Laden..
Goed nieuws, we zijn weer open! Zoek hier jouw Intratuin.

Intratuin Almelo

Intratuin Almelo

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Extra openingstijden

 

 


We bieden genoeg ruimte om veilig te kunnen winkelen. Hieronder de uitleg van onze druktemeter:

Groen:  Je bent van harte welkom, het is rustig. Je kunt veilig je aankopen doen.
Oranje:  Je bent van harte welkom, maar het is wat drukker. Je kunt veilig je aankopen doen. Hou rekening met de 1,5 meter.
Rood:  Op dit moment is het druk, je zult wellicht even moeten wachten voordat je de winkel in kunt.

Zo kan je veilig je aankopen doen. Of je kunt ervoor kiezen om een ander moment naar Intratuin te komen.

Intratuin Almelo

Schuilenburgsingel 5
7604 BT Almelo
Overijssel

0546 838 666

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Inname Nationale Bloemenbon
Inname Nationale Bloemenbon
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Aan de dis
Aan de dis
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Jack van der Helm
Vestigingsmanager Intratuin Almelo

Welkom terug!!

Welkom bij Intratuin Almelo, sinds maart 2000 één van de vier vestigingen van Hendrik Vreeman. We zijn erg blij dat we onze klanten weer mogen ontvangen! 

Onze winkel staat boordevol geweldige planten, bloemen, tuinmeubelen, barbecues, interieur artikelen, tuingereedschap, dierbenodigdheden en seizoensproducten. Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres voor de laatste trends en kun je inspiratie opdoen voor huis, tuin en dier. In het najaar wordt de winkel omgetoverd tot onze befaamde Kerstshow en rond oud & nieuw kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland.  

Volg ons op facebook en instagram voor de laatste nieuwtjes, trends en activiteiten. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang wekelijks onze folder per mail!

Voor klanten die slecht ter been zijn kan er een rolstoel worden geleend via onze Klantenservice. Vooral in drukke periodes is het verstandig om deze van te voren te reserveren, dit kan telefonisch op telefoonnummer 0546-838666. 

 

De Tuinontwerpstudio

Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag!  Doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken of foto's van de nieuwe Innovatietuin bij Intratuin Lochem. Volg de Tuinontwerpstudio op facebook voor het laatste nieuws en lopende projecten.

In onze Innovatietuin kun je kennismaken met klimaat neutraal tuinieren. In deze tuin worden alle moderne technieken laten zien op het gebied van hemelwater, zonne-energie opvang en hergebruik. Benieuwd geworden?  Laat je verrassen en kom de innovatietuin bij Intratuin Lochem ontdekken! 

 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Gratis-online-advies-–-Tuin-ontwerp-studio-

Algemeen

Gratis online advies – Tuin ontwerp studio

Nieuw bij de Tuinontwerpstudio: gratis online advies! Ook in deze bijzondere tijd staat de Tuinontwerpstudio online voor je klaar. 

"Boek je een gratis online adviesgesprek bij de Tuinontwerpstudio, dan kun je kiezen voor gratis advies over Lugarde tuinhuizen, tuinkantoren en overkappingen of tuinaccessoires en sfeerverlichting. Uitsluitend deze twee adviesgesprekken zijn gratis." De Tuinontwerpstudio kan je op verschillende gebieden adviseren. Zo kunnen we je advies geven over het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, Lugarde tuinhuizen, (groene) overkappingen en tuinkantoren, beregeningssystemen en het maken van een nieuw tuinontwerp ben je bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

De Tuinontwerpstudio: dé specialist op het gebied van advies
In de Innovatietuin van Intratuin Lochem vind je de nieuwste technieken op het gebied van hemelwater, zonne-energie opvang en hergebruik. Onze kennis over deze verschillende onderwerpen delen we graag met je in een online adviesgesprek. De online adviesgesprekken over Lugarde tuinhuizen, (groene) overkappingen en tuinkantoren en tuinaccessoires en sfeerverlichting zijn gratis en duren ongeveer 60 minuten. Het gesprek wordt gevoerd via Skype of Microsoft Teams. Je gaat in gesprek met onze tuinontwerper Gert-Jan Holtkamp. Gert-Jan is onze specialist op het gebied van tuinontwerp en alles wat met tuinen te maken heeft: van het opslaan en hergebruiken van regenwater tot tuinverlichting. Hier vertelt hij je daarom ook graag meer over. 

