Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 11:00 - 17:00

Intratuin IJsselstein

Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
Utrecht

0306882409

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Andre & Bianka van Soest
Ondernemers

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Kids: bedankt juf, bedankt meester

Kidsworkshop

Kids: bedankt juf, bedankt meester

Kinderen kunnen op woensdag 6 juli een bedanktasje versieren voor de juf of meester. 

Reserveren
High Tea - IJsselstein

Intratuin IJsselstein

High Tea - IJsselstein

Een luxe proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Maak hier je reservering. 

Reserveren

Recent nieuws

Werken bij Intratuin IJsselstein

Werken bij Intratuin IJsselstein

Opzoek naar een baan? Bij Intratuin IJsselstein ben je op het juiste adres. Wil jij werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent? Een bedrijf waar gewerkt wordt in projecten en gestreefd naar een groene gezonde wereld? Welkom bij ons Team!

Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. Binnen het team gaan we respectvol om met elkaar. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Er wordt op constructieve manier leiding gegeven, waarbij er zeker ruimte is voor eigen ontplooiing. Iedere medewerker is waardevol voor het bedrijf, ongeacht de functie. Als kampioen in samenwerken, doen wij ons best om met elkaar deze belevingswereld te onderhouden en aan te vullen met enthousiasme en vakkundig advies. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non food, module tuincentra.

Via Werken bij Intratuin IJsselstein kun je zien voor welke functie je kunt solliciteren. Wie weet ben jij onze nieuwe collega!

NK TEGELWIPPEN 2022

NK TEGELWIPPEN 2022

Vanaf 21 maart tót 31 oktober 2022 doet de gemeente IJsselstein mee aan het NK tegelwippen!

Je vraagt je vast af: Wat is het NK tegelwippen? Tijdens het NK tegelwippen worden gemeenten in Nederland uitgedaagd om zoveel mogelijk tegels te wippen en tuinen te vergroenen. De wethouders van de gemeenten Oudewater, Montfoort en IJsselstein hebben elkaar uitgedaagd om tegen elkaar te strijden tijdens het NK tegelwippen!

Hoe doe je mee? 

Meld de hoeveelheid gewipte tegels aan op de website van >> NK Tegelwippen 2022 << Na aanmelding van jouw gewipte tegels ontvang je een bevestigingsmail van het NK Tegelwippen*. Op vertoon van de bevestigingsmail en jouw identiteitsbewijs kunt je jouw tegels gratis inleveren bij het Klimaatplein in onze vestiging. Na het inleveren van de tegels ontvang je bij onze servicebalie een voucher. De hoeveelheid gratis planten is gebaseerd op de hoeveelheid tegels dat je inlevert. Na het inleveren van een kleine hoeveelheid tegels kun je maximaal 4 vooraf geselecteerde planten uitzoeken; dit zijn de vaste planten in de blauwe vierkante potten*.  De voucher wordt ingenomen bij de kassa. Let op dat de gekozen plantjes voor het NK tegelwippen appart van eventueel andere aankopen moet worden verrekend! 

Wat telt als 1 tegel? 

1 tegel is 30x30 cm. Alle tegels die groter óf kleiner zijn moeten dus worden omgerekend naar dit formaat. Voorbeeld: wip je klinkers, dan dien je dus meerdere klinkers te verwijderen om tot 1 tegel te komen.

Lees de gehele actievoorwaarden en hoe je het beste te werk kunt gaan op de website van >> Gemeente IJsselstein << 

KLIMAATPLEIN BIJ INTRATUIN IJSSELSTEIN

KLIMAATPLEIN BIJ INTRATUIN IJSSELSTEIN

Intratuin IJsselstein heeft sinds kort een heus Klimaatplein! Een groenere tuin is niet alleen veel fijner en mooier, maar zorgt er ook voor dat de kans op wateroverlast, extreme droogte en hitte vermindert. Door het Klimaatplein op te richten kan iedereen langs komen voor tips en tricks en leuke acties! Zo kan iedereen aan de slag om wateroverlast en extreme hitte in de tuin proberen te voorkomen en de tuin aantrekkelijker te maken voor vogels, bijen en andere dieren! 

Op zaterdag 23 april is er een Lente event gepland, ook deze dag zijn er KNIJ teamleden aanwezig met een workshop omtrent sadumdaken en watermanagment in de tuin. Dit zal vanaf 10:30 beginnen. Gratis inschrijvingen kan via: Inschrijven water en groen workshop.

In de toekomst zullen wij nog veel meer nieuws brengen over de volgende projecten die op het Klimaatplein komen, zoals Tegel eruit plant erin, NK tegelwippen, Lentemarkt, regentonactie, sedum etc. houdt deze pagina dus goed in de gaten!

Het Klimaatplein is een samenwerking met diverse partijen zoals: KNIJ, Gemeente IJsselstein, HDSR (waterschap) en Nederlandse tuinbranche.

ETEN IN DE PROEFTUIN

ETEN IN DE PROEFTUIN

Kom heerlijk proeven en vertoeven in onze Proeftuin! Onze nieuwe horeca is groter, luxer en heeft nu ook een groot speelparadijs voor onze kleinste bezoekers! Met het voorjaar van 2022 krijgen wij ook een heerlijk buiten terras! De Proeftuin heeft nog steeds zijn warme en gezellige sfeer! Hier kunnen onze klanten onder het genot van een kop koffie en een heerlijk broodje even bijkomen van het winkelen bij Intratuin IJsselstein. 

High Tea reserveren

Geniet ook van onze heerlijke en beroemde High Tea samen met familie of vrienden! Het is een luxe proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen! Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni, toffe makkers en onze rijk belegde mini broodjes! Geniet ondertussen van een verse kop thee naar eigen smaak.

Reserveren kan via >> High Tea Reserveren <<

Horeca personeel gezocht

Hey alleskunner! Kom jij ons gezellige team van de Brasserie van Intratuin IJsselstein ondersteunen? Als Proeftuin medewerker houd jij je bezig met het maken van broodjes, voorbereiden van high tea's tot het netjes houden van ons restaurant. Jij bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om mensen blij te maken! Gezelligheid en ontwikkelingsmogelijkheden is wat jij hier kan verwachten. Wij zijn op zoek naar zowel full timers, parttimers als weekendmedewerkers om ons team te versterken!
 
Smaakt dit naar meer?
Kun jij ons overtuigen met jouw ervaring, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct via >> https://werkenbij.intratuin.nl/intratuin-ijsselstein << en stuur jouw motivatie en cv op. Wie weet wordt jij één van onze nieuwe Horeca tijgers in een sfeervolle Brasserie!

 

Pagina
Back to top