Laden..
4x groen in huis

4x groen in huis

Maak het binnen net zo gezellig als buiten, met nieuwe woonaccessoires en bijpassende kamerplanten van Intratuin.
  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd

Maak het binnen net zo gezellig als buiten, met nieuwe woonaccessoires en bijpassende kamerplanten van Intratuin. Heerlijk om elke kamer in huis mee op te frissen na een warme zomer! Welkom thuis.

Kleurrijke woonkamer

Zachtblauwe en roze accessoires combineren prachtig met elkaar. Met groene hoekjes vol kamerplanten maak je de styling compleet. Varieer met planthoogtes en zet ze op een krukje of een stapel boeken. Dat is elke dag blij thuiskomen!

Romantische slaapkamer

Kies in het najaar voor windlichtjes, potten en vazen met goudglans of reliëf. Voeg wat kleine lieve groene plantjes toe, zoals de pannenkoekenplant. Met kussens introduceer je snel een nieuwe look in huis. Kaarslicht erbij en de dromerige sfeer is helemaal af.

Strakke werkkamer

De nieuwe collectie van By Boo past perfect bij een strakke en moderne stijl. Stoere materialen als ijzer en hout in zwart, wit en groen combineren goed met elkaar en zorgen voor rust. Ideaal voor een werkkamer waar je je wilt concentreren! Maak ruimte door alle spulletjes een eigen plek te geven en zet tot slot een paar grote planten in je thuiskantoor. Aan de slag!

Robuuste binnentuin

Ga voor natuurlijke en stoere materialen als hout, metaal en rotan uit de nieuwe collectie van PTMD en combineer deze met lekker veel planten.

Romantische slaapkamer

Kies in het najaar voor windlichtjes, potten en vazen met goudglans of reliëf. Met kussens introduceer je snel een nieuwe look in huis. Kaarslicht erbij en de dromerige sfeer is helemaal af.

Reacties (0)
GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top