Laden..

Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00
Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Rijskade 1-A
2641 NA Pijnacker
Zuid-Holland

015-3610000

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Store
Store
Jeroen Romeijn
Bedrijfsleider Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Neem tijdens het winkelen door even een pauze in ons gezellige tuincafé, die een breed aanbod heeft in o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten.

Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Pijnacker. 

 Recent nieuws

TUINKALENDER - SEPTEMBER

De zomer ligt achter ons, maar er is nog veel te genieten in de tuin. Een kopje koffie in de zon en ’s avonds nog even buiten zitten bij de terrashaard. Maar er zijn nog wel een aantal tuinklussen te voltooien deze maand! 

Bekijk hier de maandkalender van september voor tips op het gebied van snoeien, moestuin, de border, vijver, balkon en terras. 

 
ONZE PROEFTUIN IS OPEN!

ONZE PROEFTUIN IS OPEN!

Onze Proeftuin is geopend en je bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie, een dagverse smoothie of een heerlijke sandwich met huisgemaakte salade. Tot snel!

ONZE MAATREGELEN

ONZE MAATREGELEN

De verspreiding van het coronavirus heeft grote impact op ons allemaal en zorgt ervoor dat wij anders met elkaar dienen om te gaan. Wij zijn ons hier uiteraard van bewust en hanteren dan ook de volgende extra maatregelen om de kans op besmettingen te minimaliseren: Workshops en andere evenementen in groepsverband zijn voor onbepaalde tijd afgelast; Consumenten kunnen alleen met pin betalen; De schoonmaakfrequentie van onze openbare ruimtes als ook de handgrepen van onze winkelwagens is per direct verhoogd (deurkrukken, toiletten etc); Onze medewerkers wassen geregeld hun handen met zeep; In al onze vestigingen wordt minimaal 1,5 meter afstand bewaard; Met regelmaat wordt het aantal bezoekers geteld op aantal, bij overschrijding hiervan kan de winkel tijdelijk gesloten worden. Wij verzoeken u vriendelijk om de ingevoerde maatregelen – voor onze en uw eigen veiligheid – te respecteren. In het verlengde hiervan brengen we graag de volgende aanwijzingen onder uw aandacht: Aanwijzingen van het personeel dienen altijd opgevolgd te worden; Wij verzoeken u om uw aankopen gericht te doen; Indien u genoodzaakt bent om uw kinderen mee te nemen, vragen we u om ze onder uw hoede te houden; Wij verzoeken u om richting iedereen een minimale afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Ook onze bezorgmedewerkers hanteren extra maatregelen ivm het coronavirus: Wij verzoeken je de bestelde producten vooraf in de winkel te betalen met pin; Onze bezorger zal geen hand schudden; Hij of zij zal minimaal 1,5 meter afstand houden; De bestelde artikelen worden tot de eerste drempel afgeleverd. Onze bezorger zal de woning niet betreden; Artikelen worden alleen buitenom in de tuin afgeleverd; Een handtekening voor ontvangst wordt vervangen door het maken van een foto van de geleverde producten. Als u de winkel niet wenst te bezoeken kunt u uw aankopen ook via onze webshop doen www.intratuin.nl. Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd dan neemt Intratuin deze direct in acht. Voor vragen over onze maatregelen omtrent de huidige situatie kunt u contact opnemen met klantenservice@intratuin.nl.
ASSORTIMENT WOODWICK KAARSEN

ASSORTIMENT WOODWICK KAARSEN

In onze winkel vindt u bij ons de kaarsen van het merk Woodwick terug. De kaarsen zijn te herkennen aan de heerlijke geur, de kenmerkende vorm van een zandloper, met een unieke lont en een rustgevend geknetter.

De kaarsen zijn als eerste van de hele wereld voorzien van een houten lont, wat zorgt voor het knisperende geluid. De was van de kaars is speciaal soyawas van de hoogste kwaliteit. In combinatie met parfum geven de parfumkaarsen een heerlijke geur. Er worden bij Woodwick enkel natuurlijke producten gebruikt. De WoodWick kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse geuren en maten.

Pagina
Back to top