Laden..

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:00

Extra openingstijden

Koningsdag
27-04-202109:30 - 18:00
Bevrijdingsdag
05-05-202109:30 - 18:00
Moederdag
09-05-202110:00 - 17:00
Hemelvaartsdag
13-05-202109:30 - 18:00
2e Pinksterdag
24-05-202109:30 - 18:00
Vaderdag
20-06-202110:00 - 17:00
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
Utrecht

0306882409

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Andre & Bianka van Soest
Ondernemers

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in onze Brasserie en ook nog de leukste collega’s.

Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij voortdurend in beweging om jou de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben wij ook regelmatig leuke workshops en events.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

We zien je graag bij ons in de winkel.  Ook je trouwe viervoeter is bij ons welkom. Tot snel!

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Winkelen-op-afspraak

Kom shoppen!

Winkelen op afspraak

Reserveer nu jouw winkelbezoek en kom (verantwoord) shoppen. De winkelduur is minimaal een half uur, afhankelijk van het aanbod vanuit de vestiging. We zien je graag terug in onze winkel!

 

Belangrijk om te weten:

 

 • Je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail, deze krijg je nadat je de bestelling hebt afgerond. Toon deze bevestiging bij de ingang.
 • Wil je de reservering annuleren? Stuur dan een reply op de ‘Winkelafspraak’ bevestigings-e-mail die je ontvangt. LET OP: Deze kan in je spam box terecht zijn gekomen.
 • Meerdere tijdsloten na elkaar reserveren om langer te winkelen is niet nodig, we zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om prettig en veilig te kunnen winkelen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen.

We vragen je rekening te houden met het volgende:

 

 • Maak de afspraak vier uur van te voren.
 • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Blijf thuis bij klachten en houd je aan de hygiëneregels.
 • Betaal bij voorkeur per pin of contactloos.
 • Kinderen onder de 12 jaar tellen niet als klant, deze mag je dus meenemen.

Extra informatie:

 

 • Om technische redenen wordt een winkelafspraak verwerkt als bestelling en wordt er om je NAW gegevens gevraagd. Wil je deze niet achterlaten gebruik dan het adres van de winkel. Dit geldt ook voor onze Belgische en Duitse klanten.
 • het maken van een winkelafspraak is niet nodig voor onze buitenverkoopafdeling (o.a. snijbloemen, boeketten).  
 • Hieronder tonen enkel de nog beschikbare tijdsloten. 
Reserveren

Recent nieuws

GARANTIE / AANSPRAKELIJKHEID TERRARIUMS EN POTTERIE

GARANTIE / AANSPRAKELIJKHEID TERRARIUMS EN POTTERIE

Potterie 

Geen enkele potterie is 100% waterdicht!

Wanneer u door ons een plant laat oppotten is er geen garantie dat de pot niet zal gaan lekken of zweten. 

Door een onderzetters en binnenhoezen te gebruiken voorkomt u dat de pot aan de onderkant gaat lekken of zweten. Hierdoor voorkomt u dat u kringen en vlekken krijgt op uw meubelen of vloer. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige geleden schade aan meubels, vloeren of andere objecten. 

 

Terrarium

Een terrarium is een érg kwetsbaar product! 

Daarom moet er voorzichtig en met beleid met het product om gegaan worden. 

Onze medewerkers controleren voor de verkoop de terrariums op eventuele schade. Bij goedkeuring mogen ze pas de winkel in.

Voor dat wij het terrarium mee geven aan de klant wordt deze uitvoerig nog twee keer gecontroleerd. 1x bij onze kamerplantenbalie door onze medewerker van de kamerplanten en nog 1x bij de kassa medewerker.

Na het afrekenen moet er een akkoord worden gegeven met een handtekening op de kassabon van de klant zodat zij akkoord gaan met de status van de terrarium.

Na dat u de winkel verlaat bent u zelf verantwoordelijk en aanspraakelijk  voor enig geleden schade aan het terrarium, meubels, vloeren en andere objecten.

 

WINKELEN OP AFSPRAAK

WINKELEN OP AFSPRAAK

JE BENT WEER WELKOM OP AFSPRAAK! 
Behalve producten online bestellen en afhalen kun je vanaf woensdag 3 maart ook winkelen op afspraak! Zijn producten niet online verkrijgbaar of wil je producten eerst even zien? Geen probleem, maak een afspraak voor een winkelbezoek!
 
