Laden..
Alle grondsoorten op een rij

Alle grondsoorten op een rij

Goede grond is het halve werk. Wil je sterke en gezonde planten, gebruik dan potgrond van het Intratuin huismerk. Onze potgrond heeft het RHP-keurmerk, wat betekent dat er geen schadelijke bacteriën of onkruidkiemen inzitten. Naast potgrond, vind je bij Intratuin ook andere soorten grond. Want met onze speciaalgronden doen sommige planten het gewoon nét iets beter. Dus iedere grondsoort heeft z’n eigen functie. Maar wanneer gebruik je de ene soort grond en wanneer de ander? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Delen: Deel dit artikel:
8 minuten leestijd

Onze grond-producten zijn opgedeeld in verschillende categoriën, zodat je altijd de beste grond kunt kiezen voor je planten.

Wj onderscheiden hierin de volgende 6:

Graag vertellen we je meer over deze verschillende categorieën!

Planten voor binnen

Intratuin hydrokorrels

Hydrokorrels zorgen ervoor dat planten goed groeien en geven de wortels houvast. Ook zijn hydrokorrels geschikt als drainagelaag onder in bloempotten en plantenbakken. Breng een laag van enkele centimeters hydrokorrels aan onderin de pot en vul de pot vervolgens met potgrond. Hydrokorrels zijn tevens te gebruiken voor diverse decoratieve doeleinden zoals het afdekken van plantenbakken of plantenschalen. Intratuin hydrokorrels zijn gemaakt van gebakken klei. Afdekken voorkomt een snelle uitdroging van de potgrond.

Intratuin cactusgrond

Intratuin cactusgrond is geschikt voor cactussen en vetplanten. Intratuin cactusgrond is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals tuinturf, zand en meststoffen. Door het toegevoegde zand ontstaat een luchtige waterdoorlatende grond. Zo kunnen de planten water goed opnemen en afvoeren. De grond bevat daarnaast voeding voor 2 maanden.

VetplantenVetplanten

Intratuin orchideeëngrond

Intratuin orchideeëngrond is ontwikkeld voor alle orchideeën. Intratuin orchideeëngrond is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals boomschors, kalk en meststoffen. Orchideeën hebben behoefte aan veel lucht rond de wortels, daarom heeft deze grond een luchtige structuur. Water wordt goed vastgehouden en de orchideeën kunnen goed over de voeding beschikken. Bovendien bevat Intratuin orchideeëngrond voor 2 maanden voeding.

Intratuin kamerplantengrond

Intratuin kamerplantengrond is geschikt voor alle typen binnenplanten. Dus niet alleen voor groene, maar ook voor bloeiende planten. Zowel bij oppotten als verpoten is deze potgrond ideaal. Intratuin kamerplantengrond is een samenstelling van o.a. tuinturf, turfstrooisel en grove turfbrokjes. Intratuin kamerplantengrond bevat daarnaast voeding voor maar liefst 6 maanden. De wortels van de planten kunnen optimaal groeien door de grove, luchtige samenstelling van de potgrond.

Auto met zakken grondAuto met zakken grond

Planten voor buiten in pot

Intratuin hydrokorrels

Hydrokorrels zorgen ook buiten ervoor dat planten goed groeien en geven de wortels houvast. Ook zijn hydrokorrels geschikt als drainagelaag onder in bloempotten en plantenbakken. Breng een laag van enkele centimeters hydrokorrels aan onderin de pot en vul de pot vervolgens met potgrond. Hydrokorrels zijn tevens te gebruiken voor diverse decoratieve doeleinden zoals het afdekken van plantenbakken of plantenschalen. Intratuin hydrokorrels zijn gemaakt van gebakken klei. Afdekken voorkomt een snelle uitdroging van de potgrond.

