Laden..
Kom bij ons werken! | Door drukte bij PostNL kan verzending iets langer duren.

Intratuin Almelo

Intratuin Almelo

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Intratuin Almelo

Schuilenburgsingel 5
7604 BT Almelo
Overijssel

0546 838 666

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Bloemenbon
Inname Nationale Bloemenbon
Servicepoint PostNL
Servicepoint PostNL
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Aan de dis
Aan de dis
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Jack van der Helm
Vestigingsmanager Intratuin Almelo

Welkom bij Intratuin Almelo!

Welkom bij Intratuin Almelo, sinds maart 2000 één van de vier vestigingen van Hendrik Vreeman. Onze winkel staat boordevol geweldige planten, bloemen, tuinmeubelen, barbecues, interieur artikelen, tuingereedschap, dierbenodigdheden en seizoensproducten. Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres voor de laatste trends en kun je inspiratie opdoen voor huis, tuin en dier. In het najaar wordt de winkel omgetoverd tot onze befaamde Kerstshow en rond oud & nieuw kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland.  

Wil je op de hoogte blijven van evenementen, kortingsacties, workshops en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook & Instagram

Het mooiste vuurwerk Almelo
Bij ons in de winkel vind je nu al een prachtig vernieuwd assortiment van fonteinen, pakketten, cracklings, bengalo, sterretjes en nog heel veel meer categorie 1 vuurwerk. Maar ook de webshop van het gewone vuurwerk voor oudjaarsdag is nu te bestellen via onze vuurwerk webshop van 'Het mooiste vuurwerk Almelo'. Hier bestel je de vetste compound toppers en de grootste knallers om de jaarwisseling in te luiden! 

Volg ons op Facebook en blijf helemaal up-to-date!

Tuincafé 'Eten in de Proeftuin'
In ons gezellige restaurant 'Eten in de Proeftuin' kun je genieten van onder andere een lekker ontbijt, een luxe lunch, koffie met iets lekkers of een frisse smoothie! In de maanden november en december serveren wij een uitgebreide Kerst High Tea Proeverij met seizoensgebonden koude en warme hapjes à 23,95 pp. Een High Tea dien je wel minimaal 2 werkdagen van te voren te reserveren en is dagelijks te boeken vanaf 10:30 uur (vanwege de voorbereidingen). Dit kan telefonisch op nummer 0546-838666 of via ons afspraakformulier. Je reservering is definitief zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken of foto's van de nieuwe Innovatietuin bij Intratuin Lochem. Volg de Tuinontwerpstudio op Facebook voor het laatste nieuws en lopende projecten.

In onze Innovatietuin kun je kennismaken met klimaat neutraal tuinieren. In deze tuin worden alle moderne technieken laten zien op het gebied van hemelwater, zonne-energie opvang en hergebruik. Benieuwd geworden?  Laat je verrassen en kom de innovatietuin bij Intratuin Lochem ontdekken! 

 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Online advies: eerste schetsontwerp – Tuinontwerpstudio

Inclusief digitale schets van jouw nieuwe tuin

Online advies: eerste schetsontwerp – Tuinontwerpstudio

Nieuw bij de Tuinontwerpstudio: online (tuin)advies! Wil jij dit jaar genieten van een nieuwe tuin? De Tuinontwerpstudio vertaalt jouw dromen graag naar een nieuw tuinontwerp en staat ook nu online voor je klaar. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een online adviesgesprek. De kosten voor dit online adviesgesprek bedragen 249,-. Hierbij ontvang je advies voor je tuin en een eerste digitaal schetsontwerp gemaakt door onze tuinontwerper. Wil je liever fysiek aan tafel plaatsnemen bij onze tuinontwerper, op locatie Tuinontwerpstudio Intratuin Lochem? Dan betaal je 189,- voor een eerste gesprek, inclusief penschets.


De Tuinontwerpstudio helpt je bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving. Maar we doen meer. Ook voor advies op gebied van het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, beregeningssystemen, kantoorbeplanting en interieurbeplanting ben je bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

Een nieuw tuinontwerp: online zo geregeld

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de workshop online advies: nieuw tuinontwerp. Het gesprek wordt via Skype of Microsoft Teams gevoerd en duurt 1,5 uur. Dit online adviesgesprek staat geheel in het teken van het maken van een nieuw tuinontwerp. Onze tuinontwerper bespreekt samen met jou alle wensen en brengt je op de hoogte van alle mogelijkheden. Wanneer onze tuinontwerper een goede indruk heeft gekregen van de huidige situatie en jouw wensen gaat hij tijdens het adviesgesprek door het scherm te delen samen met jou aan de slag met het maken van een eerste schets. In deze schets vertalen we je dromen graag in een uitvoerbaar tuinontwerp. Vervolgens kan er op basis van dit eerste schetsontwerp nog een gedetailleerd 2D of 3D tuinontwerp worden gemaakt. Wanneer er opdracht wordt gegeven om een 2D of 3D ontwerp te maken worden de kosten van dit eerste adviesgesprek in mindering gebracht. Benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een volledig 2D of 3D tuinontwerp? Klik dan hier. 


