Laden..

Hyacint (Hyacinthus orientalis 'Blue Pearl') D 12 H 11 cm

2.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
475151

Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Hyacint (Hyacinthus orientalis 'Blue Pearl') D 12 H 11 cm

Herkomst
De Hyacint (Hyacinthus orientalis) is vanuit het oostelijke Middellande-Zeegebied naar Europa gekomen.

 

Het is een erg sterk geurende plant die een etherische olie bevat die graag in de parfumindustrie wordt gebruikt.

Kenmerken en verzorging
Het is een opvallend bolgewas wat niet al te hoog wordt. De vele kleine bloemetjes vormen zich op de middenstengel van het plantje. De kleur van de bol geeft al aan welke kleur de bloemetjes krijgen. De Hyacint bloeit in het voorjaar en geeft zo lekker vroeg in het jaar kleur aan je tuin, terras of balkon.

Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
Potmaat (cm)12
Plantafstand (cm)12-14cm
Bloeikleurblauw
beschikbaarheidherfst, lente, winter
Maximale groeihoogte (cm)25
PlanttijdPlant de bol in de herfst in de grond om te zorgen dat hij bloeit in het voorjaar.
Bloeiperiodelente
Bloeiperiodeapril, mei
Water gevenweinig
Vorstbestendigmatig
Plaatsingbalkon, binnen, terras, volle grond
Plantdiepte (cm)10cm
Aantal (per m²)>15
PlantennaamHyacint
Water geven uitlegVoorkom dat de bol vochtig aan gaat voelen, hierdoor kan hij rotten.
Planthoogte bij aankoop (cm)11
GrondsoortIntratuin bemeste tuinaarde
Bladkleurgroen
Bloeikleur volgens kwekerBlauw
Geurmet geur
VerzorgingstipsIn de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.
Consumptieniet eetbaar
Bladkleur volgens kwekerGroen
Extra informatieDeze plant is met zorg geselecteerd door de groenspecialisten van Intratuin.
Latijnse plantennaamHyacinthus orientalis 'Blue Pearl'
EAN8717263027171
Standplaatszon
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overHyacint (Hyacinthus orientalis 'Blue Pearl') D 12 H 11 cm
Waardering
Deze vind jij vast ook interessant!

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top