Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Intratuin Rhoon

Intratuin Rhoon

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:00

Intratuin Rhoon

Stationsstraat 5
3161 GH Rhoon
Zuid-Holland

010-5017755

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Servicepoint PostNL
Servicepoint PostNL
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Wouter Kieskamp
Bedrijfsleider Intratuin Rhoon

Recent nieuws

SALE!

SALE!

Op 18 augustus trapt de SALE af met een XL kortingsdag! Een héle dag waarop je naast de meeste keuze in de SALE artikelen, ook nog een 20% korting op de rest van het assortiment krijgt.  

 • - Lees hier de actievoorwaarden  
 • - 20% korting is geldig tijdens de XL Kortingsdag, op 18 augustus, in onze winkel. 
 • In onze webshop van 09.00 tot 00.00 uur.  

PARKING SALE 

In de Sale periode hebben we ook twee weekenden Parking SALE. Je kunt die dagen leuke tuin- of interieurartikelen scoren met scherpe korting. Parking SALE is op de parkeerplaats van onze vestiging. OP=OP dus zorg dat je er op tijd bij bent!

 • Parking SALE is alléén op 27, 28 augustus én 3, 4 september.
 • ALLES MOET WEG en OP=OP!! 

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met onze medewerkers bij de servicebalie. 

De uitverkoop loopt tot en met zondag 4 september dus wees er snel bij. OP = OP!

Huisdierenshow 'Show je eigen huisdier'

Huisdierenshow 'Show je eigen huisdier'

Heb jij het allerleukste huisdier? Wil je deze graag showen aan een groter publiek?  
Wacht niet langer, schrijf je in voor de ''Huisdierenshow' en doe mee! 

Je hebt een prominente plek in onze winkel waardoor de klanten kennis kunnen maken met jouw bijzondere huisdier. Jij bent de showmaster dus het is helemaal aan jou hoe je het aanpakt. Je reserveert voor één uur een tafel voor jou en je huisdier, dit is inclusief opbouwen en afbouwen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Als dank voor je deelname ontvan je van ons een kadobon ter waarde van  10,-

Je hebt een tafel tot je beschikking van 1 meter diep en 2 meter lang, en een kooipallet (0.80 x 1.20 m) gevuld met stro. Alles wat je nog meer nodig hebt om jouw huisdier op zijn gemak te stellen neem je zelf mee. Als dank voor je deelname ontvang je van ons een kadobon ter waarde van 10,-. 

Post tijdens de workshop een selfie met je huisdier en tag #intratuinrhoon. Aan het einde van onze Dierentuinweken verzamelen wij alle ingezonden foto’s en vragen onze volgers te stemmen op het leukste huisdier! Met jouw deelname maak je kans op een kadobon ter waarde van maar liefst 100,- 

Hiervoor moet je alleen wel een plekje reserveren door je in te schrijven op www.intratuin.nl/workshops Klik op onze vestiging en reserveer jouw gewenste dag en tijdstip bij de Huisdierenshow!

 

Activiteiten Dierentuinweken Intratuin Rhoon

Activiteiten Dierentuinweken Intratuin Rhoon

Kom wilde dieren spotten! Zes weken lang leuke activiteiten én winacties in onze winkel! Van 9 juli t/m 21 augustus vieren wij bij Intratuin Rhoon de Dierentuinweken.

Naast diverse speurtochten en vele leuke activiteiten, welke per winkel verschillen, hebben we ook een stempelactie. Bij de kassa ontvang je een voucher met op de achterzijde een stempelkaart. Haal in onze andere vestigingen (Zoetermeer, Pijnacker en Zevenhuizen) een stempel bij de servicebalie en lever de volle stempelkaart in bij één van onze vier vestigingen. Je maakt kans op mooie prijzen zoals entreekaarten voor bijvoorbeeld; Avonturenpark Hellendoorn, Sea Life, Dino Experience, Pathé, Avifauna én vele andere. 

Voor de kleintjes hebben we een springkussen, kunnen de kids gratis knutselen in de kidsclub welke geheel in teken staat van de dierentuinweken! Maak hét avontuur compleet en geniet samen met de kinderen in onze Proeftuin van de Dierentuin kidsbox welke gevuld is met een heerlijke pannenkoek, limonade en kleurplaat. 
 
Een mini Dino Experience bij Intratuin Rhoon! Ben jij een dino-fan en houd je van golf? Dino Experience Park heeft in onze vestiging een mini golfbaan neergelegd. Zo kun je al een klein beetje kennis maken met Dino Park en dé Adventure golfbaan van Nederland! Met de ingeleverde voucher maak jij onder andere kans op een mooie Dinopakket met vrijkaarten!! 

