Laden..

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:30

Extra openingstijden

Verruimde openingstijden t/m 18 december elke doordeweekse dag koopavond tot 20:00 uur.

 

Dagen dat wij gesloten zijn:

1e kerstdag, 25 december gesloten

nieuwjaarsdag, 1 januari gesloten

 

In verband met de maatregelen van de overheid en het RIVM zijn ons restaurant De Proeftuin en onze speeltuin De Klimtuin vanaf 15 oktober tijdelijk gesloten.

 

Sinterklaasavond
05-12-202009:00 - 18:00
Kerstavond
24-12-202009:00 - 17:00
2e kerstdag
26-12-202009:00 - 17:00
Oudjaarsavond
31-12-202009:00 - 17:00
Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Lithograaf 1
6921 VA Duiven
Gelderland

0316-262136

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Streekwinkel aanwezig
Streekwinkel aanwezig
Wecycle bak
Wecycle bak
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Wouter & Nico Nusselder
Ondernemer Intratuin Duiven

We bieden in onze 28.000 meter grote winkel steeds nieuwe bijzondere assortimenten, zowel op onze planten afdelingen alsook bij hardwaren, tuinmeubelen en sfeer en kerst gerelateerde producten. Met een inspirerende wijze van productpresentatie blijven we verrassen. Uniek bij Intratuin Duiven 'de Klimtuin' Europa's grootste gratis in-/outdoor speeltuin. Van half oktober tot januari staat een groot deel van de winkel in het teken van de kerst. Christmas World Duiven, is reeds meerdere jaren uitgeroepen tot de Beste kerstshow van Nederland!

Je vindt ons ook op Facebook & Instagram en Youtube. Zo blijf je op de hoogte van alle trends en aanbiedingen en nieuwtjes van Intratuin Duiven!

Recent nieuws

Verruimde openingstijden

Verruimde openingstijden

Vanaf maandag 2 november tot en met vrijdag 18 december hanteren wij verruimde openingstijden. Voor een betere spreiding, zijn we maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 20.00. Op zaterdag van 9.00 tot 18.00 en op zondag ook extra lang open van 9.00 tot 17.30 in plaats van 10.00 tot 17.00.

Christmas World 2020

Christmas World 2020

Beste gasten,

We kijken allemaal ontzettend uit naar de komende kerstperiode, maar het zal dit jaar wel anders verlopen. Ondanks alle onzekerheden hebben wij weer een prachtige kerstshow voor jullie klaarstaan. Uiteraard willen we de veiligheid van jullie en onze medewerkers waarborgen. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen. We rekenen daarbij op jouw medewerking, zodat we er voor iedereen een fijne én veilige winkelervaring van kunnen maken.

Onze kerstshow is dagelijks geopend. Wij werken momenteel niet met reserveringen of tijdslots. Kom daarom vooral op gespreide tijden en vermijd drukke weekenden. We hanteren een actief deurbeleid en vragen iedereen gebruik te maken van een winkelwagen. Bij een gezin geldt maximaal 2 personen per karretje (vanaf 12 jaar).

Openingstijden

Wij zijn op maandag t/m vrijdag verruimd geopend van 9.00 tot 20.00 en op zaterdag van 9.00-18.00. Op zondag hebben wij ook een verruimde openingstijd van 9.00 tot 17.30. Mochten er meerdere koopavonden komen, zullen wij dit via Facebook en de website laten weten.

Door de weeks zullen onze bloembinderij en de Plaza (om af te halen) geopend zijn tot 20.00.

Dit jaar hebben wij geen draaimolen, dit doen wij om opstopping te voorkomen.

De Proeftuin & De klimtuin

Vanaf 15 oktober zal ons restaurant De Proeftuin en speeltuin De Klimtuin tijdelijk gesloten zijn. Heeft u een reservering staan in de Proeftuin voor een High Tea e.d.? Dan komt deze helaas te vervallen.

Je kunt bij ons bij de ingang en in de winkel iets te drinken en iets lekkers afhalen. Dit jaar hebben wij een wafel en chocozoenen stand! 

Mondkapje

Op dit moment is het niet verplicht om in onze winkel een mondkapje te dragen. Wanneer binnenkort de wetgeving dit verplicht zullen wij dit beleid aanpassen. Vele bezoekers nemen het initiatief zelf, en ook wij vragen u ook om in de winkel een mondkapje te dragen. Onze medewerkers dragen een mondkapje of een gezichtsvizier.

Afstand houden

Onze winkelpresentaties staan ruim en overzichtelijk gepresenteerd. De basisregel om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren is met onze oppervlakte van 28.000m2 goed te realiseren.

Hygiene

Verspreid door onze winkel staan hygiënepunten met desinfectiemiddel en er worden frequenter schoonmaakrondes gedaan bij de toiletten om deze zo hygiënisch mogelijk te houden.

De Proeftuin en De Klimtuin gesloten

De Proeftuin en De Klimtuin gesloten

In verband met de maatregelen van het RIVM is ons restaurant De Proeftuin en onze speeltuin De Klimtuin vanaf 15 oktober tijdelijk gesloten. De gezondheid van onze medewerkers en die van jou staan voorop. Heb je binnenkort een reservering staan in de Proeftuin voor en high-tea e.d.? Dan komt deze helaas te vervallen.

✅ Intratuin

✅ De Groentetuin

✅ Plaza

❌De Proeftuin

❌De Klimtuin

Wij houden de ontwikkelingen betreft het coronavirus en de adviezen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. We houden we jullie up-to-date via onze socials.

Kerstshow (COVID-19)

Kerstshow (COVID-19)

Beste Gast,

Zaterdag 10 oktober is de opening van onze Kerstshow. We zijn met z'n allen nog druk bezig om er ook dit jaar weer iets bijzonders van te maken. Sommige onderdelen van de kerst kunt u nu al bekijken, zoals de huisjes en de deco afdelingen beneden. Dit zodat u er nu nog in alle rust doorheen kan lopen voordat de traditionele drukte gaat beginnen. Om uw en onze veiligheid te garanderen volgen wij de regels van het RIVM op. Daarnaast doen wij een beroep op ieders gezond verstand. Als u op de hoogte wilt blijven van eventuele aanvullende maatregelen omtrent onze winkel, dan vragen wij u onze site / social media in de gaten te houden.

 

Het Intratuin Team

 

Pagina
Back to top