Laden..

Blossombs Eierdoos zaadbommen 6 stuks

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Blossombs
Serie: Eierdoos
6.99
Op voorraad
SKU
18508952
Blossombs Eierdoos zaadbommen 6 stuks
Blossombs Eierdoos zaadbommen 6 stuks
6.99
  • Gratis bezorgd vanaf €40, tot €40 betaal je €4.95
  • Gratis afhalen in de winkel vanaf 1-3 werkdagen

Beschrijving

Bloem 'bommetjes', verpakt als leuke cadeautjes. In de Blossombs zit een biologische wilde bloemenzaadmix. Deze bestaat o.a. uit de volgende bloemzaden: Phacelia, vlas, gele mosterd, koriander, vlasdotter, kaasjeskruid, klaproos, bolderik, korenbloem, kamille, Perzische klaver, inkarnaatklaver, Alexandrijnse klaver. Sommige zaadjes komen meteen aan het begin van het seizoen op (mrt/apr), andere pas aan het eind (sep/okt), daardoor heb je eigenlijk met 1 Blossomb het hele seizoen bloemen! Deze bloemmengsels geven kleur aan uw tuin en zijn voedsel voor vlinders, bijen en hommels. Ze worden op een duurzame manier in eigen land geproduceerd en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en biologische, wilde bloemzaden. Ook de verpakkingen zijn van duurzame en/of gerecyclede materialen.

Hoe werkt het??
Gooi de Blossombs waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden. Blossombs hoef je niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde. Wacht vervolgens op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen. Beste zaaitijd: maart t/m september. Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen ze het volgende voorjaar op! Let erop dat er geen “slimme” vogels (kraaien, eksters en kauwen) in de buurt zijn op het moment je de Blossombs wilt planten. Als je namelijk rondloopt en dingen op de grond neerlegt in het zichtveld van zo’n slimme vogel, dan kun je er zeker van zijn dat ze het zullen bekijken (en meenemen) kort nadat jij weg bent!

Specificaties

Specificaties
Merk Blossombs
Serie Eierdoos
Materiaal eigenschap Biologisch
Geschikt voor Binnen
Water geven uitleg bij droogte
Planttijd van maart tot september. Sommige bloeien aan het begin van het seizoen, anderen aan het eind van het seizoen. Als je ze in de winter strooit, zullen ze in het voorjaar gaan groeien (mits niet opgegeten door vogels of insecten)
Afmetingen (cm) 9 x 6 x4
Lengte (cm) 9
Breedte (cm) 6
Hoogte (cm) 4
Verpakkingsinhoud (stuks) 6
Gewicht (kg) 0,045
Extra informatie door ze op verschillende momenten te zaaien krijg je een langere bloei
Tips bij het planten de zaadbommen hoeven niet begraven te worden maar licht aandrukken en water geven of wachten tot het regent
Grondsoort elke redelijk goede grond
Bladkleur Groen
Plantsoort Eenjarig
Aantrekkelijk voor Vlinders, Bijen, Insecten
Standplaats Zon, Halfschaduw
Plaatsing Volle grond
Groenblijvend Niet groenblijvend
Giftig Niet giftig
Bloeiend Wel bloeiend
Bloeikleur Meerdere kleuren
Bloeiperiode Lente, Zomer, Herfst
Bestuiving Insecten, Wind
Geur Met geur
Consumptie Niet eetbaar
beschikbaarheid Jaarrond
Vorstbestendig Niet vorstbestendig
Water geven Regelmatig
Aantal (per m²) 4
Plantafstand (cm) 50
EAN 8720387429288
Type zaden

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBlossombs Eierdoos zaadbommen 6 stuks

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top