mening van onze bezoekers. En naast dat jij als stemmer kans maakt op mooie prijzen, kunnen wij als winkel kans maken op een vakprijs. De winnaars van deze awards worden door een kundige jury en vakgenoten bepaald. 


Hoe doe je mee:

Tijdens de stemperiode van donderdag 11 mei t/m donderdag 27 juli 12:00 uur breng je hier je stem uit. Je beoordeelt onze winkels op aspecten als prijs, assortiment, klantvriendelijkheid, deskundigheid, koopgemak en uitstraling. Met jouw deelname maak je direct kans op sportieve prijzen als wedstrijdtickets voor het Nederlands Elftal, clinics van Olympische sporters én meer! 

Advies & inspiratie

Back to top