Laden..
DIY: Paasstandaard
DIY

DIY: Vrolijke paasstandaard

Ben jij ook zo fan van gezellige paasdecoratie in huis? Met de do-it-yourself artikelen en paascollectie van Intratuin maak je een prachtige paasstandaard! De benodigdheden vind je hieronder en kun je gewoon bij jouw dichtstbijzijnde Intratuin halen of shop ze gemakkelijk in onze webshop. Ben je er klaar voor? Dan leggen wij je stap voor stap uit hoe je een vrolijke paasstandaard in elkaar knutselt! 

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd

Alles voor deze DIY

1

Paastakken bevestigen

Knip de takken op maat. Wikkel de paastakken vervolgens met het groene wikkeldraad om de decoratiecirkel heen. Zorg dat je de takken op meerdere plekken bevestigd, zodat deze stevig vastzitten. 

Stap 1: Paastakken bevestigenStap 1: Paastakken bevestigen

TIP!
In onze winkels en webshop vind je allerlei verschillende decoratiecirkels. In zwart, goud, maar bijvoorbeeld ook om op te hangen. Kijk waar je jouw paasdecoratie neer wilt zetten of op wilt hangen en kies dan de cirkel die hier het mooiste bij past. 


2

Standaard versieren

Lijm de potjes en het decoratiemos vast aan de decoratiestandaard. Druk dit goed aan, zodat ze goed vast zitten. Breng een beetje lijm aan op de bruine veertjes en eieren en verspreid deze over het decoratiemos. 

Stap 2: Standaard versierenStap 2: Standaard versieren
3

Hang de glazen hangers op

Kies drie mooie, glazen paashangers uit en bevestig deze met lint naar keuze aan de decoratiecirkel. Creëer een speels geheel door ze in verschillende hoogtes op te hangen. 

 

Stap 3: SchikkenStap 3: Schikken
4

Bevestig de droogbloemen

Kies droogbloemen die qua kleur en materiaal passen bij jouw interieur. Knip de droogbloemen op maat en bevestig deze met het wikkeldraad aan de decoratiecirkel. Jouw paasstandaard is nu klaar! 

 

Stap 4: Bevestig de droogbloemenStap 4: Bevestig de droogbloemen

TIP!
Vergeet niet om de plantjes regelmatig water te geven, zodat je langer van een gezellige paasstandaard kunt genieten!


Eindresultaat Eindresultaat
Reacties (0)
GEEF EEN REACTIE
Back to top