Gratis tuinadvies van onze tuintoppers

Alle Intratuin winkels in Nederland zijn volgens reguliere openingstijden geopend. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop. Informeer daarom bij jouw Intratuin of het tuinadvies doorgaat. 

Wil jij bij de eerste zonnestralen direct van je tuin genieten? Begin dan nú al met het maken van tuinplannen. Heb je prangende of specifieke tuinvragen, bijvoorbeeld over het snoeien van een bepaalde plant. Hoe je een border opbouwt of welke planten er in jouw tuin passen? Plan dan in een afspraak met onze tuintoppers. Het gratis persoonlijke tuinadvies vindt plaats in onze winkels en duurt ongeveer 15 minuten.

Inschrijven en kosten tuinadvies

Ga naar de vestigingspagina van jouw favoriete Intratuin en schrijf je direct online in voor een afspraak. De vestiging heeft de verschillende tijdsloten ingevuld. Dus weer er snel bij, want de populaire tijden zullen als eerste weg zijn. Het tuinadvies is een gratis service. Maar om de inschrijving online te kunnen voldoen vragen we € 0.01. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail.

Vind hier jouw Intratuin vestiging en schrijf je direct online in.