Laden..
Intratuin premium vogelvoer lijn

Intratuin premium vogelvoer lijn

Om vogels in je tuin te krijgen én te behouden is het belangrijk om je tuin zo diervriendelijk mogelijk in te richten. Dat wil zeggen een zo gevarieerd mogelijke tuin met een gazon en verschillende soorten vaste planten, struiken en bomen. Steeds minder tuinen bieden voldoende schuil-nestgelegenheden en voeding voor al het leven in de tuin. Door te zorgen voor meer groen en het ophangen van nestkastjes, bied je een fijne leefomgeving. Ook het aanbieden van water en aanvullend voer zorgt ervoor dat de dieren in je tuin zich thuis gaan voelen. Hierdoor laten ze zich vaker zien en kun je ze beter leren kennen.

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd

Wij adviseren om de tuinvogels het gehele jaar bij te voeren, zelfs in de zomermaanden. Vogels worden daar niet lui van, ze rekenen namelijk nooit alleen op het voer dat aangeboden wordt, maar gaan ook zelf op zoek. De verschillende soorten vogels hebben allemaal een eigen voedselbehoefte. Met ons premium vogelvoer hebben we voor iedere tuinvogel het lekkerste hapje. Zo worden bijvoorbeeld de gehakte zonnebloemkernen graag gegeten door mezen, mussen, roodborstjes en lijsters. Om je te helpen hebben we de verschillende soorten zaden, verpakt in verschillende verpakkingen:

1

Intratuin vogelvoer zonnebloemkernen 2,5 kg

Intratuin zonnebloemkernen worden graag gegeten door mezen, vinken, roodborstjes, zanglijsters, spreeuwen, groenlingen en sijsjes. Het is energierijk voer waarbij er geen rommel achterblijft in je tuin.

2

Intratuin vogelvoer pinda's 2,5 kg

Intratuin zonnebloemkernen worden graag gegeten door mezen, vinken, roodborstjes, zanglijsters, spreeuwen, groenlingen en sijsjes. Het is energierijk voer waarbij er geen rommel achterblijft in je tuin.

3

Intratuin vogelvoer vetvoer 2,5 kg

Intratuin vetvoer wordt graag gegeten door mezen, mussen, winterkoning, merels, boomklevers en roodborstjes. Door de grote hoeveelheid zachte ingrediënten is dit voer erg geliefd bij grondvogels zoals roodborstjes en merels.

4

Intratuin vogelvoer zonnebloemkernen gehakt 2,5 kg

Intratuin gehakte zonnebloemkernen worden graag gegeten door mezen, mussen, roodborstjes, vinken, groenlingen, sijsjes, spreeuwen en zanglijsters. Het is erg geschikt voor alle kleine vogels in de tuin. Ook blijft er geen rommel (schillen) achter in de tuin.

5

Intratuin vogelvoer high-energy mix 2,5 kg

De high-energie mix wordt graag gegeten door mezen, mussen, roodborstje, vink, putter, zanglijster en spreeuw. Een mix van veel energierijke zaden zoals zwarte zonnebloempitten.

6

Intratuin vogelvoer zonnebloempitten 2,5 kg

Zonnebloempitten worden graag gegeten door vinken, mezen, mussen en spreeuwen. Zonnebloempitten hebben een hoog oliegehalte voor meer energie.

7

Intratuin vogelvoer nyjerzaad 2,5 kg

Intratuin nyjerzaad wordt graag gegeten door vinken, sijsjes, mussen, mezen en putters. Het heeft een hoog oliegehalte voor extra energie voor je tuinvrienden.

Deze premium vogelvoer lijn is vanaf nu te koop in onze winkels. Wil je meer advies over het voeden van vogels of andere dieren in de tuin? Stel je vraag dan gerust aan onze medewerkers in de winkel.

Reacties (1)
A
ANNY PAULY
13 november 2018, 18:13
ikvoel me helemaal gelukkig tussen de planten en kerst spullen te lopen ,en leuke dingen te kopen, en inspiratie op doen.
GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top