Laden..

Intratuin opent flagshipstore in Deventer

Maximale groeninspiratie: zien, proeven, ruiken én horen op 9000 m2

Deventer, 26 februari 2019 – Op vrijdag 1 maart opent Intratuin de deuren van een gloednieuwe flagshipstore in Deventer. Het aanbod is vertrouwd maar de winkelformule ging volledig op de schop en draait om een letterlijk groene lifestyle. In de nieuw gebouwde winkel van 9000 m2 kunnen klanten terecht voor (buiten)planten, (tuin)meubels, dieren(benodigdheden) en (woon)accessoires maar kunnen ze ook van alles leren over thema’s als ‘leven in de tuin’. Een orangerie op het buitenterrein biedt ruimte aan afwisselende workshops, in de Groentetuin worden verse groenten en fruit verkocht en bezoekers kunnen in de Proeftuin eten uit de lokale kas. Een bezoek aan deze gloednieuwe flagshipstore levert, naast inspiratie, ook kennis op over de natuur middels een audiotour met groene weetjes, adviezen en inspirerende verhalen.

Twee verschillende routes

“De nieuwe Intratuinvestiging in Deventer herbergt voor het eerst de geheel vernieuwde formule waar Intratuin en SVT Branding + Design Group ruim 5 jaar aan hebben gewerkt”, aldus Michel van Tongeren van SVT. Omdat de gloednieuwe Intratuinvestiging is opgebouwd uit verschillende conceptstores, stappen bezoekers letterlijk een lifestyle ‘magazine’ binnen waarin je als het ware door de verschillende rubrieken kunt lopen. Dit nieuwe concept sluit aan bij de veranderde samenleving waarin enerzijds snelheid en gemak en anderzijds beleving belangrijke wensen zijn van de consument. Om daaraan tegemoet te komen is een korte route gemaakt voor de snelle, doelgerichte koper en een uitgebreide route met gevarieerde afdelingen voor Intratuin-fans die uitgebreid komen winkelen. Bovendien begint de inspiratie al op het parkeerterrein waar vakkundig aangelegde voorbeeldborders zorgen voor inspiratie zorgen.

Alle smaken

Of je nu gaat voor een geurende tuin, een bodem bedekkende border, een levende tuin of een schaduwtuin, Intratuin bedient alle smaken. Vestigingsmanager Twan Jongbloets van Intratuin: “We zijn ontzettend trots op deze sfeervolle opzet, waarin bezoekers als het ware steeds een andere wereld betreden. Ons uitgebreide assortiment en bijbehorend vakmanschap komen zo nóg beter tot hun recht en bezoekers vinden makkelijker de planten, gereedschappen, tuinmeubelen of woonaccessoires die écht bij hun smaak en wensen passen.” Naast groen van hoge kwaliteit en accessoires voor het interieur en exterieur, kunnen mensen terecht voor diverse workshops. Ook op de winkelvloer zelf, bij ‘Leven in de Tuin’ worden handige tips en tricks gegeven over het aantrekkelijk maken van de tuin voor vlinders, bijen, insecten en vogels. Bij het ‘Bloematelier’ kunnen bezoekers zelf een plukboeket samenstellen (of de bloemstylisten doen het voor je) en bij ‘Eten in de Proeftuin’ staan gerechten met seizoensgebonden producten uit op het menu. En op de uitgebreide dierenafdeling kan er geknuffeld worden met de huiskonijnen. Een bezoek aan de nieuwe Intratuin in Deventer is met recht een uitje voor het hele gezin.

Dit wil je echt horen

Beleven met al je zintuigen staat centraal in de Intratuin flagshipstore. Dat is waarom Intratuin Deventer speciaal voor de opening een audiotour heeft ontwikkeld. Met groene weetjes, adviezen, en bijzondere verhalen.

Details opening nieuwe Intratuin Flagshipstore

Wanneer: Vrijdag 1 maart 2019
Voor wie: Iedereen die graag naar Intratuin komt of nieuwsgierig is naar het vernieuwde concept
Hoe laat: 9:30 tot 18:00 uur
Adres: Weg door Zuid-Salland 1 (7423 HW) in Deventer

 

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top