Laden..

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Extra openingstijden

Wij zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen in onze horeca: De Proeftuin!

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Lithograaf 1
6921 VA Duiven
Gelderland

0316-262136

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Streekwinkel aanwezig
Streekwinkel aanwezig
Wecycle bak
Wecycle bak
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Wouter & Nico Nusselder
Ondernemer Intratuin Duiven

We bieden in onze 25.000 meter grote winkel steeds nieuwe bijzondere assortimenten, zowel op onze planten afdelingen alsook bij hardwaren, tuinmeubelen en sfeer en kerst gerelateerde producten. Met een inspirerende wijze van productpresentatie blijven we verrassen. Uniek bij Intratuin Duiven 'de Klimtuin' Europa's grootste gratis in-/outdoor speeltuin. Van half oktober tot januari staat een groot deel van de winkel in het teken van de kerst. Christmas World Duiven, is reeds meerdere jaren uitgeroepen tot de Beste kerstshow van Nederland!

Je vindt ons ook op Facebook & Instagram en Youtube. Zo blijf je op de hoogte van alle trends en aanbiedingen en nieuwtjes van Intratuin Duiven!

Recent nieuws

Een beregeningsplan laten maken?

Een beregeningsplan laten maken?

Fijn dat u samen met ons wilt kijken naar een beregeningsplan voor uw tuin! Graag maken wij voor u een plan dat afgestemd is op uw wensen en ondersteunen wij u met advies. Dit advies bergen wij uit aan de hand van een door u aangeleverde plattegrond en tegen een borg van €10,-. Gaat u over tot aankoop bij ons, dan wordt dit bedrag een korting op de aankoopbon. 

Wij vragen u op de plattegrond het volgende aan te geven, zodat alle informatie voor ons direct helder is:

 • Positie van het huis
 • Waterpunt (kraan of pomp)
 • Het aantal seconden het kost voor een emmer van 10 liter om volledig vol te worden. 
 • Waar bevindt zich eventuele bestrating?
 • Waar kunnen leidingen eventueel onder de bestrating door? of waar juist helemaal niet?
 • Waar de beplanting zich bevindt en om welke planten het gaat.
 • Globale afmetingen van de tuin.
 • E.e.a. waarvan u denkt dat nog relevant kan zijn in uw situatie. 

Voorzie ons tevens van uw contactgegevens:

 • Naam
 • Telefoonnummer
 • Email adres

Verder zijn wij benieuwd of u de aanvoerleidingen ondergrond wilt hebben (kosten liggen tussen de €650 à €1100 euro) en of het systeem automatisch of handmatig aangestuurd dient te worden. 

Uw gegevens kunnen verstuurd worden naar info@duiven.intratuin.nl

Na aanlevering van de plattegrond en aanvullende informatie gaan wij over tot het uitwerken van advies. Houdt er rekening mee dat dit meestal niet direct in de winkel kan. Zodra het advies uitgewerkt is zullen wij contact met u opnemen om het een en ander uit te leggen. Na uw goedkeuring zullen wij een bestellijst opmaken zodat alle producten op een later moment opgehaald kunnen worden.

Wij hopen dat u door ons goed op weg geholpen kunt worden en zien graag uw gegevens tegemoet! 

Het Intratuin Team.

Laat jouw taxus snoeisel ophalen!

Laat jouw taxus snoeisel ophalen!

Kanker is doodsoorzaak nummer één in Nederland. Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen aan deze ziekte. Door de inzameling van taxussnoeisel kan Taxus Taxi iets betekenen voor mensen die lijden aan deze vreselijke ziekte. De taxusnaalden bevatten dé basis grondstof voor chemotherapieën. In de zomermaanden zijn wij met ons kleine, hechte team hard aan het werk om zoveel mogelijk taxussnoeisel in te zamelen. Hiermee dragen wij op een eenvoudige manier bij aan dit goede doel. U kunt hierbij helpen!

Stichting Taxus Taxi haalt gratis jouw taxussnoeisel thuis op. Haal kosteloos jouw Taxus Taxi Tassen (big bags) en knipzeilen op bij onze klantenservice en maak een ophaal afspraak telefonisch 085 - 489 63 50 of via www.taxustaxi.nl/aspraak

High Tea actiemaand juni / juli

High Tea actiemaand juni / juli

Even lekker bijkletsen? Geniet van een gezellige en sfeervolle High Tea in de Proeftuin bij Intratuin Duiven! 

