Beestenboel in de winkel

In september en oktober doen we graag wat extra’s voor huisdieren. Bij ons kun je van alles doen om je lieveling eens extra te verwennen of in het zonnetje te zetten! Er zijn verschillende activiteiten voor volwassenen en kinderen, en natuurlijk vergeten we je dier ook niet. Kom je langs?

Dierendagactiviteiten deze maand:

 

Speciaal voor dieren proeven & snuffelen

Laat de honden maar lekker proeven en snuffelen in onze winkels! We organiseren op 28 en 29 september en 4,5 en 6 oktober een dierenproeverij. Wij zorgen voor verschillende soorten voer en snacks uit ons assortiment, bijvoorbeeld een heerlijke 'lekker natuurlijk worst' of laat je hond onze nieuwe lijn premium dierenvoeding proeven! 

 

 

Goodiebag voor je huisdier

Op dierendag, donderdag 4 oktober, krijg je bij besteding van minimaal € 10,- aan dierenproducten een goodiebag met dierenverrassingen cadeau! We hebben twee varianten; voor je hond of kat. Deze actie geldt ook bij online bestellingen in onze webshop. OP=OP.

 

 

Kidsspeurtocht dierenvrienden gezocht!

Voor kleine dierenfans hebben wij een leuke speurtocht uitgezet in de winkel. Kinderen kunnen op onderzoek uit en komen zo van alles te weten over dieren. Haal de speurtocht op bij de servicebalie en lever de antwoorden daar ook weer in; kinderen krijgen dan een leuk presentje.