Laden..

Intratuin Elst

Intratuin Elst

Intratuin Elst

Intratuin Elst

Nieuwe Aamsestraat 94
6662 NK Elst
Gelderland

0481-371371

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Hovenierservice
Hovenierservice
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Store
Store
Sander van de Wetering
Bedrijfsleider Intratuin Elst

Intratuin Elst is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Boerderij. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Elst.

Recent nieuws

PostNL pakketpunt geopend

PostNL pakketpunt geopend

Onze winkel is gesloten maar ons PostNL pakketpunt blijft geopend.

Openingstijden PostNL pakketpunt:

ma t/m za: 09.30-16.00 uur

Gesloten: 24, 25, 31 december & 1 januari 

Kies bij je bestelling via onze webshop* voor afhalen bij ons PostNL pakketpunt. Zodra je bestelling klaar is om af te halen, krijg je hier bericht van. We vragen je om bij het afhalen van de bestelling een mondkapje te dragen en minimaal 1,5 meter afstand te houden. 

* Let op: alleen de producten die online verkrijgbaar zijn kan je bestellen. Producten waarbij vermeld staat ''Alleen beschikbaar in de winkel'' kunnen niet worden afgehaald bij onze vestiging. 

De Boerderij tijdelijk niet geopend

De Boerderij tijdelijk niet geopend

Beste Boerderij bezoeker, omdat de maatregelen opnieuw zijn aangescherpt is onze horeca tot nader bericht gesloten. Houd onze pagina in de gaten voor updates. Blijf gezond, Team horeca Intratuin Elst

Vacatures

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures
Waarom jij wil werken bij Intratuin. 
Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote gemeende glimlach. Vol energie en met een frisse blik gaan onze medewerkers de dag tegemoet. Wij zijn creatieve doeners, hechten veel waarde aan vrijheid in onze functie en genieten van groene oplossingen. We gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klant te overtreffen. Op onze eigen manier. En altijd samen. Ons hart is groen en dat proef je binnen onze organisatie. Wij delen met veel liefde onze kennis met anderen om de wereld stap voor stap een stukje groener te maken. Werk jij mee? werkenbij.intratuin.nl

uwtuin.nl, hoveniers

uwtuin.nl, hoveniers

Is uw tuin toe aan verandering? Dan ben je bij Uw Tuin aan het juiste adres. Ons hoveniersteam staat voor u klaar om elk tuinontwerp tot een prachtig eindresultaat te maken. Of het nu gaat om een stadstuin, een mooi begroeid balkon, een moderne tuin of een ander soort tuin, alles is mogelijk! Meer informatie over tuinontwerp en tuinaanleg? Bekijk dan hier onze pagina over tuinontwerp Nijmegen of tuinaanleg Nijmegen.
Back to top