Kerst Inspiratieavond

In de winkel is het één en al Kerst: vol twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Donderdagavond 21 november van 18.00 tot 21.00 uur is het Kerst Inspiratieavond bij Intratuin. Doe mee aan een van de workshops, volg een demonstratie en ga boordevol inspiratie weer naar huis! Wees er snel bij! Schrijf je direct online in voor de workshops via intratuin.nl/workshops.

Activiteiten deze dag:

Workshop groene kerstkrans met kaarslicht

Kom een sfeervol verlichte kerstkrans maken van allerlei soorten kerstgroen. De kaars aan de krans heeft een ledlampje, mooi en veilig! Het kost € 15.- p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Schrijf je hier direct online in voor de workshop of neem contact op met jouw favoriete Intratuin vestiging.

Workshop kerstboom 2.0

Ga dit jaar voor een anders-dan-anders kerstboom, en hang ’m op! Je maakt zo’n bijzonder exemplaar op donderdagavond 21 november. Schrijf je hier direct online in voor de workshop of neem contact op met jouw favoriete Intratuin vestiging.

Workshop kerstdecoratie van katoen en groen

Kom je op donderdag 21 november een kerststuk maken van geurend groen en bolletjes katoen? Schrijf je hier direct online in voor de workshop of neem contact op met jouw favoriete Intratuin vestiging.

Kerstbingo

Alle kerstballen verzamelen! Speel hier mee met de speciale kerstbingo om 18.30, 19.30 en 20.30 uur. Heb jij als eerste een volle kaart? Dan win je een leuk kerstcadeautje. Bingo!

Inpakservice

Tot aan kerst kun je je cadeau, groot of klein, extra feestelijk inpakken met de nieuwste inpakartikelen die we voor je hebben klaargelegd. Zo wordt cadeautjes geven nog leuker!

Speciaal kerst Inspiratieavond menu

Stamppot rauwe andijvie met geroosterde paprika, gehaktbrood en geroosterd amandelschaafsel. Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de Kerst inspiratieavond op donderdag 21 november. OP=OP.