Laden..

Garantie en service

Groengarantie

Intratuin biedt unieke garantie op buitenplanten. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvang je een nieuw exemplaar. Neem daartoe de plant, het etiket en de kassabon mee naar de winkel!
Let op: planten die besteld en geleverd zijn via de webshop kunnen niet worden geretourneerd of geruild en hierop geldt onze groengarantie dus niet.

Oppotservice

Koop je een plant en pot, dan doen wij de rest! Wij potten de plant voor je op met hydrokorrels en verse potgrond, zodat je nieuwe groene vriend een goede start krijgt. Jij houdt je huis en handen schoon en betaalt alleen voor de benodigde materialen. De gekochte kamerplant mag ook opgepot worden in een door de klant van huis meegebrachte pot. 

Kassabon

Bewaar de kassabon, want ruilen en het verlenen van garantie is zonder kassabon niet mogelijk!

Ruilen bij Intratuin

Binnen- en buitenplanten, welke gekocht zijn in de winkel, dienen binnen 7 dagen na aankoop geruild of teruggebracht te worden. Overige producten dienen binnen 14 dagen na aankoop geruild of teruggebracht te worden. Ruilen of terugbrengen is alleen mogelijk met bijbehorende kassabon. Speciaal voor jou bestelde artikelen kunnen niet worden geruild.
Planten en levend groen die besteld en geleverd zijn via de webshop kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Overige producten die besteld zijn via de webshop kunnen geretourneerd worden, de werkwijze is verschillend per bezorgdienst. Lees hier alles over in onze veelgestelde vragen.

Leveringsvoorwaarden

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de rechtbank in Utrecht onder nummer 71/2010.

Gereedschap huren

Bij veel Intratuin vestigingen kun je tuingereedschap of transportmateriaal huren. Neem contact op met jouw Intratuin voor de mogelijkheden.

Back to top