Buitenpotten met plantenBuitenpotten met planten

Intratuin potgrond

Intratuin potgrond is geschikt voor alle buitenplanten in bloempotten- en bakken. Intratuin potgrond is een samenstelling van basis grondstoffen, zoals tuinturf en turfstrooisel. Naast deze grondstoffen bevat de potgrond een voedingsmix, waardoor de potgrond voldoende voeding heeft voor 2 maanden. Door de zorgvuldige samenstelling geeft het de planten een goede start.

Intratuin biologische potgrond

Intratuin potgrond bio is geschikt voor alle buitenplanten in bloempotten- en bakken. Deze potgrond is het hele jaar te gebruiken. Intratuin potgrond bio is een biologische samenstelling op basis van o.a. tuinturf, rijstkaf en boomschors. Naast deze grondstoffen bevat de potgrond een organische voedingsmix, waardoor de potgrond voldoende voeding heeft voor 3 tot 4 maanden. Door de zorgvuldige samenstelling geeft het planten een goede natuurlijke start. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin biologisch hortensiagrond

Intratuin hortensiagrond bio is geschikt voor hortensia, rhododendron, heide, azalea, magnolia, coniferen, skimmia en andere zuurminnende planten. Intratuin hortensiagrond bio is speciaal samengesteld voor planten die houden van een zure grond en bestaat hoofdzakelijk uit tuinturf en turfstrooisel. Naast deze grondstoffen is er een speciale potgrondmix toegevoegd, die voor bemesting zorgt. Daardoor bevat deze grond voldoende voeding voor 3-4 maanden. Verder heeft de grond een zeer groot vochtvasthoudend vermogen en bevordert het een uitbundige groei. Vanwege deze uitgekiende biologische samenstelling zullen planten zich beter ontwikkelen en meer weerstand hebben tegen ziektes en plagen. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin biologische mediterrane- en palmengrond

Intratuin mediterrane-plantengrond bio is speciaal ontwikkeld voor het planten van o.a. citrus, oleander, vijg en palm. Intratuin mediterrane-plantengrond bio is een biologische samenstelling van o.a. turfstrooisel, rijstkaf, puimsteen en meststoffen. Door de puimsteen in deze potgrond wordt de natuurlijke leefomgeving van de mediterrane planten nagebootst. De grond bevat daarnaast voeding voor 3-4 maanden. Door de uitgekiende samenstelling zullen de planten zich beter ontwikkelen en meer weerstand hebben tegen koude winters. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin biologische rozengrond

Intratuin rozengrond bio is zodanig samengesteld dat de grond geschikt is voor alle soorten rozen. Intratuin rozengrond bio is een samenstelling van bijzonder hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooiselvezel, grove brokjes turf en rijstkaf. Naast deze grondstoffen bevat de grond ook voeding voor 3-4 maanden. Bovendien is er extra magnesium aan toegevoegd. Zo bevordert deze biologische grond een uitbundige bloei en zorgt het voor een diepgroen blad en gezonde en sterke rozen. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Planten voor buiten in volle grond

Intratuin biologische buxusgrond

Intratuin biologische buxusgrond is speciaal ontwikkeld voor het planten van buxus, liguster, taxus en andere groenblijvende sierstruiken. Intratuin buxusgrond bio is een biologische samenstelling op basis van o.a. tuinturf, rijstkaf en klei. De toevoeging van klei in deze potgrond voorkomt uitdroging. Door de uitgekiende samenstelling krijg je mooie volle planten die bovendien meer weerstand hebben tegen ziektes en plagen. Naast de voeding voor 3-4 maanden bevat deze grond extra magnesium. Dit zorgt voor mooie, diepgroene bladeren. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin biologische rozengrond

Geef al je rozen het beste met speciale biologische rozengrond. Deze grond is luchtig zodat de wortels zich extra goed kunnen ontwikkelen. Mest de rozen regelmatig met rozenmeststof om te kunnen genieten van een uitbundige bloei. Intratuin rozengrond bio is zodanig samengesteld dat de grond geschikt is voor alle soorten rozen. Intratuin rozengrond bio is een samenstelling van bijzonder hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooiselvezel, grove brokjes turf en rijstkaf. Naast deze grondstoffen bevat de grond ook voeding voor 3-4 maanden. Bovendien is er extra magnesium aan toegevoegd. Zo bevordert deze biologische grond een uitbundige bloei en zorgt het voor een diepgroen blad en gezonde en sterke rozen. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin biologische mediterrane- en palmengrond

