Laden..

Coronamaatregelen in onze winkels

Beste klant,

Intratuin is open en we doen er alles aan zodat jij veilig en prettig kunt winkelen. Er zijn sinds 25 februari 2022 geen extra coronaregels voor winkelen meer.


CONTACT OPNEMEN

KLANTENSERVICE WEBSHOP

Bel: 088 030 8110 

Van maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.  Op donderdag 29 februari zijn wij geopend van 10:00-17:00.

KLANTENSERVICE WINKEL

Bel jouw winkel tijdens winkel openingstijden

Klik op bovenstaande link en zoek het telefoonnummer van jouw Intratuin via onze winkelzoeker

Shopmogelijkheden tijdens Corona lockdown

Onze winkels zijn helaas gesloten. We verwachten dat we vanaf morgen weer open mogen, maar wij weten nu nog niets zeker. Vanavond kan je hier de laatste update lezen en schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Nu kun je ook nog steeds bij Intratuin jouw favoriete producten blijven shoppen. Kies ervoor om je artikelen online te bestellen óf neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Intratuin. We staan voor je klaar en helpen je graag bij je aankoop.


Thuisbezorgen via intratuin.nl
Bestel je favoriete producten in onze webshop. Ook de Intratuin cadeaukaart is in onze webshop te koop. Plaats je gekozen artikelen in je winkelmand en kies voor het laten bezorgen op je eigen adres of op een ander bezorgadres. Kijk voor meer informatie onze FAQ.

 

Afhalen bij de winkel via intratuin.nl
Kies ervoor om je favoriete producten in onze webshop te bestellen, maar op te halen bij jouw dichtstbijzijnde Intratuin. Het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat de bestelling voor je klaar staat. Je ontvangt dan een afhaalbericht. Kijk voor meer informatie onze FAQ.Bestel & afhaalservice via jouw Intratuin
Dierbenodigdheden, een boeket of plant nodig? De mogelijkheden verschillen per winkel. Kijk op de pagina van jouw Intratuin hoe zij voor je klaar staan. 

Winkelen op afspraak
Vanaf <datum> mogen we weer meer mensen per tijdslot in onze fysieke winkels verwelkomen. We hanteren 1 persoon per 25m2 met een maximum aan 50 klanten per tijdslot. Boek hier nu jouw winkelbezoek en kom (verantwoord) shoppen. De winkelduur is minimaal een half uur, afhankelijk van het aanbod vanuit de vestiging. We zien je graag terug in onze winkel!


Back to top