Laden..

Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Extra openingstijden

PostNL pakketpunt

Maandag: 09.30 - 16.00 uur

Dinsdag: 09.30 - 16.00 uur

Woensdag: 09.30 - 16.00 uur

Donderdag: 09.30 - 16.00 uur

Vrijdag: 09.30 - 16.00 uur

Zaterdag: 09.30 - 16.00 uur

Zondag: gesloten 

Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen

Collse Hoefdijk 7
5674 VL Nuenen
Noord-Brabant

040-2831291

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Hovenierservice
Hovenierservice
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Store
Store
Hans van der Vleuten
Bedrijfsleider Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nuenen.

 

 

Recent nieuws

Webshop is open!

Onze winkel is tijdelijk gesloten, maar in de tussentijd kan je terecht op onze webshop! Laat je inspireren op intratuin.nl met de laatste trends en verfris je interieur met nieuwe planten en woonaccessoires. Dat schudt niet alleen je huis wakker, maar ook jezelf! Aan de slag in de tuin of een fijne hondenriem nodig nu de hond nog vaker uitgelaten wordt? Ook hiervoor kan je terecht op onze webshop! Veel shop plezier :-) 

 

PostNL pakketpunt geopend

PostNL pakketpunt geopend

Onze winkel is gesloten maar ons PostNL pakketpunt blijft geopend.

Openingstijden PostNL pakketpunt:

ma t/m za: 09.30-16.00 uur  

Kies bij je bestelling via onze webshop* voor afhalen bij ons PostNL pakketpunt. Zodra je bestelling klaar is om af te halen, krijg je hier bericht van. We vragen je om bij het afhalen van de bestelling een mondkapje te dragen en minimaal 1,5 meter afstand te houden. 

* Let op: alleen de producten die online verkrijgbaar zijn kan je bestellen. Producten waarbij vermeld staat ''Alleen beschikbaar in de winkel'' kunnen niet worden afgehaald bij onze vestiging. 

Heropening Tuincafé uitgesteld

Beste tuincafé bezoeker, omdat de maatregelen opnieuw zijn aangescherpt is onze horeca tot nader bericht gesloten. Houd onze pagina in de gaten voor updates. Blijf gezond, Team horeca Intratuin Nuenen
Vacatures

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures
Waarom jij wil werken bij Intratuin. 
Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote gemeende glimlach. Vol energie en met een frisse blik gaan onze medewerkers de dag tegemoet. Wij zijn creatieve doeners, hechten veel waarde aan vrijheid in onze functie en genieten van groene oplossingen. We gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klant te overtreffen. Op onze eigen manier. En altijd samen. Ons hart is groen en dat proef je binnen onze organisatie. Wij delen met veel liefde onze kennis met anderen om de wereld stap voor stap een stukje groener te maken. Werk jij mee? werkenbij.intratuin.nl

Pagina
Back to top