Intratuin mediterrane-plantengrond bio is speciaal ontwikkeld voor het planten van o.a. citrus, oleander, vijg en palm. Intratuin mediterrane-plantengrond bio is een biologische samenstelling van o.a. turfstrooisel, rijstkaf, puimsteen en meststoffen. Door de puimsteen in deze potgrond wordt de natuurlijke leefomgeving van de mediterrane planten nagebootst. De grond bevat daarnaast voeding voor 3-4 maanden. Door de uitgekiende samenstelling zullen de planten zich beter ontwikkelen en meer weerstand hebben tegen koude winters. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Tip: voorkom vorstschade door mediterrane planten goed met noppenfolie te omwikkelen of in de winterberging te zetten, en geef ze speciale meststof zodat ze beter bestand zijn tegen ons klimaat.

Intratuin tuingrond / aanplantgrond

Intratuin tuingrond is geschikt voor het aanplanten van alle tuinplanten, beuken, hagen, heesters en bomen. Deze grond is het hele jaar te gebruiken. Intratuin aanplantgrond is een samenstelling van hoogwaardige grondstoffen, waaronder tuinturf, turfstrooisel, gecomposteerd beukenblad, kalk en TerraCottem. Het gecomposteerde beukenblad zorgt voor extra bodemleven. TerraCottem houdt vocht en voeding beter vast en zorgt ervoor dat wortels zich goed kunnen ontwikkelen. Ook is er speciale potgrondmix toegevoegd, waardoor de tuingrond voeding bevat voor 2 maanden. Door deze zorgvuldige samenstelling hebben planten een betere groeistart en minder last van uitval bij nieuwe aanplant.

Intratuin biologische tuingrond

Intratuin tuingrond bio is geschikt voor het aanplanten van alle tuinplanten, beuken, hagen, heesters en bomen. Deze grond is het hele jaar te gebruiken. Intratuin tuingrond bio is een biologische samenstelling van hoogwaardige grondstoffen, waaronder gecomposteerd beukenblad, rijstkaf en klei. Het gecomposteerde beukenblad zorgt ervoor dat wortels zich goed kunnen ontwikkelen. Ook is er een speciale potgrondmix toegevoegd, waardoor de potgrond voeding bevat voor 3-4 maanden. Door toevoeging van klei voorkomt het uitdroging en houdt het de voeding beter vast. Door deze zorgvuldige samenstelling hebben planten een betere groeistart en minder last van uitval bij nieuwe aanplant. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin tuinaarde

Intratuin tuinaarde is alleen geschikt voor het ophogen van de border en het egaliseren van de tuin. Intratuin tuinaarde is vervaardigd uit tuinturf en meststoffen. Het is ideaal te gebruiken om de tuin op te hogen of te egaliseren.

Planten in de moestuin

Moestuinkas en moestuingrondMoestuinkas en moestuingrond

Intratuin biologische kruidengrond

Intratuin kruidengrond bio is ontwikkeld voor gebruik in potten, kweekbakken en kassen. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. Intratuin kruidengrond bio is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen, zoals turfstrooisel, tuinturf en biologische plantenvoeding voor 3-4 maanden. Dit zorgt voor een luchtige structuur zodat water en voedingsstoffen veel beter worden vastgehouden. Hierdoor kunnen kruiden zich optimaal ontwikkelen met als gevolg een geurig en smaakvol eindresultaat!