Wat kun je verwachten?
Via deze “workshop” kun je je aanmelden voor een gratis online adviesgesprek. Je kunt kiezen voor een gratis online adviesgesprek over Lugarde tuinhuizen, (groene) overkappingen en tuinkantoren of tuinaccessoires en sfeerverlichting. In het adviesgesprek over Lugarde tuinhuizen, overkappingen en tuinkantoren bespreken we jouw wensen op het gebied van een nieuw tuinhuis, tuinkantoor of nieuwe overkapping. Deze wensen zetten we vervolgens om in een 3D ontwerp via de Lugarde configurator. Tevens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte met daarop de kosten van het gekozen ontwerp.

Bij het online adviesgesprek tuinaccessoires en sfeerverlichting geven we je tips en advies op het gebied van de inrichting van je tuin en het aanleggen van sfeerverlichting. Ook bij dit gesprek ontvang je geheel vrijblijvend een offerte voor bijvoorbeeld het aanleggen van sfeerverlichting in jouw tuin.

Hoe werkt het?
Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek.

1. Kies hieronder een datum voor een online adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert online gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl
2. Klik op ‘inschrijven’
3. Ga naar de winkelwagen en vul je gegevens in
4. Na het invullen en verzenden van alle gegevens ontvang je een bevestiging in je mailbox.
5. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en de benodigde gegevens.

Neem contact met ons op
Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

 

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in. Link invoegen.

 

 

Reserveren
TUIN-ONTWERP-STUDIO:-ONLINE-ADVIESGESPREK-(ALGEMEEN)

Algemeen

TUIN ONTWERP STUDIO: ONLINE ADVIESGESPREK (ALGEMEEN)

Nieuw bij de Tuinontwerpstudio: online (tuin)advies! Wil jij dit jaar genieten van een nieuwe tuin? De Tuinontwerpstudio vertaalt jouw dromen graag naar een nieuw tuinontwerp en staat ook nu online voor je klaar. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een online adviesgesprek.

De Tuinontwerpstudio helpt je bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving. Maar we doen meer. Ook voor advies op gebied van het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, Lugarde tuinhuizen, (groene) overkappingen en tuinkantoren, beregeningssystemen, tuinaccessoires en sfeerverlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

Een nieuw tuinontwerp: online zo geregeld

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de workshop online advies: nieuw tuinontwerp. Het gesprek wordt via Skype of Microsoft Teams gevoerd en duurt 1,5 uur. Dit online adviesgesprek staat geheel in het teken van het maken van een nieuw tuinontwerp. Onze tuinontwerper bespreekt samen met jou alle wensen en brengt je op de hoogte van alle mogelijkheden. Wanneer onze tuinontwerper een goede indruk heeft gekregen van de huidige situatie en jouw wensen gaat hij tijdens het adviesgesprek door het scherm te delen samen met jou aan de slag met het maken van een eerste schets. In deze schets vertalen we je dromen graag in een uitvoerbaar tuinontwerp. Vervolgens kan er op basis van dit eerste schetsontwerp nog een gedetailleerd 2D of 3D tuinontwerp worden gemaakt. Wanneer er opdracht wordt gegeven om een 2D of 3D ontwerp te maken worden de kosten van dit eerste adviesgesprek in mindering gebracht. Benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een volledig 2D of 3D tuinontwerp? Klik dan hier. 

Hoe werkt het?
Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek. 