 

A C T I V I T E I T E N  A G E N D A:

 • Karikaturist Ronald Kronenburg 
  Datum: Zondag 10 juli
  Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur

  Binnen 5/6 minuten een gelijkende tekening van jouw huisdier? Voor karikaturist Ronald Kronenburg is dit appeltje-eitje. Hij tekent van jouw huisdier in onze winkel een goed gelijkende karikatuur. Heb jij jouw huisdier niet bij je dan kan dit ook op basis van een foto op je telefoon. 
   
  Wil jij ook een sneltekening van jouw huisdier zet dan snel deze datum in je agenda! 

 

 • Happypics Kinderfotografie 
  Datum: 13, 14, 15 en 16 juli (afhaaldag week 30) 
  Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur 

  Zet jouw kind met zijn/haar favoriete dier op de foto! Happypics Kinderfotografie legt de lach van jouw kind vast op de gevoelige plaat. Kinderen mogen hun eigen knuffel meenemen maar we hebben ook een aantal dieren waaruit gekozen kan worden. Tegen een kleine vergoeding van 2,50, voor het maken van de foto's, krijg je 1 foto gratis (de foto met dier) op de afhaaldag. Jouw foto maakt uiteindelijk kans op het winnen van een mooie prijs, een gratis fotoset + canvasdoek ter waarde van 109,99 


 • HOEZEE Interactieve kindervoorstelling 
  Datum: woensdag 20 juli
  Tijd: van 13.00 tot 13.45 uur 

  Een zee is altijd kleurrijk, vol leven en avontuur. 'Was onze zee maar zo, waar wij wonen is het saai' vinden Vis en Kwal.Kunnen kinderen Vis en Kwal helpen? Hoe maak je een zee kleurrijk? Wie kunnen er komen wonen?

  Deze interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen t/m 6 jaar. In de loop van de voorstelling, welke 40-45 min duurd, verandert het decor van saai naar kleurig. Hierdoor worden de kinderen meegenomen in de fantasiewereld van de zee. HOEZEE is een zelfbedachte en geschreven voorstellin met zelfgemaakte attributen van gebruikte materialen. De taalontwikkeling wordt gestimuleer door het verhaal en de kinderen ervaren dat je mag zijn wie je bent.


  INSCHRIJVEN & KOSTEN
  Bijwonen van deze voorstelling kost € 1,50 per kind/ouder, inclusief limonade en wat lekkers. Bij heel veel animo zal er een tweede, misschien wel derde voorstelling bijkomen. Schrijf je hier direct online in of schrijf je in bij de servicebalie van Intratuin Rhoon.

   

 • Arachno-Corner 
  Datum: Zaterdag 6 en zondag 7 augustus
  Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur 

  Heb jij altijd al een reuzenslak willen aaien of alles willen weten over de vogelspin? Kom dan op zaterdag 6 of zondag 7 augustus naar de Dierentuinweken bij Intratuin Rhoon.

  We hebben een bijzonder griezelig evenement voor je gepland staan. De medewerkers van Arachno-Corner laten je met bijzondere dieren kennis maken. Zo kun je diverse soorten spinnen, slangen, reuzenslakken en nog veel meer meer griezelbeesten bewonderen en aaien. Noteer meteen deze datum in je agenda als het het niet wilt missen! 

 

 • Salvatore's Papegaaienshow 
  Datum: Zaterdag 20 augustus
  Tijd: van 12.00 tot 16.00 uur  
   
  Heb jij weleens een papegaai zien koorddansen? Salvatore's Papegaaienshow is voor jong en oud! Er wordt door de papegaaien aan een draad gebalanceerd, kusjes gegeven op de wang, ze zitten op hoofd en schouders van kinderen, en er wordt met meer laagdrempelige activiteiten gevarieerd. Kinderen zijn dol op de papegaaien en door de speciale dressuur zijn deze papegaaien 100% kindvriendelijk.

  Ga na de show op de foto met de Papegaaien! Iedereen kan tussen de papegaaienshows door op de foto. Salvatore zorgt dan dat de papegaaien op de schouders van de kinderen en of ouders zitten. Dat maakt de herinnering dubbel leuk. 
MID SUMMER SALE!

MID SUMMER SALE!

Wij hebben een mooie selectie tuin- en loungesets voor je samengesteld welke je voordelig shopt tijdens onze Mid Summer Sale! Onze medewerker hebben alle showmodellen voor je in elkaar gezet zodat jij in onze winkel de sets op je gemak kunt bekijken en heerlijk kunt proefzitten!

Dus kom naar Intratuin Rhoon en wie weet zit jij binnenkort op een gloednieuw loungeset in je eigen tuin!
☑ GRATIS bezorgd in de regio!
☑ DIRECT uit voorraad leverbaar

Vraag collega's op de tuinmeubelafdeling naar de aanbiedingen, zij helpen je graag.

Pagina
Back to top