Intratuin biologische moestuingrond

Intratuin moestuingrond bio is ontwikkeld voor gebruik in potten, kweekbakken, kassen en ook als grondverbeteraar in de moestuin. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. Intratuin Moestuingrond bio is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf en biologische plantenvoeding. Dit zorgt voor een luchtige structuur zodat water en voedingsstoffen veel beter worden vastgehouden. Hierdoor kunnen fruit en groenten zich optimaal ontwikkelen, met als gevolg een smaakvol eindresultaat en een rijke oogst. Onze biologische producten zijn niet alleen voorzien van biologische meststoffen, maar zitten ook in een biologische verpakking; bij de productie van onze verpakking is minder olie gebruikt dan in een normale verpakking.

Intratuin zaai- en stekgrond

Intratuin zaai- en stekgrond bio is geschikt oor alle type zaden en is zeer geschikt voor het stekken van uitlopers van bladeren en voor stamstekken. Intratuin zaai- en stekgrond bio is een samenstelling van turfstrooisel, kokosgruis, zand, meststoffen en kalk. Deze samenstelling heeft een zeer fijne en regelmatige structuur, waardoor water gelijkmatig wordt verdeeld en uitdroging wordt voorkomen. De grond bevat daarnaast biologische voeding voor 3-4 maanden.

Bodemverbeteraars

Intratuin tuincompost

Intratuin compost voor de tuin is zeer geschikt voor het ophogen en egaliseren van borders, maar kan daarnaast ook gebruikt worden om in te planten. Intratuin compost voor de tuin is een biologisch organisch bodemverbeterend middel bestaande uit onder andere gecomposteerde naaldhoutschors en meststoffen.

Intratuin tuinturf

Intratuin tuinturf is zeer geschikt voor verbetering van zowel zand- als kleigrond. Het neemt water beter op en houdt het vocht langer vast. Tevens verhoogt deze tuinturf het gehalte aan organische stof. Doordat de tuinturf een lage PH (zuurgraad) heeft, is het uitermate geschikt voor o.a. coniferen, heide, azalea’s en rhodondendrons. Tuinturf bevat echter geen voedingsstoffen en is daarom geen meststof. Intratuin tuinturf, ook wel zwartveen genoemd, is een 100% organisch, zuiver natuurproduct.

Kruiwagen met aardeKruiwagen met aarde

Bodembedekkers

Intratuin cacaodoppen

Bodembedekker op basis van cacaodoppen. Geschikt voor het afdekken van de grond in borders. Houdt tevens onkruid en slakken op afstand. Intratuin cacaodoppen is een kwaliteitsproduct voor het afdekken van borders dat voor 100% uit cacaodoppen bestaat.

Intratuin kokosbedekker

Kokosbedekker is geschikt als decoratie in de tuin voor paden, valdemping voor speelplaatsen en borders. Intratuin kokosbedekker is een volledig natuurlijk product, gemaakt van de bast van kokosnoten. Deze bodembedekker is zeer duurzaam doordat kokos slechts langzaam verteert.

Intratuin boomschors

De Intratuin boomschors is geschikt als decoratie in de tuin voor paden, speelplaatsen en borders. Boomschors werkt bovendien vochtregulerend, waardoor de grond in de tuin minder snel uit zal drogen. De boomschors is tevens onkruidwerend. Intratuin boomschors is gemaakt van de schors van zeedennen, uit het Middellanse Zeegebied. Dit decoratieve product is 100% natuurlijk en zeer duurzaam, dat komt door de stevige structuur.

Twijfel je nog welke grondproducten het beste geschikt zijn voor jouw tuin? Vraag dan onze specialisten in de winkel om advies.

