Laden..

Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: Gesloten
Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius

Spaarneweg 251
2142 EP Cruquius
Noord-Holland

023-5101515

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Servicepoint DHL
Servicepoint DHL
Servicepoint PostNL
Servicepoint PostNL
Wecycle bak
Wecycle bak
Hondenwasstraat
Hondenwasstraat
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Hondentrimsalon
Hondentrimsalon
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Servicepoint DHL
Servicepoint DHL
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Ko Pannekoek
Bedrijfsleider Intratuin Cruquius

Welkom bij Intratuin Cruquius: een ruim 10.000 m2 groot tuincentrum met een uitgebreid aanbod voor tuin en interieur. Ook voor je huisdier kan je bij ons terecht.

Nog een aanrader bij Intratuin Cruquius, is de enorme Riverdale & Riviera Maison Outlet: fijn shoppen voor vaak maar de helft van de prijs. En sowieso zijn er altijd superleuke acties en aanbiedingen: zie onze folder!

Zoek je iets speciaals, onze Servicebalie (023-5101515) en enthousiaste medewerkers helpen je graag en geven met plezier meer informatie of bestellen wat je zoekt. We heten je graag heel hartelijk welkom in de winkel én op onze Facebookpagina www.facebook.com/IntratuinCruquius

En zoek je een leuke baan? Kijk op werkenbij.intratuin.nl/Intratuin-Cruquius!

Heel hartelijk welkom bij Intratuin Cruquius, tot gauw!

Recent nieuws

Was je hond in de Hondendouche

Was je hond in de Hondendouche

Bij Intratuin Cruquius kan je je hond weer heerlijk schoon wassen.

In de hondendouche was je gemakkelijk je hond en heb je thuis geen gedoe met een vieze badkamer en een hond die zich in huis lekker droog schudt.

De douche werkt met euromunten en je bepaalt zelf hoeveel je inwerpt.

De volgende mogelijkheden zijn er:

  • Shampoo
  • Conditioner
  • Vlo- & teek preventie
  • Afspoelen met water
  • Drogen hoge stand
  • Drogen lage stand
  • Pauze

Je vindt de hondendouche op de dierenafdeling van Intratuin Cruquius, naast de trimsalon. 

Hondendouche, hondenwasstraat, hond wassen, dogwash.

Voorjaarskoopavonden Intratuin Cruquius

Voorjaarskoopavonden Intratuin Cruquius

Gezellig, er zijn weer Voorjaarskoopavonden! 

Momenteel is Intratuin Cruquius van ma t/m vr open van 8:30-20:00 uur! Tijdens de feestdagen zijn er wel afwijkende openingstijden, zie daarvoor de informatie bij het kadertje "openingstijden"!

Voorjaarskoopavonden zijn ideaal: lekker makkelijk als je overdag heerlijk in de tuin bezig bent en 's avonds nog even wat extra planten/tuinaarde/gereedschap komt kopen...

... of gewoon zin hebt om heerlijk te komen winkelen en lekker te genieten van alle prachtige Tuinplanten, Tuinmeubelen en BBQ's: het is hier altijd erg gezellig en je bent hartelijk welkom

Routebeschrijving Intratuin Cruquius

Routebeschrijving Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius is makkelijk bereikbaar en je kunt voor de deur gratis parkeren! 

Openbaar vervoer:

Vul je eigen startadres in en als eindpunt het adres Spaarneweg 251 in Cruquius op www.9292.nl.  Je zult dan precies zien hoe je het snelst met het openbaar vervoer bij Intratuin Cruquius komt! 

Met de auto vanuit Haarlem/Heemstede: 

Volg de N201 (Dreef) richting Hoofddorp. Na de brug over de Ringvaart neem je de 2e afslag richting Zwaanshoek / Woonboulevard (Spieringweg). Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.

Vanaf de A4/vanuit Hoofddorp met de auto:

Neem de afslag Hoofddorp, volg daarna de N201 richting Hoofddorp (gaat over in richting Heemstede). Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.

Vanaf de A9/vanuit Alkmaar met de auto:

Neem afslag Haarlem Zuid/Hoofddorp. Houd links aan en volg Hoofddorp/Heemstede (N205, Driemerenweg). Volg deze weg zo'n 4 km. Bij de 3e stoplichten ga je linksaf richting Hoofddorp/Heemstede. Aan het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Heemstede (N201), rijd een stukje door op deze weg. Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.

