Laden..

Intratuin Almelo

Intratuin Almelo

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00
Intratuin Almelo

Intratuin Almelo

Schuilenburgsingel 5
7604 BT Almelo
Overijssel

0546 838 666

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
invalide parkeer
invalide parkeer
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Aan de dis
Aan de dis
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Jack van der Helm
Vestigingsmanager Intratuin Almelo

Sinds 1 maart 2000 is de Intratuin aan de Schuilenburgsingel één van vier vestigingen van Hendrik Vreeman. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste planten, inspiratie, advies en trends passend bij het seizoen, maar ook voor een heerlijke High Tea kun je bij ons terecht! In het voorjaar en zomer kom je voor de grootste collectie tuinmeubelen naar Intratuin! En aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland. Koken wordt een beleving met de producten van Seizoen op Tafel! Maak je keuken compleet! 

Het Tuincafé
In ons Tuincafé 'Eten in de Proeftuin' is het heerlijk vertoeven en kun je even relaxen tijdens of na het shoppen. Laat je verrassen door ons uitgebreide menukaart met verse en seizoensgebonden heerlijkheden, geniet van een uitgebreide High Tea of kom je dag goed beginnen met een lekker ontbijt! Een ontbijt kost €2,95 pp is mogelijk van 9.30 tot 10.30 uur.  Wil je reserveren voor High Tea? Neem dan telefonisch contact op met ons Tuincafé op nummer 0546-838666. Minimaal 2 werkdagen van te voren reserveren.

 

De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp.  Doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken of foto's van de nieuwe Innovatietuin bij Intratuin Lochem.

Rolstoelen kunnen in bruikleen worden genomen tijdens het winkelen, deze vind je bij de klantenservice. Vooral in drukke periodes is het aan te raden deze tijdig te reserveren.

Recent nieuws

Hangstoel Faya

Hangstoel Faya

Reserveer nu een hangstoel Faya

Intratuin hangstoel FAYA in standaard is gemaakt van gevlochten wicker draad in de kleur grijs. Naar verwachting krijgen wij eind augustus hangstoel FAYA weer binnen.

Wil je er eentje reserveren? Vul dan dit reserveringsformulier helemaal in.

 

Tuinbank Lorient

Tuinbank Lorient

Reserveer nu een Tuinbank Lorient

Intratuin tuinbank LORIENT is gemaakt van Acacia hout en heeft de kleur bruin/naturel. Naar verwachting krijgen wij eind augustus LORIENT weer binnen. 

Wil je er eentje reserveren? Vul dan dit reserveringsformulier in.

 

Loungeset Orfeo

Loungeset Orfeo

Reserveer nu een Loungeset ORFEO

Loungeset ORFEO: 4-delig, aluminum en teak, bestaat uit een bank links en rechts, een hoekstuk en een tafel, inclusief kussens in de kleur zwart, 2 jaar garantie,  prijs €1299,-. 

Naar verwachting krijgen wij eind augustus loungeset ORFEO weer binnen. Wil je alvast een loungeset Orfeo reserveren?  Vul dan dit reserveringsformulier in.

 

Rawinso: Gebruik regenwater slim

Rawinso: Gebruik regenwater slim

Intratuin Almelo heeft in samenwerking met haar leverancier Rawinso een nieuw concept gelanceerd om regenwater slim te gebruiken: Regenwater afkoppelen, infiltreren en hergebruiken.

Lange periodes van droogte en hittegolven komen steeds vaker voor. Stortbuien met veel water zorgen voor overlast. Al dat regenwater, daar moeten én kunnen we iets mee. Koppel het af, vang het op en maak er slim gebruik van. Begin nu en maak slim gebruik van regenwater. Kies voor een Rawinso systeem op maat. Onze doordachte oplossingen helpen je regenwater slim te hergebruiken. 

Onderstaand de uitgebreide (pdf)folder van ons concept:
Rawinso
Wil je, naar aanleiding van de folder, meer informatie of een (bel)gesprek aanvragen met 1 van onze regenwater specialisten? Vul dan onderstaand afspraak/info formulier in voor meer informatie: 
Afspraak en infoformulier Rawinso regenwaterconcept

Voor meer uitgebreide informatie, bezoek ook de website: rawinso.nl

Pagina
Back to top