Laden..

Duni kersttafellaken sneeuwvlok 2,2 m wit

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Duni
7.49
Niet op voorraad
SKU
10153621
Niet beschikbaar Dit kerstproduct is momenteel niet beschikbaar. In de loop van het najaar is het weer kerst bij Intratuin en zal het weer voorradig zijn.

Beschrijving

Een kerstdiner geef je op een fraai gedekte tafel. Creëer een sfeervolle, exclusieve sfeer met het kersttafellaken van Duni. Het kersttafellaken is gemaakt van dunicel. Dunicel is een uniek materiaal gebaseerd op tissue. Het combineert buitengewone stevigheid met tijdloze elegantie. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit, voelt zacht aan en valt mooi over de tafel. Het tafellaken is gedecoreerd met sneeuwvlokken in het midden en met kettingen aan de zijkanten. De sneeuwvlokken en kettingen zijn goud en zwart van kleur. Het laken heeft gouden randen, is wit van kleur, heeft een lengte van 2,2 m en een breedte van 1,38 m. Combineer het kersttafellaken met de kerstservetten sneeuwvlok voor een uniek sfeervol effect.

Specificaties

Specificaties
Merk Duni
Kleur Wit
Materiaal Papier
Materiaal volgens leverancier dunicel
Vorm Rechthoek
Geschikt voor Binnen
Afmetingen (cm) 220 x 138
Lengte (cm) 220
Breedte (cm) 138
Gewicht (kg) 0,4
EAN 7321011835638
Jaargetijde Kerst

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overDuni kersttafellaken sneeuwvlok 2,2 m wit

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top