Kerst Inspiratieavond

In de winkel is het een en al kerst: vol twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Donderdagavond 22 november van 18.00 tot 21.00 uur is het Kerst Inspiratieavond bij Intratuin. Doe mee aan een van de workshops, volg een demonstratie en ga boordevol inspiratie weer naar huis! Wees er snel bij! Kom naar de winkel, schrijf je direct in voor de workshops bij de servicebalie of via de mail, telefonisch of via de reserveerknop op de vestigingspagina van jouw vestiging.

Activiteiten deze dag:

Workshop guirlande met eucalyptus

Maak een bijna 2,5 meter lange guirlande die je als kersttafelloper kunt gebruiken. Prachtig met diverse soorten eucalyptus. Het kost € 25.- p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Bekijk op de vestigingspagina van jouw vestiging hoe je je kunt inschrijven. Of neem telefonisch contact op met jouw vestiging. Let op: deze workshop wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer. 

 

 

Workshop kerst kokedama maken

Doe mee en maak een kerst kokedama! Omwikkel de kluit van een kleine spar, met platmos en versier het boompje met ledverlichting. Prachtig om op te hangen, maar net zo mooi om neer te zetten. Het kost € 15.00 p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Bekijk op de vestigingspagina van jouw vestiging hoe je je kunt inschrijven. Deze workshop wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer. 

 

 

 

Demonstratie 'groene kersthangers maak je zo'

Kom langs en leer hoe je botanische kerstballen kunt maken voor een nóg groenere kerst! We vullen glasballen en maken hangers van vetplantjes en diverse soorten kerstgroen. Deze demonstratie wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer. 

 

 

Kersttips van onze groenstylist

Laat je inspireren en leer tips en tricks voor de mooiste kerstdecoraties in huis! Heb je altijd al willen weten hoe je de kersttafel met groen versiert of hoe je het handigst de kerstboom optuigt? Onze groenstylist laat het je graag zien. Deze demonstratie wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer. 

 

 

 

Kortingsbonnen

Met de kortingsbonnen van 15%, 20% en 25% shop je vanavond extra voordelig. De kortingsbonnen vind je in de folder van week 47. 

Actievoorwaarden kortingsbonnen:

- Deze kortingsbon geeft recht op 15%, 20% of 25% korting op 1 stuk van 1 artikel naar keuze op donderdag 22 november 2018 van 18.00 - 21.00 uur.

- Maximaal 3 waardebonnen (1x 25%, 1x 20% en 1x 15%) per betalende klant.

- Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en vast-lage prijs assortiment.

- De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

- Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen kortingsbon(nen) verstrekt of ingenomen.

- Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.

- De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.

- De korting is niet geldig op intratuin.nl

- Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.

- Deze actie wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer.

Ontvang jij geen folder of heb je een sticker op de brievenbus? Dan krijg je de kortingsbonnen in de winkel aangeboden. 

 

 

 

Inpakservice

Tot aan kerst kun je je cadeau, groot of klein, extra feestelijk inpakken met de nieuwste inpakartikelen die we voor je hebben klaargelegd. Zo wordt cadeautjes geven nog leuker! Deze actie wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer.

 

 

 

Speciaal kerst inspiratieavond menu

Aardappelsoep medium met sandwich pulled chicken salade, samen voor 5.95 euro!

 

Let op: i.v.m. de verhuizing naar een nieuwe pand participeert Intratuin Deventer niet in de landelijke acties en activiteiten