Laden..

Intratuin Malden

Intratuin Malden

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Extra openingstijden

Koningsdag 27 april: 08:30 - 17:00

Dodenherdenking 4 mei: 8:30 - 18:00

Bevrijdingsdag 5 mei: 8:30 - 18:00

Intratuin Malden

Intratuin Malden

Rijksweg 63
6581 EE Malden
Gelderland

024-3580152

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Hovenierservice
Hovenierservice
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Store
Store
Jeroen Willemsen
Bedrijfsleider Intratuin Malden

Intratuin Malden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Malden.

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Winkelen-op-afspraak

Kom shoppen!

Winkelen op afspraak

Reserveer nu jouw winkelbezoek en kom (verantwoord) shoppen. De winkelduur is minimaal een half uur, afhankelijk van het aanbod vanuit de vestiging. We zien je graag terug in onze winkel!

 

Belangrijk om te weten:

 

 • Je ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail, deze krijg je nadat je de bestelling hebt afgerond. Toon deze bevestiging bij de ingang.
 • Wil je de reservering annuleren? Stuur dan een reply op de ‘Winkelafspraak’ bevestigings-e-mail die je ontvangt. LET OP: Deze kan in je spam box terecht zijn gekomen.
 • Meerdere tijdsloten na elkaar reserveren om langer te winkelen is niet nodig, we zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om prettig en veilig te kunnen winkelen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen.

We vragen je rekening te houden met het volgende:

 

 • Maak de afspraak vier uur van te voren.
 • Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Blijf thuis bij klachten en houd je aan de hygiëneregels.
 • Betaal bij voorkeur per pin of contactloos.
 • Kinderen onder de 12 jaar tellen niet als klant, deze mag je dus meenemen.

Extra informatie:

 

 • Om technische redenen wordt een winkelafspraak verwerkt als bestelling en wordt er om je NAW gegevens gevraagd. Wil je deze niet achterlaten gebruik dan het adres van de winkel. Dit geldt ook voor onze Belgische en Duitse klanten.
 • het maken van een winkelafspraak is niet nodig voor onze buitenverkoopafdeling (o.a. snijbloemen, boeketten).  
 • Hieronder tonen enkel de nog beschikbare tijdsloten. 
Reserveren

Recent nieuws

Uw Gazon

Uw Gazon

Het lekkere weer komt er aan! Dat betekent heerlijk genieten van de tuin in het zonnetje. Bij een tuin hoort natuurlijk een strakke groene grasmat. Om ervoor te zorgen dat jouw grasmat groener is dan die van je buren hebben wij enkele producten geselecteerd. Shop deze producten gemakkelijk en snel op uwgazon.nl. Bestel je graszoden vóór woensdag en je kunt ze vrijdag ophalen! 

Barbecuepret met Weber!

Barbecuepret met Weber!

Het barbecueseizoen kan wat ons betreft beginnen! De lente hangt in de lucht en de temperaturen gaan weer omhoog... Hoe lekker is het om dan je maaltijd te bereiden op de barbecue in de tuin? Drankje in de hand en genieten maar! Shop nu gemakkelijk en snel de Weber collectie via de www.degroentjesactie.nl. Na 4 uur kan je je bestelling al af komen halen zodat jij de barbecue meteen aan kan slingeren! 

SHOP MOGELIJKHEDEN BIJ INTRATUIN

SHOP MOGELIJKHEDEN BIJ INTRATUIN

Winkelen op afspraak

Yes, we mogen je weer verwelkomen in onze winkel! Shop 30 tot 60 minuten wanneer het jou uitkomt. Reserveer je tijdslot online via intratuin.nl/winkelen.

Bloemen & planten verkoop buiten

Lekker aan de slag in de tuin? Of op zoek naar een mooie bos bloemen? Bij onze buitenverkoop kan je zonder afspraak terecht voor een groot aanbod aan planten en bloemen. Openingstijden: ma t/m za 08.30 - 18.00, zo 10.00 - 17.00 uur. 

Bestel & haal af!

Het is nog steeds mogelijk om telefonisch (024 358 0152) of via de mail (klantenservice@malden.intratuin.nl) producten te bestellen! Na minimaal 4 uur kan je je bestelling af komen halen bij onze vestiging binnen een afgesproken tijdslot van 2 uur. Betalen uitsluitend met de pin.

Webshop

Liever online vanuit je luie (tuin)stoel shoppen? Dat kan! Laat je inspireren op www.intratuin.nl met de laatste trends en verfris je interieur met nieuwe planten en woonaccessoires. 

Tuincafé heropening uitgesteld

Beste tuincafé bezoeker, omdat de maatregelen opnieuw zijn aangescherpt is onze horeca tot nader bericht gesloten. Houd onze pagina in de gaten voor updates. Blijf gezond, Team horeca Intratuin Malden

Pagina
Back to top