Laden..
5 tips voor het inpakken van je kerstcadeaus

5 tips voor het inpakken van je kerstcadeaus

Op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar? Voor leuke kerstcadeaus ben je bij Intratuin aan het juiste adres. Of het nu een mooie kandelaar is of een heerlijk warm plaid, bij Intratuin vind je hét kerstcadeau voor onder de boom. Maar een cadeautje is pas af als het mooi is ingepakt en daarom hier 5 tips voor een uniek ingepakt kerstcadeau!

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd
1

Cadeaupapier op maat

Leg het cadeau op het papier en meet het af door het om de verpakking heen te slaan. Vind je het lastig inschatten, knip dan liever een iets groter vel cadeaupapier dan een te klein vel.

2

Washi-tape

Gebruik washi-tape in plaats van gewone plakband. Washi-tape is in verschillende diktes, kleuren en patronen verkrijgbaar. Wanneer je een drukke print op het inpakpapier hebt, kies dan voor een effen kleur washi-tape of een gewoon plakbandje. Plak de plakbandjes of tape altijd in de lengte op de vouw, dit ziet er netter uit dan in de breedte.

Kerstcadeau inspiratieKerstcadeau inspiratie
Kerstcadeau inspiratieKerstcadeau inspiratie
3

Lastige vormen

Omwikkel producten met een lastige vorm, bijvoorbeeld een vijf-armige kandelaar, eerst met vloeipapier voordat je het inpakt met pakpapier. Door het vloeipapier wordt de vorm steviger waardoor het er mooier ingepakt uit komt te zien. Langwerpige producten, zoals een vaas of een fles wijn kun je het beste in een soort ‘zak’ inpakken. Vouw de onderkant dicht en plak het stevig vast. Het cadeau schuif je er aan de bovenkant in.

4

Het oog wil ook wat!

Maak je cadeau extra mooi met bijvoorbeeld lint en tape in verschillende kleuren, touw, raffia, engelenhaar, stekers en misschien wel kunstsneeuw. Zo wordt ieder cadeau uniek!

5

Natuurlijke materialen

Verzamel mooie items uit de natuur om je cadeautje net wat meer tot leven te brengen. Knip een aantal rode bessen uit de haag en schuif dit bessentakje tussen je raffia of touw. Heb je een echte kerstboom? Haal er dan een paar takjes uit en plak deze in een kransvorm op je cadeautje. Óf neem een takje eucalyptus, dan ziet je kerstcadeautje er niet alleen leuk uit, maar ruikt ook nog eens lekker!

Bekijk onze inpakvideo voor inpakinspiratie. Succes met in- en uitpakken!

 

Heb je nog geen kerstcadeau kunnen vinden? Lees dan onze blog met tips voor het beste cadeau.

Reacties (6)
S
Sonja de Gier
12 december 2017, 20:51
wat een leuke tips ,daar ga ik zeker wat mee doen.
R
Resi
27 oktober 2018, 19:54
Duidelijke uitleg. \ Heel bruikbaar allemaal.
J
Janny
7 november 2018, 16:00
Wat een leuke ideeën allemaal, zeker iets om zelf \ mee te doen .
A
Anneke van Aalst
12 november 2018, 11:00
Goede morgen. \ \ Ik ben afgelopen zaterdag naar intratuin Elst geweest. \ Mijn complimenten. \ Echt leuk om daar te wandelen. \ Je word er hebberig van. \ Zo mooi en prachtig opgezet. \ In een woord GEWELDIG. \ Groetjes Anneke
M
M.G.Thijssen-Baars
22 december 2021, 11:02
Helaas kan ik niets bij jullie bestellen want ik woon in the Philippines. maar ik waardeer heel erg dat ik "bij' blijf met de planten en leuke dingen. Zo gauw we weer mogen vliegen en Nederland bezoeken ben ik in Zwijndrecht in jullie filiaal. Merry Christmas and a Happy New year to all.
M
Marja Dekkers
19 december 2023, 12:51
Mooie recente reacties hier !!
GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top