Laden..

Intratuin bloembollen nuttige bloemen 40 stuks

8.99
Niet op voorraad
SKU
1416138

Dit is een seizoensproduct, waardoor het momenteel niet beschikbaar is. Vanaf het nieuwe jaar, in het voorjaar, is het product weer beschikbaar.

Alles over de Intratuin bloembollen nuttige bloemen 40 stuks

Herkomst
De bollen en knollen in dit pakket hebben verschillende herkomsten en zijn allemaal winterhard, behalve de Mirabilis en Dahlia.

Kenmerken
Prachtig assortiment bloembollen welke speciaal is samengesteld uit soorten met bloemen die veel nectar en stuifmeel hebben, om nuttige insecten zoals bijen, hommels en vlinders naar je tuin te lokken. De bloeiperiode van deze bloembollen is van mei tot oktober. De planttijd is van maart-mei, op een beschutte plaats in de zon of lichte schaduw. De bloemkleuren variëren van wit, geel, roze tot paars en rood, zodat de sfeer van een bloemenweide of Cottage-garden wordt benaderd. Geef de bollen na het plant voldoende water, zodat ze gaan uitlopen. Deze planten kunnen jarenlang op dezelfde plaats blijven staan en zijn winterhard. De hoogte wordt na enkele jaren maximaal 150 cm.

Met deze rijkbloeiende planten komt er meer leven in de tuin.

Verzorging
De bollen in dit pakket kunnen worden geplant op een diepte van 2-3 maal de hoogte van de bol, met een tussenruimte van 5-10 cm, afhankelijk van de maat. Tussen de verschillende soorten kan 40 cm tussenruimte aangehouden worden. De zaden kunnen worden uitgestrooid op een zonnige plaats en goed afgedekt met een dun laagje grond. Laat de bodem met rust en schoffel niet, want dan kunnen de jonge uitlopers worden afgesneden. De kleine bollen kunnen het beste aan de voorkant van de border worden geplant en de grotere achterin, zodat een mooie opbouw de de beplanting ontstaat. In de winter sterven de planten bovengronds af, maar de bollen die winterhard zijn lopen in het voorjaar weer uit. De Dahlia kan in de herfst uit de grond worden gehaald en op een donkere vorstvrije plaats overwinteren.

Extra informatie
Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.
De getoonde plant kan afwijken qua vorm en maat van de aankoop in de winkel of webshop.

Specificaties

Specificaties
MerkIntratuin
Latijnse plantennaamDiverse soorten
Maximale groeihoogte (cm)30-80
Geschikt voorBuiten
Planttijdmaart-mei
GrondsoortGoed losgemaakte grond
Afmetingen (cm)22,5 x 17 x 10
Lengte (cm)22,5
Breedte (cm)17
Hoogte (cm)10
Verpakkingsinhoud (stuks)40
Inhoud (l)40
PlantennaamDiverse soorten
BladkleurGroen
Aantrekkelijk voorInsecten
StandplaatsZon, Halfschaduw
GiftigNiet giftig
Water geven uitlegregelmatig
ConsumptieNiet eetbaar
BloeiperiodeMei, Oktober
Plantafstand (cm)10 tot 50
EAN8717263345121
JaargetijdeLente

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overIntratuin bloembollen nuttige bloemen 40 stuks

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top