Laden..

Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:00

Extra openingstijden aankomende 8 weken

Ons PostNL punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Je kunt terecht bij de servicebalie (entree Intratuin).

Kom werken bij het leukste tuincentrum! Klik hier voor de actuele vacatures.



 

Koningsdag
27-04-2024 09:00 - 17:30
Hemelvaartsdag
09-05-2024 09:30 - 17:00
1e Pinksterdag
19-05-2024 10:00 - 17:00
2e Pinksterdag
20-05-2024 09:30 - 17:00

Intratuin Pijnacker

Rijskade 1
2641 NA Pijnacker
Zuid-Holland

015-3610000

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Store
Store
Jeroen Romeijn
Bedrijfsleider Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tip en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

Neem tijdens het winkelen even een pauze in ons gezellige restaurant de Proeftuin. Hier serveren wij een breed aanbod met o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten. Elke dag ter plekke vers voor jou bereidt! Heb jij allergieën, geef het door aan onze medewerkers in de Proeftuin, er zijn genoeg alternatieven welke wij kunnen bieden.

We verwelkomen je graag bij Intratuin Pijnacker!

 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

GRATIS TUINSCHETS GEMEENTE DELFT

Voor een groene tuin!

GRATIS TUINSCHETS GEMEENTE DELFT

Hoosbuien, langdurige droogte en extreen hoge temperaturen leiden steeds vaker tot overlast en schade. Woon je in de gemeente Delft en wil je hulp om jouw tuin te veranderen in een groene oase waar minder hitte en wateroverlast is?
Reserveren

Recent nieuws

GRATIS ONLINE KAMERPLANTENCURSUS

GRATIS ONLINE KAMERPLANTENCURSUS

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt.

De cursus bestaat uit twee delen die allebei voor iedereen geschikt zijn. In totaal zijn er 10 lessen die je om de dag per e-mail ontvangt. De zes lessen van deel 1 'meer verstand van je kamerplant' zijn voor de beginnende groenliefhebber; je leert er alles over water geven, verpotten & beestjes. Heb je zin in wat meer uitdaging? Meld je dan aan voor deel 2 'van groentje naar groene vingers'. Daar behandelt Joost in vier lessen onderwerpen zoals verkleurde bladeren en bloeiende planten. Zo ben je voordat je het weet, de groenspecialist in jouw plantenrijk!

Gelijk van start gaan? Dat kan HIER!

ASSORTIMENT WOODWICK KAARSEN

ASSORTIMENT WOODWICK KAARSEN

In onze winkel vindt u bij ons de kaarsen van het merk Woodwick terug. De kaarsen zijn te herkennen aan de heerlijke geur, de kenmerkende vorm van een zandloper, met een unieke lont en een rustgevend geknetter.

De kaarsen zijn als eerste van de hele wereld voorzien van een houten lont, wat zorgt voor het knisperende geluid. De was van de kaars is speciaal soyawas van de hoogste kwaliteit. In combinatie met parfum geven de parfumkaarsen een heerlijke geur. Er worden bij Woodwick enkel natuurlijke producten gebruikt. De WoodWick kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse geuren en maten.

OFFICIELE DEALER VAN WEBER BARBECUE

OFFICIELE DEALER VAN WEBER BARBECUE

Wij zijn een officiële Weber dealer, dat betekend dat je bij ons het hele jaar door terecht kan voor de aanschaf van een mooie Weber barbecue en haar bijbehorende accessoires.

Weber heeft prachtige barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. Alle producten van Weber zijn voorzien van een prachtig design, hebben doordacht ontwerp en zijn van optimale kwaliteit. De barbecues beschikken over  alle mogelijke gemakken. Daarnaast zijn de Weber producten eigentijds door zijn designs en kleuren, inspelend op de huidige trends. Maar bovenal kan je met Weber (door de perfecte ergonomie) eenvoudig en in alle veiligheid heerlijke gerechten bereiden voor al uw familie en vrienden.

LAMPE BERGER: GEPARFUMEERDE SFEER

LAMPE BERGER: GEPARFUMEERDE SFEER

Lampe Berger is een parfummerk voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun eigen stijl. De collectie van Lampe Berger kent een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen. Er is altijd wel een model die past bij jouw interieur, de collectie bestaat namelijk uit ruim 100 verschillende modellen.

Lampe Berger heeft een geschiedenis die  ruim 120 jaar terug gaat. Het merk ontstond door de apothekersassistent Maurice Berger, die de lucht van de ziekenhuiszalen wilde zuiveren. De producten worden al snel een succes bij het grote publiek. Lampe Berger wordt geleidelijk aan een stijlobject die niet alleen gewaardeerd wordt voor zijn elegante lijnen, luchtreinigende functie, maar ook voor zijn subtiele huisparfums. Er kwamen steeds meer nieuwe design modellen, parfumverspreiders, kaarsen en meer.

De benaming Lampe Berger is onlangs gewijzigd naar Maison Berger Paris. Ze willen graag dat de naam past bij de creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur. Ieder jaar worden er 15 nieuwe modellen gecreëerd.

-->  Maandelijks hebben wij mooie acties op ons assortiment aan Lampe Berger. Kom het assortiment bekijken en houd onze Facebookpagina in de gaten.

Pagina

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top