1. Kies hieronder een datum voor een online adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert online gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl
2. Klik op ‘inschrijven’ 
3. Reken af. De kosten voor het adviesgesprek nieuw tuinontwerp bedragen 139,-. Deze kosten worden in mindering gebracht indien er uiteindelijk akkoord wordt gegeven op het realiseren van het nieuwe tuinontwerp in 2D of 3D.  Ook voor de online adviesgesprekken over het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso en beregeningssystemen kun je je voor dezelfde prijs aanmelden. Klik hiervoor op de link van de desbetreffende workshop.
4. Ga naar de winkelwagen, vul je gegevens in en reken af. 
5. Je ontvangt nu een betaalbevestiging in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens

Tip: stuur ons voor aanvang van de online afspraak alvast foto’s toe van de huidige tuinsituatie, zodat de tuinontwerper voorafgaand aan het gesprek al een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden en zich goed voor kan bereiden op het gesprek.

Neem contact met ons op
Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

 

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in.

 

Reserveren

Recent nieuws

Vacatures bij Intratuin Almelo

Vacatures bij Intratuin Almelo

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!! 

Er zijn diverse vacatures beschikbaar, onder andere voor de afdelingen:

 • servicebalie
 • snijbloemen
 • horeca
 • onderhoud/klussen
 • magazijn
 • stage styling

Lijkt het je leuk om te werken in een groene omgeving, in een baan volop uitdaging en afwisseling met een gezellige groep collega's? Bekijk dan alle beschikbare vacatures hier en solliciteer, dan zien we elkaar wellicht binnenkort! 

Heracles Deurmat

Heracles Deurmat

Nu exclusief verkrijgbaar bij Intratuin Almelo; deurmatten van Heracles!

Een deurmat kost €14,99 per stuk waarvan €5,- naar Heracles gaat. Zo steun je niet alleen jouw club maar kun je ook aan iedereen laten zien dat er op jouw adres een echte Heracles fan woont!!

Natuurlijk ook een perfect cadeau voor iedere Heracles supporter!

Vlees van Beimer

Vlees van Beimer

Vanaf nu kun je op onze Barbecue afdeling ook terecht voor vlees van Beimer!  

 • Tomahawk  1 - 1,5 kilo     € 29,99
 • Picanha      1 - 1,5 kilo     € 22,49
 • Varkensprocureur   2 - 2,5 kilo  € 22,49
 • Shortribs    900 - 1100 gram  € 19,99

 

Maar ook barbecue pakketten:

 • Beefmaster box XL, met oa entrecote, tournedos, t-bone, ribeye en beefburger: ruim 3,3 kilo rundvlees   €59,99
 • Beefmaster Box L, met oa entrecote, t-bone en ribeye: ruim 2,2 kilo rundvlees    €52,99
 • T-Bone, 5 x 400 gram   €37,99

Geef telefonisch een bestelling door op nummer 0546 -838666 en haal deze af bij onze Klantenservice! 

Prijzen zijn per stuk of per doos en kunnen afwijken van bovenstaande vermelde prijzen. Het assortiment kan wisselen.

 

Een bon voor een ton

Een bon voor een ton

Bij Intratuin houden we van groen en de Gemeente Almelo wil het vergroenen van tuinen en het hergebruiken van regenwater stimuleren. Daarom hebben wij figuurlijk de handen ineen geslagen en zijn wij een samenwerking aangegaan!

Bij aankoop van een regenton van minimaal 100 liter, ontvang je van de Gemeente Amelo €20,- korting bij de kassa. Hoe gaat dit in zijn werk:

 1. Kies in de winkel een regenton van minimaal 100 liter en neem deze mee naar de kassa
 2. Vul bij de kassa de 'kortingsbon voor een ton' in
 3. Lever de bon in bij de kassa en ontvang direct €20,- korting bij aankoop van jouw regenton

Deze actie is alleen geldig bij Intratuin Almelo t/m 31- 03- 2022 of tot de regentonbonnen op zijn.

 

Pagina
Back to top