Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Intratuin kerst alert

Kun je niet wachten tot je weer de nieuwste kerstspullen kunt shoppen? Wij zijn druk bezig om onze webshop én onze winkels te vullen met het nieuwste kerst assortiment. Je kunt ons assortiment in de webshop wel al bekijken, maar wil jij graag een seintje als je de artikelen ook kunt bestellen? Geef je dan op voor de Intratuin kerst alert: je ontvangt dan éénmalig een e-mail zodra je ons webshop kerstassortiment kunt bestellen.

Opening kerstshow in de winkel
Wil je weten wanneer je onze kerstshow in de winkel kunt bezoeken? Wij houden voor je bij wanneer de winkels er klaar voor zijn. Hou daarvoor onze kerstshows in de gaten.

Schrijf je in voor de kerst alert

Jouw privacy
Wij zullen jouw gegevens nooit aan derden doorgeven. Je ontvangt na inschriving voor de Kerst Alert eenmalig een mail van ons, zodra de kerst webshop geopend is. Tenzij je je ook direct aanmeldt voor de Intratuin nieuwsbrief, dan ontvang je van ons wekelijks het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen. Maximaal 15 keer per jaar kun je een extra nieuwsbrief verwachten met seizoensgebonden nieuws en aanbiedingen of met betrekking tot speciale evenementen bij Intratuin. Lees alles over wat wij met jouw gegevens doen in onze privacyverklaring

Back to top