Vanaf de A5/vanuit Zaanstad/Purmerend/Amsterdam-Noord en via A9 vanuit Amsterdam/Amstelveen met de auto:

Even eerst voor bezoekers vanuit Zaanstad/Purmerend/Amsterdam-Noord: neem vanuit de Coentunnel de A5 richting Rotterdam, daarna afslag Haarlem (je komt nu op de A9, moet er vrijwel direct weer af). Vanaf hier is het hetzelfde voor mensen uit Amsterdam/Amstelveen: op de A9 neem je de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort. Je gaat onder een viaduct door en volgt dan de borden Hoofddorp/Heemstede (N205, Driemerenweg). Volg deze weg zo'n 4 km. Bij de 3e stoplichten ga je linksaf richting Hoofddorp/Heemstede. Aan het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Heemstede (N201), rijd een stukje door op deze weg. Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.

 Adres Intratuin Cruquius:

Spaarneweg 251 te Cruquius (2142 EP)

Ook op de ernaast gelegen Woonboulevard Cruquius (met grote Mediamarkt en allerlei woonwinkels en meubelzaken) is het trouwens fijn shoppen en gratis parkeren: leuk om met een bezoek aan Intratuin Cruquius te combineren.Op zaterdagen rijdt het treintje van de Cruquius Express je gratis rond op de Boulevard, deze heeft ook een halte voor de deur van Intratuin Cruquius. 

Je bent heel hartelijk welkom, heel veel winkelplezier toegewenst!

Intratuin Cruquius... Meer dan 100 jaar jong!

Intratuin Cruquius... Meer dan 100 jaar jong!

Dat het heerlijk winkelen is bij Intratuin Cruquius weten de meeste mensen wel! Maar wist je dat het bedrijf al meer dan 100 jaar bestaat? Wat lang geleden begon als boom- en potplantenkwekerij Empelen & Van Dijk in Heemstede, is uitgegroeid tot een ruim 10.000 m2 groot tuincentrum waar al je groene wensen worden vervuld!

Bij Intratuin Cruquius zijn we dol op groen! Je vindt dan ook superveel prachtige tuin- en kamerplanten en zoek je echt een speciale plant/heester/boom: bestellen naar wens is altijd mogelijk. Verder vind je uiteraard een ruim assortiment aan geweldige tuinmeubelen, uitstekend tuingereedschap en prachtige BBQ's. Zo wordt ook jouw tuin een plaatje!

Op onze XXL-Dierenafdeling is alles voor jouw huisdier te vinden, tot zelfs een professionele trimsalon en voordelige self-service-hondenwasstraat aan toe! Allerlei soorten (speciaal) voer, van bekende merken als Royal Canin, Eukanuba, maar ook ons eigen kwaliteitshuismerk Intratuin. Net als volop leuke dierenaccessoires. En erg prettig: de prijzen van onze grootverpakkingen dierenvoeder zijn de laagste in de wijde regio! Uiteraard vind je bij Intratuin Cruquius ook alles voor een prachtige vijver in de tuin!

Bij Intratuin Cruquius slaag je óók voor een prachtig ingericht huis. Met merken als Riverdale, Clayre & Eef, VT-wonen, Blond Amsterdam en Boerenbont en nog veel meer, is het heerlijk rondsnuffelen door de vele ruim gesorteerde stijlkamers. Bovendien... vind je bij Intratuin Cruquius een enorm grote Riverdale Outlet: prachtige producten voor vaak maar de helft van de prijs. Da's fijn shoppen!

In het najaar gaan we helemaal los bij Intratuin Cruquius: de winkel wordt een waar Kerstparadijs! In 2015 beloonde het winkelend publiek ons met de vierde plaats bij de publieksstemming voor de "Beste Kerstshow van Nederland", geweldig leuk; een aanrader om te komen kijken!

We sluiten het jaar knallend af met prachtig vuurwerk, want ook dat is tegen het einde van het jaar bij Intratuin Cruquius verkrijgbaar: met enorme vuurwerkopslagbunkers, kunnen we onze klanten een hele ruime keuze in kwaliteitsvuurwerk bieden, én hen veilig en vlot in een gezellige sfeer helpen. Zie ook: cruquius.intratuinvuurwerk.nl!

Even pauze tijdens het shoppen? In ons gezellige Tuincafé is het smullen, heerlijk relaxed met uitzicht op onze prachtige Kamerplantenafdeling. Bij Intratuin Cruquius genieten we volop van het contact met jou als onze klant: zowel in de winkel als op onze gezellige Facebookpagina www.facebook.com/IntratuinCruquius!

Heb je vragen of wil je meer informatie, onze enthousiaste team van medewerkers helpt je graag en met plezier! Voor alle acties en aanbiedingen, zie ook: www.intratuin.nl/folder!

Je bent heel hartelijk welkom om óók bij Intratuin Cruquius langs te komen; fijn genieten van alle gezelligheid en sfeer, én leuke nieuwe ideetjes en inspiratie voor je huis én tuin opdoen! 

Pagina
Back to top