Laden..

Beuk in zak (Fagus sylvatica) H 40 cm 10 stuks

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Intratuin
14.99
Niet op voorraad
SKU
472078

Beschrijving

Herkomst
De Beuk is inheems in Europa, maar ook in delen van Azië, Amerika, Japan en China.

Kenmerken en verzorging
De Beuk is een robuuste boom met prachtige bladeren en eetbare 'nootjes' in de herfst. Hij staat graag in een voedselrijke en goed waterdoorlatende bodem. Als solitaire boom is hij prachtig, hij wordt enorm groot, maar groeit langzaam. Beuken kunnen wel oud worden, ook bij ons zie je met enkele regelmaat een 200-jarig exemplaar.

 

De Beuk doet het niet alleen goed als solitaire boom, maar is ook heel geschikt om te planten als haag. In de zomer heb je dan een prachtig groene haag. De bladeren van de Beuk verkleuren met ieder seizoen, in het najaar krijgen de bladeren prachtige herfstkleuren en in de winter is het blad bruin. Hij houdt echter wel zijn blad vast, zo heb je dus toch nog een dichte haag. In de voorjaar als het nieuwe blad gevormd wordt laat hij het oude blad pas vallen.

Om je Beukenhaag mooi in model te houden kun je hem in het voorjaar en najaar 'scheren'. De beste tijd om je nieuwe haag te planten is in de winterperiode, als het niet vriest, tussen oktober en april. Zo heb je de meeste slagingskans. Afhankelijk van hoe dicht je de haag wilt hebben zet je minimaal 5 Beuken op een meter.

Specificaties

Specificaties
Merk Intratuin
Plantennaam Beukenhaag
Latijnse plantennaam Fagus sylvatica
Planthoogte bij aankoop (cm) 40
Bladkleur Groen
Groenblijvend Niet groenblijvend
Giftig Niet giftig
Groeiwijze Boom, Haag
Consumptie Niet eetbaar
Verpakkingsinhoud (stuks) 10
Vorstbestendig Wel vorstbestendig
EAN 8717263049715
Type haagplant

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBeuk in zak (Fagus sylvatica) H 40 cm 10 stuks

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top