Tulpenfeest!

Het is tulpenfeest bij Intratuin! Zaterdag 19 januari is het bij ons al een beetje lente. Met elkaar trappen we het tulpenseizoen af, zo kom je al langzaam in de voorjaarsstemming. 

Tulpen plukken

Op de Nationale Tulpendag pakken we uit met een plukveld van tulpen op bol, gewoon in de winkel! Met een bol blijven de tulpen nog langer vers en het staat nog mooi ook. Je kunt 10 tulpen plukken voor € 1.99 maximaal 20 tulpen per persoon. Deze actie is alleen geldig op 19 januari. OP=OP!

Workshops

Tulpen boeket schikken    

Leer tijdens de workshop tulpenboeket schikken hoe je een boeket van bijzondere tulpen maakt. De vaas krijg je mee naar huis! Deze workshop is op inschrijving en kost €20 per persoon. Inclusief een drankje en wat lekkers. Je kunt je telefonisch inschrijven, via de mail of via de reserveerknop op de vestigingspagina van jouw vestiging. Onze Intratuin vestiging in Deventer doet i.v.m een verhuizing niet mee met deze workshop. 

 
Tulpen paperbag     Tijdens deze workshops gaan de kids aan de slag met een vrolijke tulpen van papier. Deze workshop is op inschrijving en kost €2,50 per persoon. Inclusief een drankje en wat lekkers. Je kunt je telefonisch inschrijven, via de mail of via de reserveerknop op de vestigingspagina van jouw vestiging. Onze Intratuin vestiging in Deventer doet i.v.m een verhuizing niet mee met deze workshop.