Word jij onze nieuwe illustrator?

Houd jij van planten, de natuur, het leven in de tuin én van illustreren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Botanische prints.. je ziet ze overal. In 2017 gaven wij onze eerste botanische prints mee aan onze klanten, 6 unieke prints om te sparen. Dat was zo’n succes dat we het in 2018 nog een keer deden met insectenprints. En dit jaar hebben we meer dan 550.000 botanische kaarten gedrukt. In 2020 willen we onze klanten weer verrassen met een nieuwe botanische poster. Deze posters geven we aan iedere betalende klant mee aan de kassa.

Lijkt het jou leuk om jouw unieke illustraties terug te zien op deze prints? Doe dan mee met onze actie. We vragen om een serie van 3 posters in te sturen. Uit alle inzendingen maken wij een selectie. Dit kan één illustratie van jou zijn of misschien wel alle 3! Wie weet komt jouw illustratie plus naamsvermelding op de poster te staan én ontvang je ook nog eens € 150,- per geselecteerde illustratie! 

Dit zijn de regels:

  • Ontwerp een serie van 3 illustraties voor 3 posters. Formaat illustratie 26cm(L) x 19cm(B) in psd bestand.
  • Mail je inzending voor 1 augustus 2019 naar socialmedia@intratuin.nl met als onderwerp ‘Illustraties Intratuin 2020’. Vermeld je volledige naam, telefoonnummer en geboortedatum.
  • Na 1 augustus 2019 wordt er een selectie gemaakt door Intratuin. Er wordt voor 6 augustus 2019 persoonlijk contact opgenomen met de geselecteerde deelnemers.
  • Mooie inzendingen delen we graag via social media, natuurlijk met naamsvermelding. Door deelname/inzending stemt elke deelnemer hiermee in.
  • De deelnemer aan deze actie maakt kans op het ontvangen van €150, - incl. btw per geselecteerde illustratie, mits deze bruikbaar is voor de juiste doeleinden in welk geval Intratuin met de deelnemer contact zal opnemen. De illustratie zal door Intratuin te allen tijde met naamsvermelding van de illustrator gebruikt worden.
  • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
  • Het deelnemen aan deze actie is kosteloos (met uitzondering van de kosten voor het internetgebruik).
  • De illustraties die niet geselecteerd worden, blijven eigendom van de deelnemer, hier ontvangt de deelnemer geen vergoeding voor.
  • Door deelname/inzending stemt elke deelnemer in met de actievoorwaarden, klik hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.