Intratuin grond en bodem producten

Reacties (22)
L
Linda
8 maart 2018, 19:33
Ik heb een vraag. Onze tuin is kleigrond. En wij hebben ook de volle zon op onze tuin en in de zomer doen wij wel zakjes opkweken om wat bloemmetjes in potten te zetten. \ Welke vast planten kan ik dan het beste uitzoeken. Maar ook om wat kleur in de winter te hebben, maar Oh ja en 2 met hooikoorts. Dus te veel stuifmeel is dan niet handig.
I
Intratuin
12 maart 2018, 11:51
Hi Linda, klei is inderdaad geen gemakkelijke grond voor planten. Gelukkig zijn er vrij veel planten die wel van kleigrond houden zoals rozen, seringen, Rudbeckia en de Hydrangea 'Annabelle'. Ook andere soorten van de Hydrangea arborescens familie vinden klei geen probleem. Grassen doen het ook goed op deze grond maar dat is niet zo handig in verband met hooikoorts. Hopelijk kun je uit de voeten met dit lijstje, succes!
R
Rob
13 maart 2018, 18:54
Hallo \ Ik heb een plantenbak op mijn balkon. \ Mijn ervaring is dat de grond naar een tijd de voeding minder wordt. \ Is er een middel om de grond regelmatig bij te voeden?
I
Intratuin
14 maart 2018, 09:34
Hi Rob, je kunt het beste tuinplantenmest toevoegen aan het water. Hier kunnen de planten de benodigde voedingsstoffen uithalen!
L
Leny Kruithof
13 maart 2018, 18:55
Wij hebben een Chamaecyparis obtusa ‘ Draht ‘ Cipres gekocht. \ Voor op het balkon in een ruime bak wat is daar de beste aarde voor ? \ \ Vr. Gr. Leny K
I
Intratuin
14 maart 2018, 09:50
Hi Leny, voor de Chamaecyparis is hortensiagrond het beste. Deze grond heeft een zuurgraad waar de Chamaecyparis van houdt, net zoals de Hortensia. Succes!
L
Leny Kruithof
14 maart 2018, 10:22
Het gaat om een groen blijvend boompje. Ik heb er al een staan maar ik weet niet meer welke aarde ik heb gebruikt dus het is geen plant met bloemen ofzo. Het is een cipres boompje, ik dacht namelijk dat je collega buxus grond gezegd had.
I
Intratuin
14 maart 2018, 11:37
Hi Leny, hortensiagrond is niet alleen voor Hortensia's. Je kunt dit ook gebruiken voor een groenblijvende boom zoals een Cipres. Deze houdt namelijk van een wat hogere zuurgraad die juist aanwezig is in hortensiagrond. Buxusgrond kan natuurlijk ook, maar de hortensiagrond vindt hij net wat fijner door de zuurgraad.
B
Betsie
11 mei 2018, 14:01
Ik heb gisteren een klein Laurus Nobilis (laurier) struikje gekocht in een klein potje. \ Wil hem graag in een grotere pot zetten maar weet niet welke grond er het best voor geschikt is. \ Alvast bedankt!
h
het inspiratieteam
28 mei 2018, 09:13
Hi Betsie, universele potgrond is voldoende voor de laurier. Liever geen bemeste tuinaarde omdat dit teveel zout bevat voor deze plant.
M
Michel F. van den Brun
5 mei 2019, 15:45
Geachte heer/mevrouw, \ \ De eerste stap die ik moet zetten om zelf vleesetende planten op te kweken vanuit zaad, is om aan goede grond te komen. \ En daanbij kom ik meteen aan mijn vraag. \ \ Verkoopt u perliet en turfstrooisel of kant-en-klare grond voor vleesetende planten? \ \ Ik ben benieuwd naar uw reactie. \ \ Met vriendelijke groet, \ Michèl
h
het inspiratieteam
27 mei 2019, 09:55
Hi Michèl, wij verkopen perliet en turfstrooisel in onze winkels. Je kunt het beste even contact opnemen met jouw Intratuin winkel om te vragen of ze dit op voorraad hebben. Succes met het kweken van de vleesetende planten!
I
Irene
26 mei 2019, 14:33
Ik heb een aantal plantjes camelia in potten op balkon.\ \ Is er speciale potgrond voor nodig?
h
het inspiratieteam
5 juni 2019, 14:54
Hallo Irene, een camelia houdt van een iets zuurdere grond. Hortensia/ Rhododendrongrond is dan ook echt een aanrader. Succes!
M
Margo Rassin
11 juli 2019, 10:40
Ik heb 4 pilaar-fruitbomen voor in een pot te zetten, hier zou humusrijke grond voor nodig zijn. Klopt dat, en zoja welke zakken zijn dat? \ Alvast bedankt!
h
het inspiratieteam
15 augustus 2019, 15:25
Hallo Margo, voor de fruitbomen kan je gewone of biologische potgrond gebruiken. De potgrond is humusrijk en er zit voorlopig genoeg voeding in.
m
marjan
3 februari 2022, 15:34
is er ook gewone tuinaarde te koop?
I
Intratuin
4 februari 2022, 16:09

