Kom naar de Naturalis masterclass biodiversiteit - afgelast

Intratuin en Naturalis volgen het beleid van de Rijksoverheid wat betreft het coronavirus (COVID-19). Daarom is het museum tot en met maandag 6 april gesloten. De masterclass gaat om deze reden niet door. 

Wil jij de natuur een handje helpen vanuit je eigen tuin? Kom op zondag 5 april naar de gratis Masterclass van Koos Biesmeijer in Naturalis. Koos Biesmeijer is wetenschappelijk directeur van Naturalis Biodiversity Center. Koos heeft ruim 20 jaar ervaring als wetenschapper op het gebied van biodiversiteit met een focus op interacties tussen bestuivers en planten. Hij is touwtrekker als het gaat om het creëren van een geïntegreerde aanpak om bestuivers wereldwijd te helpen. In 2018 is hij benoemd tot hoogleraar ‘natuurlijk kapitaal’.

De lezing wordt om 13:00 uur en om 15:00 uur gehouden in de LiveScience zaal. In de masterclass neemt Koos je op een luchtige en begrijpbare manier mee in de wereld van biodiversiteit in de tuin. De lezing duurt ca. 45 minuten. Deze zaal is vrij toegankelijk, maar vol=vol. Wil je de rest van het museum bezoeken? Dan moet je wel entree betalen.