Have a nice cup of tea!
Naast verschillende theesoorten bestaat de high tea uit een variërend aanbod hartige en zoete producten, afgestemd op de warmere zomerdagen. Denk hierbij aan broodjes met tapenades, serranoham flensjes, ovenhapjes en diverse zoete lekkernijen voor maar €16,95 per persoon.

Snoepen van zoet en hartig, koud en warm

Een heerlijk verwenmoment waarin luxe, zoete en hartige hapjes, smakelijke thee en aangenaam gezelschap de hoofdrol spelen. De zoetigheden mag u zelf uitkiezen en u kunt de theepot onbeperkt laten bijvullen. Een typisch vrouwelijke aangelegenheid, al zijn de heren bij ons uiteraard ook welkom!

Reserveren
Heeft u speciale allergie- en dieetwensen? Geef dit gerust aan bij uw reservering, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

HIGH TEA ACTIEMAAND JUNI /JULI. Voor maar € 13,95 i.p.v. 16,95

We gaan werken met tijdsblokken om het aantal gasten goed in de gaten te kunnen houden.
- Aanvang tussen 10:00-11:00 tot max. 12:30
- Aanvang tussen 13:30-14:30 tot max. 17:00

Een reservering plaatsen kan via:
Email: deproeftuin@duiven.intratuin.nl
Telefonisch: 0316-262136

Barbecueën? Wij helpen je graag!

Barbecueën? Wij helpen je graag!

Heb jij plannen om een BBQ aan te schaffen? Wij helpen je graag op weg! Ontdek ons ruim assortiment barbecues in de winkel, waar we je ook graag advies geven voor de juiste barbecue en bijbehorende accessoires.  Want wie wil er nou niet met mooi weer het diner naar de tuin of balkon verplaatsen? 

Er zijn veel verschillende soorten en maten barbecues bij ons in de winkel te verkrijgen. Met merken zoals Napoleon, Boretti, Big Green Egg, Weber, OFYR, Cobb en Intratuin huismerk. Natuurlijk ook met veel keuze uit verschillende barbecue accessoires, zoals pannetjes, rotisseriesets, pizzastenen, kipgrills, thermometers en rookplanken. Er is voor ieder wat wils!

Hier geven we je alvast een paar tips. Er zijn onder andere houtskool-, gas-, elektrische- en keramische barbecues en hout- en rookovens: ze hebben allemaal hun eigen unieke features en kenmerken. 

Houtskoolbarbecues

De bekendste manier van barbecueën is zonder twijfel natuurlijk de houtskoolbarbecue. Voor veel zelfbenoemde grillmasters de meest authentieke manier om eten te bereiden. Tenslotte levert een houtskoolbarbecue die even onmiskenbare als unieke barbecuesmaak. Houtskoolbarbecues zijn makkelijk te monteren en gebruiken.

Gasbarbecues

Gasbarbecues zijn snel klaar voor gebruik, rap op temperatuur, eenvoudig verstelbaar: zomaar wat voordelen behorend aan deze manier van eten bereiden. En kies je voor een gasbarbecue? Dan zijn je buren je waarschijnlijk ook dankbaar: een exemplaar op gas zorgt namelijk nauwelijks voor rookvorming. Erg geschikt voor tuinen, maar ook voor binnenplaatsen. 

Elektrische barbecues

Een elektrische uitvoering kan een meer dan uitstekend alternatief zijn voor iedereen die een houtskoolbarbecue of gasbarbecue, om welke reden dan ook, geen reële optie vindt. Net als bij de gasbarbecue het geval is, staat ook de elektrische variant bekend om gemak en comfort. Het toestel gebruikt geen open vuur en wordt zodoende ook nog eens gezien als een van de meest veilige manieren van barbecueën.

Keramische barbecues

Keramiek wordt al eeuwen gebruikt als hulpmiddel tijdens het koken. Dat is te danken aan haar vermogen warmte langer vast te houden. Het resultaat: je kookt langer op een constante temperatuur, waardoor je uiteindelijk minder brandstof nodig hebt. Het maakt een keramische barbecue ideaal voor bijvoorbeeld slow cooking: een methode die onder meer wordt toegepast voor het bereiden van heerlijke, van het bot vallende spareribs.

Tafelgrills

Sinds dit barbecue seizoen hebben wij een nieuw merk in het assortiment: OFYR. Creëer met de producten van OFYR een gevoel van verbondenheid bij het eten, tijdens een borrel of rondom het vuur. OFYR is speciaal ontworpen om het eten een gedeelde activiteit te maken. Je kunt op hun grills een verscheidenheid aan recepten op bereiden. Perfect voor een unieke dineer-ervaring. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs in de winkel!

Pagina
Back to top