Laden..

Intratuin Elst

Intratuin Elst

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Extra openingstijden

Eerste Paasdag: gesloten

Tweede Paasdag: 09.00 - 17.00

Intratuin Elst

Intratuin Elst

Nieuwe Aamsestraat 94
6662 NK Elst
Gelderland

0481-371371

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Hovenierservice
Hovenierservice
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Store
Store
Sander van de Wetering
Bedrijfsleider Intratuin Elst

Intratuin Elst is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Boerderij. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Elst.

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Winkelen-op-afspraak

Kom shoppen!

Winkelen op afspraak

Reserveer nu jouw winkelbezoek en kom (verantwoord) shoppen. De winkelduur is minimaal een half uur, afhankelijk van het aanbod vanuit de vestiging. We zien je graag terug in onze winkel!

 

Belangrijk om te weten:

 

 • Je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail, deze krijg je nadat je de bestelling hebt afgerond. Toon deze bevestiging bij de ingang.
 • Wil je de reservering annuleren? Stuur dan een reply op de ‘Winkelafspraak’ bevestigings-e-mail die je ontvangt. LET OP: Deze kan in je spam box terecht zijn gekomen.
 • Meerdere tijdsloten na elkaar reserveren om langer te winkelen is niet nodig, we zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om prettig en veilig te kunnen winkelen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen.

We vragen je rekening te houden met het volgende:

 

 • Maak de afspraak vier uur van te voren.
 • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Blijf thuis bij klachten en houd je aan de hygiëneregels.
 • Betaal bij voorkeur per pin of contactloos.
 • Kinderen onder de 12 jaar tellen niet als klant, deze mag je dus meenemen.

Extra informatie:

 

 • Voor Belgische en Duitse klanten raden we aan om bij het bestellen het adres van de winkel in te vullen omdat een Nederlands adres verplicht is.
 • het maken van een winkelafspraak is niet nodig voor onze buitenverkoopafdeling (o.a. snijbloemen, boeketten).  
 • Hieronder tonen enkel de nog beschikbare tijdsloten. 
Reserveren

Recent nieuws

Barbecuepret met Weber!

Barbecuepret met Weber!

Het barbecueseizoen kan wat ons betreft beginnen! De lente hangt in de lucht en de temperaturen gaan weer omhoog... Hoe lekker is het om dan je maaltijd te bereiden op de barbecue in de tuin? Drankje in de hand en genieten maar! Shop nu gemakkelijk en snel de Weber collectie via de www.degroentjesactie.nl. Na 4 uur kan je je bestelling al af komen halen zodat jij de barbecue meteen aan kan slingeren! 

 

SHOP MOGELIJKHEDEN BIJ INTRATUIN

SHOP MOGELIJKHEDEN BIJ INTRATUIN

Winkelen op afspraak

Yes, we mogen je weer verwelkomen in onze winkel! Shop 30 tot 60 minuten wanneer het jou uitkomt. Reserveer je tijdslot online via intratuin.nl/winkelen.

Bloemen & planten verkoop buiten

Lekker aan de slag in de tuin? Of op zoek naar een mooie bos bloemen? Bij onze buitenverkoop kan je zonder afspraak terecht voor een groot aanbod aan planten en bloemen. Openingstijden: ma t/m za 08.30 - 18.00, zo 10.00 - 17.00 uur. 

Bestel & haal af!

Het is nog steeds mogelijk om telefonisch (0481 371 371) of via de mail (klantenservice@elst.intratuin.nl) producten te bestellen! Na minimaal 4 uur kan je je bestelling afhalen bij onze vestiging binnen een afgesproken tijdslot van 2 uur. Betalen uitsluitend met de pin.

Webshop

Liever online vanuit je luie (tuin)stoel shoppen? Dat kan! Laat je inspireren op www.intratuin.nl met de laatste trends en verfris je interieur met nieuwe planten en woonaccessoires. 

 

De Boerderij tijdelijk niet geopend

De Boerderij tijdelijk niet geopend

Beste Boerderij bezoeker, omdat de maatregelen opnieuw zijn aangescherpt is onze horeca tot nader bericht gesloten. Houd onze pagina in de gaten voor updates. Blijf gezond, Team horeca Intratuin Elst

Vacatures

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures


Waarom jij wil werken bij Intratuin: 
Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote gemeende glimlach. Vol energie en met een frisse blik gaan onze medewerkers de dag tegemoet. Wij zijn creatieve doeners, hechten veel waarde aan vrijheid in onze functie en genieten van groene oplossingen. We gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klant te overtreffen. Op onze eigen manier. En altijd samen. Ons hart is groen en dat proef je binnen onze organisatie. Wij delen met veel liefde onze kennis met anderen om de wereld stap voor stap een stukje groener te maken.

Werk jij mee? werkenbij.intratuin.nl

Pagina
Back to top