Word jij de tuintopper van Nederland?

Iedereen is tuintopper, jij ook! Wij zijn benieuwd hoe jouw tuin er uit ziet, maar willen natuurlijk ook jouw ultieme tuintip weten! Inspireer anderen met een foto van jouw tuin of balkon op Instagram of Facebook en deel in de omschrijving jouw tuintip. Gebruik de #intratuintopper zodat we jouw tip makkelijk kunnen vinden. Jij inspireert hiermee anderen, maar maakt ook nog eens kans op € 449.- shoptegoed! Word jij de winnaar? Dan komen we van de zomer graag bij jou langs om jou én jouw tuin of balkon op de foto te zetten. Deze foto’s publiceren we op onze site én ze krijgen een mooi plekje in ons magazine Blad.

Hoe doe je mee?

INSTAGRAM: Volg ons op Instagram. Deel jouw foto van jouw tuin of balkon. Vermeld in de omschrijving jouw ultieme tuintip en gebruik de #intratuintopper *. Zorg ervoor dat jouw profiel openbaar is, want anders kunnen wij jouw foto en tip niet zien

FACEBOOK: Volg ons op Facebook. Plaats jouw foto met jouw tuintip onder ons bericht over de winactie ‘word tuintopper’, deze vind je hier. Dit bericht is ook vastgepind aan de bovenkant van onze tijdlijn.

Samen met onze eigen tuintoppers kiezen wij de mooiste foto met beste tuintip! En die wordt bestempeld als ‘Tuintopper van Nederland’. De prijswinnaar wordt op 1 juli geselecteerd. Via een privé bericht wordt er contact opgenomen met de prijswinnaar. Als het contact gelukt is, maken we de winnaars hier bekend. Lees hier onze algemene actievoorwaarden.

 *wij vinden het heel leuk om foto's van onze bezoekers te gebruiken op onze website. Wanneer je deze foto upload met #intratuintopper op Instagram geef je automatisch toestemming dat deze foto ook gebruikt kan worden op onze website, uiteraard met vermelding naar jouw Instagramaccount. Bekijk hier hoe jouw foto getoond kan worden.