Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Blossombs geschenkdoos zaadbommen klein 7 stuks

8.99
Niet op voorraad
SKU
18599045

Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Blossombs geschenkdoos zaadbommen klein 7 stuks

Bloem 'bommetjes', verpakt als leuke cadeautjes. In de Blossombs zit een biologische wilde bloemenzaadmix. Deze bestaat o.a. uit de volgende bloemzaden: Phacelia, vlas, gele mosterd, koriander, vlasdotter, kaasjeskruid, klaproos, bolderik, korenbloem, kamille, Perzische klaver, inkarnaatklaver, Alexandrijnse klaver. Sommige zaadjes komen meteen aan het begin van het seizoen op (mrt/apr), andere pas aan het eind (sep/okt), daardoor heb je eigenlijk met 1 Blossomb het hele seizoen bloemen! Deze bloemmengsels geven kleur aan uw tuin en zijn voedsel voor vlinders, bijen en hommels. Ze worden op een duurzame manier in eigen land geproduceerd en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en biologische, wilde bloemzaden. Ook de verpakkingen zijn van duurzame en/of gerecyclede materialen.

Hoe werkt het??
Gooi de Blossombs waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden. Blossombs hoef je niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde. Wacht vervolgens op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen. Beste zaaitijd: maart t/m september. Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen ze het volgende voorjaar op! Let erop dat er geen “slimme” vogels (kraaien, eksters en kauwen) in de buurt zijn op het moment je de Blossombs wilt planten. Als je namelijk rondloopt en dingen op de grond neerlegt in het zichtveld van zo’n slimme vogel, dan kun je er zeker van zijn dat ze het zullen bekijken (en meenemen) kort nadat jij weg bent!

Specificaties
Specificaties
MerkBlossombs
Hoogte (cm)11,5
Geschikt voorBinnen
Typezaden
Water gevenRegelmatig
Plantafstand (cm)50
beschikbaarheidJaarrond
Water geven uitlegbij droogte
BloeikleurMeerdere kleuren
Aantrekkelijk voorVlinders, Bijen, Insecten
BladkleurGroen
Tips bij het plantende zaadbommen hoeven niet begraven te worden maar licht aandrukken en water geven of wachten tot het regent
Grondsoortelke redelijk goede grond
Gewicht (kg)0,085
GiftigNiet giftig
Lengte (cm)16,5
ConsumptieNiet eetbaar
GroenblijvendNiet groenblijvend
GeurMet geur
Aantal (per m²)4
VorstbestendigNiet vorstbestendig
Materiaal eigenschapBiologisch
BloeiendWel bloeiend
Extra informatiedoor ze op verschillende momenten te zaaien krijg je een langere bloei
BloeiperiodeLente, Zomer, Herfst
SerieGiftbox
BestuivingInsecten, Wind
EAN8720387429691
PlantsoortEenjarig
Verpakkingsinhoud (stuks)7
PlaatsingVolle grond
Breedte (cm)2,5
StandplaatsZon, Halfschaduw
Afmetingen (cm)16,5 x 2,5 x 11,5
Planttijdvan maart tot september. Sommige bloeien aan het begin van het seizoen, anderen aan het eind van het seizoen. Als je ze in de winter strooit, zullen ze in het voorjaar gaan groeien (mits niet opgegeten door vogels of insecten)
Reviews
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBlossombs geschenkdoos zaadbommen klein 7 stuks

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid
Deze vind jij vast ook interessant!

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top