Hi Marjan,

Jazeker, in onze winkels vind je alle soorten grond. Als je het lastig vind om te kiezen uit het aanbod, vraag dan vooral één van onze medewerkers, we helpen je graag!

^Intratuin

D
De Sint
7 februari 2022, 16:49
Beste, Ik wil lavendel planten in mijn voortuin. Ben geen bodemexpert, maar heb stellig de indruk dat mijn voortuin uit kleigrond bestaat. Nu lees ik her en der dat ik de kleigrond moet vermengen met bodemverbeteraar. Klopt dit, en zo ja welke raden jullie aan? Daarnaast zou bemeste tuinaarde uit den boze zijn. Klopt dat? Ik zou ook kalk moeten toevoegen. Klopt dit, en zo ja wat raden jullie aan? Ook las ik dat ik onder de plantjes lavasteentjes moet storten? Klopt dat, of is bodemverbeteraar voldoende voor de drainage? Groet, De Sint
I
Intratuin
8 februari 2022, 17:24

Beste Sint ;-)

Bedankt voor je vraag. De lavendel is van oorsprong een mediterrane plant en daarom houdt hij van goed gedraineerde grond. De grond moet niet te vochtig zijn. Kleigrond houdt vocht tegen en daardoor kan het voor de lavendel te nat worden. Het is dan inderdaad een goed idee om jouw kleigrond luchtiger te maken met bodemverbeteraar. Je zoekt dan dus een product dat de bodem luchtiger en beter waterdoorlatend zal maken. Dit kan met lavasteentjes of met zand. Vaak wordt er ook compost gebruikt om kleigrond luchtiger te maken, maar dat is af te raden voor de lavendel. Het klopt namelijk dat je bemeste tuinaarde moet vermijden voor deze plant. Lavendel heeft geen mest nodig. Integendeel: mest kan ervoor zorgen dat de lavendel doodgaat!

Het ligt er ook maar net aan hoeveel klei er in je grond zit. Spit het stuk van je tuin goed door en haal grote brokken klei eruit. Meng daarna zand erdoor en als je nog denkt dat het niet luchtig genoeg is dan kun je altijd nog lavasteentjes overwegen. Kom gerust met een beetje van je grond naar één van onze winkels, dan kunnen onze experts het beste advies geven!

Wat extra kalk door de grond voor het aanplanten vindt de Lavandula angustifolia erg fijn, voor de Lavandula stoechas is dit minder nodig. Elke tuinkalk is in principe prima, wij zouden onze Intratuin kalk Bio aanraden. Wil je meer weten over de lavendel, lees dan meer over de lavendel en zijn verzorging in onze plantengids!

Succes met het planten.

^Intratuin

 

M
Maikel
11 april 2022, 21:13
Jullie hebben toch ook cocospaet zonder kunst mest voor ondergrond van landschildpadden Hebben jullie deze nog of gaan deze uit het assortiment omdat ze dat niet wisten in weert.
I
Intratuin
12 april 2022, 12:22

Beste Maikel,

Het assortiment per vestiging kan verschillen, het is ons niet bekend dat dit product niet meer aangeboden kan worden, maar het is aan de vestiging zelf om hiervoor te kiezen of niet. Je zou kunnen navragen bij een andere Intratuin vestiging of zij dit in het assortiment hebben.

^Intratuin

GEEF EEN REACTIE
Back to top