Laden..

Intratuin Lochem

Intratuin Lochem

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: Gesloten

Extra openingstijden

Op dit moment zijn wij helaas tijdelijk gesloten. Onze klantenservice en het PostNL punt voor het afgeven en ophalen van pakketjes zijn op bovenstaande tijden geopend. 

 

Intratuin Lochem

Intratuin Lochem

Goorseweg 27
7241 PA Lochem
Gelderland

0573-288666

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Hondentrimsalon
Hondentrimsalon
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Huub Spikker
Vestigingsmanager Intratuin Lochem

Wij zijn tijdelijk gesloten

Je hebt het misschien vast al gehoord, ook onze winkel gaat tijdelijk dicht. Ons PostNL punt en de klantenservice blijven wel geopend voor het ophalen en afgeven van pakketten en het beantwoorden van vragen. Ruilingen en retouren zullen moeten wachten tot na 9 februari. 

We begrijpen de beslissing van het kabinet en natuurlijk zorgen we met ons hele team ervoor dat je tussentijds terecht kunt in onze webshop op www.intratuin.nl. Bedankt dat jullie je altijd zo goed aan de veiligheidsregels hebben gehouden in onze winkel. Wees lief voor elkaar! 

Tuinontwerpstudio & Innovatietuin
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio staat ook nu (online) voor je klaar! Maak een afspraak via ons afspraakformulier tuinontwerp meld je aan voor een online adviesgesprek bij de "workshops" hieronder of doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken. 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Tuin-ontwerp-studio:-online-adviesgesprek-(algemeen)

Laat je adviseren en inspireren!

Tuin ontwerp studio: online adviesgesprek (algemeen)

Reserveren
Tuin-ontwerp-studio:-gratis-advies-over-Gardena-beregening

Een systeem op maat

Tuin ontwerp studio: gratis advies over Gardena beregening

Reserveren
Tuin-ontwerp-studio:-gratis-advies-over-regenwater-slim-gebruiken

met de producten van Rawinso

Tuin ontwerp studio: gratis advies over regenwater slim gebruiken

Reserveren
Tuin-ontwerp-studio:-gratis-advies-over-tuinhuizen

van Lugarde

Tuin ontwerp studio: gratis advies over tuinhuizen

Reserveren
Tuin-ontwerp-studio:-Light-Pro-

12 volt tuinverlichting

Tuin ontwerp studio: Light Pro

Reserveren

Recent nieuws

Trimsalon tijdelijk gesloten

Trimsalon tijdelijk gesloten

Beste klant,

Onze trimsalon is tijdelijk gesloten i.v.m. COVID-19 en de daarbij behorende lock-down. Mocht uw hond medisch in de problemen komen (met betrekking tot huidproblemen, klitten, vilten etc.) dan laten wij u niet in de steek.  Alleen in deze uitzonderingsgevallen kunnen wij momenteel als nog een afspraak inplannen. Bel voor de voorwaarden of het maken van een afspraak met onze klantenservice, op telefoonnummer: 0573 - 288 666.

Let op: reguliere behandelingen zullen moeten wachten tot na de lock-down. Omdat wij veel drukte verwachten na de lock-down raden wij u aan tijdig een afspraak te maken om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Intratuin bestel & bezorg service

Intratuin bestel & bezorg service

Onze winkel is tijdelijk gesloten, maar natuurlijk staan we nog steeds voor je klaar! Ben je op zoek naar een artikel uit onze winkel, zoals een grote groene kamerplant, hondenvoer of een heerlijk geurende kaars? Dan bieden wij de volgende opties aan om deze te bestellen:

1. Bestel online in onze webshop op www.intratuin.nl. Kun je een product online niet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. 
2. Geef je bestelling aan ons door via het bestelformulier op onze website *klik* en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 
3. Maak gebruik van onze bel & bestel service. Geef je boodschappenlijstje telefonisch aan ons door en wij gaan voor je aan de slag. Ons telefoonnummer is: 0573 - 288 666. 

Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel. Blijf gezond! 

Ons PostNL punt is geopend!

Ons PostNL punt is geopend!

Onze winkel is helaas tijdelijk gesloten. Maar het PostNL punt in onze winkel is wel geopend voor het ophalen en afgeven van pakketjes. Het pakketpunt is van maandag t/m zaterdag geopend van 09:30 tot 18:00 uur.

Ook onze klantenservice is op bovenstaande tijden geopend. De dames van de klantenservice staan bij het pakketpunt voor je klaar, maar daarnaast zijn zij aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Het is verder niet mogelijk om bij de klantenservice iets te kopen.

Bestel je producten online in onze webshop op www.intratuin.nl. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de producten bij je thuis te laten bezorgen of af te halen bij het PostNL punt in onze winkel.

Back to top