Uitleenactie gereedschap

Grote klus, snel geklaard! Aan de slag in de tuin, maar je hebt niet het goede gereedschap? Huur dan bij ons gereedschap voor slechts € 15.- per halve dag en ontvang bij het inleveren je huurbedrag terug in een Intratuin cadeaukaart. Zo wordt huren eigenlijk lenen!

Van 24 februari t/m 31 maart kun je vier grote tuinapparaten bij ons huren;

Voor € 15,- + een borg van € 100,- heb je een halve dag (4 uur) één van de vier apparaten tot je beschikking. Bij het netjes terugbrengen van het apparaat ontvang je de borg terug, én een Intratuin cadeaukaart twv € 15,- Kun je gelijk weer nieuwe frisse plantjes voor in de tuin scoren!  Wil je het apparaat liever 2 dagdelen huren? Dan betaal je € 30,- en ontvang je bij inlevering ook weer € 30,- euro op een cadeaukaart terug. Bij 1,5 dag is dat 3 dagdelen en € 45,- euro. Bij 2 dagen is het 4 dagdelen en € 60,- euro. 

Reserveer het apparaat van te voren, dan kan de vestiging kijken of die beschikbaar is. Dit kan telefonisch of per mail via jouw dichtstbijzijnde vestiging. De vestiging bevestigt jouw reservering per mail en daarbij ontvang je ook direct de uitgebreide huurvoorwaarden, zie ook onderaan deze pagina. Deze mail is tevens je bewijs om het apparaat bij de vestiging op te halen.

Voorwaarden
Om een goede service en garantie te kunnen geven, hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld:

  • Reserveer vooraf je apparaat bij jouw Intratuin vestiging
  • Voor het huren van gereedschap bij Intratuin moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen laten zien. De vestiging maakt hier een kopie van.
  • Klant betaalt een borgsom van € 100,- bij het afhalen van het gereserveerde product. Deze kan contant of met pin betaald worden aan de kassa. Aan het einde van de huurperiode wordt de borgsom terugbetaald indien het apparaat in goede staat is teruggebracht.
  • Lees voor het gebruik van het gereedschap altijd de handleiding van het apparaat.
  • Lees de uitgebreide huurvoorwaarden