Laden..

Intratuin kunstkerstboom Nordman D 150 H 240 cm

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Intratuin
Serie: Nordman
389.-
Niet op voorraad
SKU
18425199
Niet beschikbaar Dit kerstproduct is momenteel niet beschikbaar. In de loop van het najaar is het weer kerst bij Intratuin en zal het weer voorradig zijn.

Beschrijving

Kunstkerstbomen zijn steeds mooier en bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kies de grootte, breedte en kleur die bij jouw huis en stijl passen. Intratuin kunstkerstboom Nordman is een volle groene kerstboom met takken van een sparboom. Deze boom beschikt over een opklapbaar constructie en is daardoor makkelijk neer te zetten en ook weer op te bergen. Hij is bijna niet van een echte boom te onderscheiden en zal gegarandeerd de blikvanger zijn tijdens de feestdagen! De kerstboom is 240 cm hoog en heeft een diameter van 150 cm.FrameDeze boom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Dit betekent dat de takken in stevige beugels zitten met daaraan een scharnier. Zodra de boom neergezet wordt, vallen de takken op zijn plaats en vormen ringen van dennengroen. Voordeel van dit systeem is dat de snoeren van de verlichting stevig op zijn plaats blijven. Deze kunstkerstboom uit de Intratuin collectie heeft 2 jaar garantie.

Specificaties

Specificaties
Serie Nordman
Verlicht Zonder verlichting
EAN 4895215153032
Merk Intratuin
Garantie (jaren) 2
Naaldkleur Groen
Materiaal Kunststof
Materiaal volgens leverancier pvc,pe
Vorm Kerstboom
Geschikt voor Binnen
Afmetingen (cm) 150 x 150 x 240
Hoogte (cm) 240
Diameter (cm) 150
Gewicht (kg) 17,149
Versiering Zonder versiering
Besneeuwd Zonder sneeuw
Bevestiging takken Opklapbaar
Jaargetijde Kerst
Type kunstkerstboom

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overIntratuin kunstkerstboom Nordman D 150 H 240 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top