Laden..

Maatregelen verspreiding Coronavirus

Beste klant,

Naar aanleiding van de tussentijds ingelaste persconferentie van het kabinet moet Intratuin helaas haar vestigingen tijdelijk, per 15 dec 2020 sluiten. Hoewel wij de beslissing van het kabinet begrijpen en ondersteunen, betreuren wij het natuurlijk ten zeerste, in de eerste plaats voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers die zich afgelopen maanden enorm hebben ingezet voor corona-proof winkelen. Intratuin heeft sinds de eerste lockdown in maart alle benodigde en de grootst mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen ter bescherming van ieders veiligheid.

We volgen de adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM op de voet en vertrouwen en hopen onze klanten snel weer – op een veilige manier – mogen ontvangen in een van onze vestigingen. Natuurlijk kunnen onze klanten in de tussentijd in onze webshop terecht (www.intratuin.nl) voor al hun gewenste aankopen. Er worden extra medewerkers ingezet om alle online bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Vanzelfsprekend blijven de bezorgers van onze partners (PostNL en JKS) bij het afleveren van bestellingen minimaal 1,5 meter afstand houden.

Wij snappen dat deze veranderingen wat vragen oproepen. Hierbij de meest gestelde vragen onder elkaar. Zodra er updates zijn, wordt deze pagina bijgewerkt. 

 

Kan ik mijn bestelling nog afhalen in de winkel?
Het is nog steeds mogelijk om jouw bestelling (Click & Collect) af te halen bij de betreffende vestiging. Zodra de bestelling klaar is om af te halen, ontvang je hier bericht van. Onze PostNL-punten zijn nog steeds open. Wel vragen wij je om bij het afhalen van de bestelling een mondkapje te dragen en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

 

Bestel en Bezorg
Naast reguliere webshop bestellingen is het ook mogelijk om artikelen te bestellen en af te halen in een van onze winkels. 

Je kan voor veel producten gebruik maken van de reguliere bestelprocedure in de webshop: kies in je winkelmandoverzicht voor: Afhalen in de winkel. 

Óf je kan gebruik maken van ons speciale bestelformulier: Vooral voor producten die niet online in de webshop beschikbaar zijn, is dit een uitkomst. 

Bekijk onze scherpe acties via onze actuele folders

Perkgoed planten (ook de viooltjes etc), en buitengroen zijn helaas vaak niet direct bestelbaar vanaf onze webshop, maar deze - en nog veel meer - producten kan je dus via onderstaand bestelformulier nu wél aanvragen. Deze bestelformulier komt vervolgens direct uit bij je lokale vestiging.

 

Kan ik nog terecht voor snijbloemen?
Veel van onze winkels staan buiten voor je klaar met de verkoop van bloemen. Bekijk de openingstijden van de buitenverkoop op de winkelpagina van jouw vestiging en houd de social media pagina van de vestiging in de gaten voor de laatste updates. Ook tijdens een bezoek aan het buitenterrein geldt: kom zo veel mogelijk alleen en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Meer vragen en antwoorden over bestellingen, bezorging en retouneren vind je op www.intratuin.nl/klantenservice

Intratuin wenst iedereen heel veel sterkte toe en moedigt iedereen aan elkaar te blijven steunen in deze lastige periode. Samen komen we hier doorheen!

Intratuin B.V.

 

 

 

Back to top