Een eerste schetsontwerp: online zo geregeld

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het maken van een eerste (digitaal) schetsontwerp voor je (nieuwe) tuin. Het gesprek wordt via Skype of Microsoft Teams gevoerd en duurt 1,5 uur. Onze tuinontwerper bespreekt samen met jou alle wensen en brengt je op de hoogte van alle mogelijkheden voor jouw nieuwe tuin. Wanneer onze tuinontwerper een goede indruk heeft gekregen van de huidige situatie en jouw wensen gaat hij tijdens het adviesgesprek door het scherm te delen samen met jou aan de slag met het maken van een eerste digitale schets in ons tekenprogramma. Vervolgens kan er op basis van dit eerste schetsontwerp later tegen meerprijs een gedetailleerd 2D of 3D tuinontwerp worden gemaakt. Wanneer er opdracht wordt gegeven om een 2D of 3D ontwerp te maken worden de kosten van dit eerste schetsgesprek in mindering gebracht. Benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een volledig 2D of 3D tuinontwerp? Klik dan hier. 

Hoe werkt het?
Hieronder leggen we je stap-voor-stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek. 

1. Kies hieronder een datum voor een online adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert online gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl
2. Klik op ‘inschrijven’ 
3. Reken af. De kosten voor het adviesgesprek nieuw tuinontwerp bedragen 249,-. Deze kosten worden in mindering gebracht wanneer er uiteindelijk akkoord wordt gegeven op het realiseren van het nieuwe tuinontwerp in 2D of 3D.
4. Ga naar de winkelwagen, vul je gegevens in en reken af. 
5. Je ontvangt nu een betaalbevestiging in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens.


Tip: stuur ons voor aanvang van de online afspraak alvast foto’s toe van de huidige tuinsituatie, zodat de tuinontwerper voorafgaand aan het gesprek al een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden en zich goed voor kan bereiden op het gesprek.

Neem contact met ons op
Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in.

 

Reserveren

Recent nieuws

VROEGE VOGEL KORTING

VROEGE VOGEL KORTING

Vroege vogels opgelet! Kom zaterdag 3 december tussen 08:00 en 10:00 uur langs en profiteer van maar liefst 20% korting op bijna het gehele assortiment. 

De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-)acties en/of aanbiedingen. Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald. De korting is geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, arbeid, snijbloemen, vast laag artikelen, horeca en levende dieren. De korting wordt verrekend over de originele prijs. 


Deze actie is uitsluitend geldig bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer & Lochem. 

Het Mooiste Vuurwerk Almelo

Het Mooiste Vuurwerk Almelo

Het categorie 1 vuurwerk is nu al verkrijgbaar* bij ons in de winkel! Dit is een prachtig vernieuwd assortiment van pakketten, fonteinen, cracklings, bengalo, sterretjes en nog heel veel meer. Categorie 1 vuurwerk mag het hele jaar door verkocht worden. 

Ook de webshop voor het gewone vuurwerk is inmiddels geopend. Hier vind je de meest vette compound toppers en de grootste knallers! Neem alvast een kijkje op de vuurwerk webshop & en vul alvast jouw winkelmandje voor Oudjaar 2022.

Het mooiste & voordeligste vuurwerk van Almelo, topkwaliteit die je nergens anders vindt! 


*Wij verkopen categorie 1 vuurwerk uitsluitend aan personen van 12 jaar en ouder. 

Oliebollenkraam

Oliebollenkraam

De oliebollenkraam van Bischoff staat weer, als vanouds, bij de ingang van Intratuin Almelo. Voor de beste oliebollen, beignets, donuts en andere lekkernijen ben je hier aan het juiste adres!

Openingstijden:

  • Maandag van 12:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag van 10:00 - 17:30 uur
  • Zondag van 12:00 - 17:00 uur
  • Op Oudjaarsdag is de oliebollenkraam geopend van 08:00 tot 17:00 uur (tenzij eerder uitverkocht)

Bij voorkeur graag contant betalen, vooral op Oudjaarsdag.  
Eetsmakelijk!

Vacatures bij Intratuin Almelo

Vacatures bij Intratuin Almelo

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

  • Stagiairs in deverse richtingen (BOL/BBL)
  • Vuurwerk verkoper
  • Fulltime magazijn medewerk(st)er
  • Stagiaires Styling

Lijkt het je leuk om te werken in een groene omgeving, in een baan volop uitdaging en afwisseling met een gezellige groep collega's? Bekijk dan alle beschikbare vacatures hier en solliciteer, dan zien we elkaar wellicht binnenkort! 

Pagina
Back to top