Laden..

Intratuin Meppel

Intratuin Meppel

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
Intratuin Meppel

Intratuin Meppel

Berggiersweg 1
7951 KC Meppel
Overijssel

0522-274100

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Hilco Beugelink
Bedrijfsleider Intratuin Meppel

Intratuin Meppel is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Meppel.

Recent nieuws

Kaarten met plantenillustraties verzamelen

Kaarten met plantenillustraties verzamelen

Komend jaar kun je bij ons in totaal 18 kaarten met mooie plantenillustraties verzamelen. Lijst ze in, maak er een collage van of verstuur ze - oké, misschien eentje dan - aan iemand die een kaart verdient! 

De kaarten zijn speciaal voor ons geïllustreerd door Karlijn van de Wier. Je krijgt drie kaarten, de drie kaarten zitten aan elkaar vast als een harmonica en kunnen gemakkelijk los 'gescheurd' worden.  Op=op

Met een high tea bij Intratuin Meppel

Met een high tea bij Intratuin Meppel

Gezellige High Tea bij Intratuin Meppel

Weer eens gezellig bijkletsen terwijl je geniet van diverse theesoorten en heel veel lekkers? Dat kan bij Intratuin Meppel! Geniet met familie of vriendin(nen) van een etagère vol met seizoensgebonden specialiteiten. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en belegde broodjes maken de High Tea compleet. Lunch.. maar dan nèt even anders voor maar €15,95 per persoon.

Reserveren

Je kunt een High Tea reserveren van maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren voor minimaal 2 personen. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Je kan reserveren bij één van de medewerkers in het tuincafé of telefonisch via 0522-274100. Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren.

Graszoden bij Intratuin Meppel

Met de graszoden van Intratuin Meppel heb je in 1 dag een prachtig gazon

Een gazon creëert ruimte, is fijn voor de kinderen én goed voor de biodiversiteit. Wil je graag een mooi groen tapijt, maar heb je geen tijd (of geduld) om een gazon in te zaaien? Graszoden zijn een uitkomst!

Wij hebben geen graszoden op voorraad, maar bestellen deze graag voor je!  Van orders kleiner dan 60m²  maken wij wekelijks een verzamelorder. Graszoden zijn leverbaar, uiteraard afhankelijk van de de weersomstandigheden, vanaf eind maart tot midden oktober. De graszoden worden afgeleverd in 1m²-rollen van 40x250cm en is van zeer goede kwaliteit speelgazon (het kan tegen een stootje). De prijs van 1 rol speelgazon is € 3,49.

Bestellen graszoden

Tijdens onze openingstijden kun je graszoden bestellen via de servicebalie of op 0522-274100

Van orders kleiner dan 60m²  maken wij wekelijks een verzamelorder, wanneer we op Dinsdag voor 12:00 uur 60m²  of meer hebben worden alle graszoden in bestelling geplaatst. Op vrijdag kun je de graszoden afhalen, zodra ze bij ons magazijn binnen zijn en u een telefoontje van ons hierover heeft gehad. Wordt het minimum aantal m²  niet behaald, dan nemen wij contact met je op en wordt je bestelling in overleg verschoven naar de week erna.

Graszoden bezorgen?

Het thuisbezorgen van graszoden is mogelijk. Het startbedrag is € 5,- en daar komt voor elke km (heen en terug) € 1,50 bij. Bestelt u boven de 100 m² dan levert de leverancier de graszoden bij u thuis af. Wel is het belangrijk dat je huis bereikbaar is voor een vrachtwagen en trailer van 18 meter. De kosten voor het bezorgen bedragen € 37,50 plus € 15,00 borg voor de pallet waarop de graszoden worden geleverd. 

Mocht je vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen dan kun je uiteraard terecht bij één van onze medewerkers die je graag meer vertellen over graszoden.

Bezorgen

Bezorgen

Bezorgen

Hoe krijgt u uw aankopen thuis?

U kunt uw artikelen laten bezorgen door onze Intratuin Bezorgservice of u kunt een aanhangwagen huren.

Intratuin bezorgt met plezier uw artikelen correct thuis. De tarieven voor het bezorgen kunt u opvragen bij de servicebalie.

Bent u klaar met shoppen en is het tijd om aan de slag te gaan, maar passen de gekochte materialen niet in uw auto? Dan kunt u bij Intratuin een aanhangwagen huren om de materialen naar huis te vervoeren. U kunt de aanhangwagen tegen een borg van € 50,- huren. Wanneer u de aanhangwagen huurt is het tonen van een geldig rijbewijs verplicht.

Pagina
Back to top