WINKELEN OP AFSPRAAK IN 5 STAPPEN
2. Kies één van de beschikbare datums en tijdsloten en reserveer. Maak de afspraak vier uur van te voren. 
3. Je ontvangt een reserveringsbevesting per mail.
4. Zorg dat je op tijd bij de winkel bent én toon de bevestiging van jouw reservering bij de ingang. Wij zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om prettig en veilig te kunnen winkelen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen.
5. Ready? Set! Shoppen maar! 
 
DE REGELS VAN WINKELEN OP AFSPRAAK
 • Een reservering is voor maximaal 1 persoon. 
 • Meerdere reserveringen voor hetzelfde tijdslot maken om als gezin/groep te winkelen is niet toegestaan. 
 • Meerdere tijdsloten na elkaar reserveren om daardoor langer te winkelen is niet toegestaan. 
 
WIJ VRAGEN JE REKENING TE HOUDEN MET ONZE HUISREGELS 
 • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Blijf thuis bij klachten en houd je aan de hygiëneregels.
 • Betaal bij voorkeur per pin of contactloos.
 • Kinderen onder de 12 jaar tellen niet als klant, deze mag je dus meenemen.
 • Wil je de reservering annuleren? Stuur een reply op de bevestigingsmail die je, na het reserveren van de winkelafspraak, ontvangt.
 
* I.v.m. verruiming van het aantal klanten vanaf dinsdag 16 maart stoppen wij met het aannemen van telefonische orders en onze overige extra services omtrent covid-19. Via de link voor het winkelen op afspraak kun je een tijd reserveren om weer bij ons te komen winkelen. Wij heten onze klanten graag weer van harte welkom!
Een Groen Kantoor

Een Groen Kantoor

Een groen kantoor is inspirerend en prettig om in te werken. Planten op kantoor zijn gezond: ze leiden tot een aantoonbaar lager ziekteverzuim. Geen wonder dat steeds meer bedrijven kiezen voor beplanting. Wij leveren niet alleen de planten, maar zorgen ook voor het onderhoud ervan. Ook kunnen wij meekijken met de aankleding van het kantoor met ons diverse assortiment aan potterie en planten leveren wij altijd het desgewenste resultaat!

Hydrocultuur

Planten hebben water nodig. Op kantoor wordt dat nog wel eens vergeten. Gelukkig zijn hiervoor verschillende oplossingen. De beplanting van het kantoor staat op watergeefsystemen zoals hydrocultuur. Zo blijven de planten mooi en verzorgd.

Hydrocultuur is een techniek, waarbij planten niet in aarde maar in water groeien. Hydrocultuur heeft veel voordelen, zoals betere groei, minder kans op ziekten en water geven is niet nodig. Dat maakt hydrocultuur uitermate geschikt voor bedrijven.

Geïnteresseerd in onze diensten of voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via: 030 688 2409 of mailen kan ook naar: IJ52_Warmekas1@IJsselstein.intratuin.nl

De Binderij

De Binderij

Voor de mooiste en persoonlijkste boeketten moet je bij onze dames van de Binderij zijn. Bloemen zijn onze passie, en die passie verwerken wij vakkundig in de mooiste boeketten en arrangementen. Onze dames van de Binderij adviseren jou graag voor een stijlvol boeket of bijzonder bloemstuk. Wij bezorgen aan huis en kantoor. Er kan zowel in onze bloemenshop als telefonisch een afspraak voor gemaakt worden. Via fleurop is het ook mogelijk om een boeket te bestellen en te bezorgen. 

Bruidswerk

Voor de mooiste dag van jullie leven wil je ook de mooiste bloemen. Wij zijn ook gespecialiseerd in bruidswerk, van een schitterend bruidsboeket tot corsages tot de complete styling van de trouwlocatie. Er is altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken van jullie mooiste dag.

Rouwstuk

Bij een overlijden is er veel verdriet, Bloemen zijn emotie. Leef mee met de nabestaanden en laat een passend rouwboeket  of rouwstuk bezorgen.  Overleg met onze ervaren bloembinders over jouw wensen voor een persoonlijk rouwboeket of rouwstuk, dit is altijd mogelijk ook in een aparte ruimte. Wij stellen met uiterste zorg het boeket  samen en leveren de bloemen voor je af op het juiste adres en afgesproken tijdstip.

Geïnteresseerd in onze diensten of voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via: 030 688 2409 t.a.v. de Binderij.

Bloemen bestellen

Bloemen bestellen en laten bezorgen kan eenvoudig en snel via onze website: https://intratuinijsselstein.bloemplein.nl/

Pagina
Back to top