Laden..

Intratuin Zwolle

Intratuin Zwolle

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Extra openingstijden aankomende 4 weken

Eerste kerstdag - Gesloten

Tweede kerstdag - Gesloten

Oudjaarsdag - Gesloten

Nieuwjaarsdag - Gesloten

 

Intratuin Zwolle

Diepholtstraat 1
8028 PN Zwolle
Overijssel

038-4527735

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Met OV bereikbaar
Met OV bereikbaar
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store

Recent nieuws

Ruilen en retouneren

VEEL GESTELDE VRAGEN Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Rolstoelen. Wij hebben een drietal rolstoelen die gratis gebruikt kunnen worden. Hond mee de winkel in? Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan in de winkel. Cadeaukaarten. De waarde van je Intratuincadeaukaart kun je opvragen bij onze servicebalie en kassa's. Of maak gebruik van de saldochecker van Intratuin. Bij ons kun je betalen met de vvv of irisbon, de Nationale tuinbon en natuurlijk de Intratuin digitale cadeaukaart. Creditcard. Met de Visa en Master card kunt u bij ons afrekenen. Ruilen/retour brengen. Binnen en buitenplanten kunnen tot 7 dagen na aankoop geruild worden. Overige artikelen tot 14 dagen na aankoop. Mits onbeschadigd in de originele verpakking en voorzien van de kassabon. Speciaal bestelde artikelen kunnen niet meer retour of geruild worden. Voor producten die NIET tot het reguliere Intratuin assoritment behoren bijvoorbeeld; kleding, boeken etc. kunt u terug worden verwezen naar de Intratuin waar u het artikel heeft gekocht. Oppotten in een eigen pot. Dat kan. Meldt voordat je de winkel ingaat, bij de servicebalie, dat je een eigen artikel bij je hebt. Dan voorzien zij de pot van een eigendomssticker. Gasflessen. Voor aankoop en vullen van Benegas gasflessen kun je terecht op onze bbq afdeling. Kosten 55 euro statiegeld, vulling voor 10 en 5 kg verkrijgbaar. Wilt u uw lege gasfles terugbrengen ga naar de volgende site voor alle informatie www.benegaslight.nl Is het mogelijk om in de winkel gekochte producten te ruilen of terug te brengen bij een andere Intratuin winkel? Voor de meeste artikelen geldt dat ze bij elke willekeurige vestiging kunnen worden teruggebracht of geruild. Bij het terugbrengen verwachten we de producten ongebruikt, in goede staat en in originele verpakking weer terug. Ruilen of terugbrengen is alleen mogelijk met bijbehorende kassabon. De oplossing kan zijn, een cadeaubon.

Gratis persoonlijk tuinadvies van Intratuin

Tijdens het gratis 1-op-1 gesprek met onze expert heb je de tijd om al je tuinvragen te stellen.

Onze experts helpen je graag, dus; aan de slag! Wat kun je verwachten? Welke planten passen in jouw tuin, hoe maak je een bijenvriendelijke border of wil je meer bloemen in je tuin? Maar ook met vragen over de gevolgen van de klimaatverandering kun je bij onze experts terecht. Hoe kan ik mijn tuin klimaat bestendig maken door de heftige regenbuien op te vangen of hoe zorg ik ervoor dat mijn tuin bestand is tegen langere periode van droogte?

Wij nemen de tijd en geven antwoord op al jouw tuinvragen. Let op: dit tuinadvies is niet bedoeld voor complete tuinschetsen, -ontwerpen of -renovaties.

Tip! Weet je al wat je aan onze expert wilt vragen? Noteer je vragen alvast van te voren, Foto's van je tuin kunnen van pas komen.

Bereid je goed voor, veel voorkomende vragen van onze expert aan jou kunnen zijn:

- Wat is de standplaats (zon/schaduw)?

- Eventueel de afmeting van de tuin?

- Je budget?

- Voorkeuren kleuren?

- Voorkeuren (bijvriendeljke/ inheems/groen/ bloei)?

Back to top