Laden..
Kom bij ons werken! | Door drukte bij PostNL kan verzending iets langer duren.
 • Hoe werkt de plantverzorging?

  Goed voor je planten zorgen is erg belangrijk. Zo blijf je optimaal genieten van je plant! Intratuin helpt je graag om dat zo goed mogelijk te doen. Zoek de kamerplanten én buitenplanten die je hebt in de Intratuin app en voeg ze toe aan jouw planten. We geven aan wanneer je plant water nodig heeft, voeding nodig heeft en/of verpot of gesnoeid moet worden. Nog niet alle planten staan in de app maar we zullen regelmatig nieuwe planten toevoegen, dus houd de app in de gaten.

 • Hoe kan ik een plant toevoegen aan mijn planten?

  Klik onderaan in de app op ‘planten’. Je krijgt dan een plantenoverzicht te zien. Via de zoekbalk kun je de naam van je plant intypen of je kunt omlaag door de lijst scrollen. Heb je jouw plant gevonden? Open dan de plant door erop de klikken en voeg de plant toe met de ‘voeg toe’ knop. Vervolgens kun je aangeven hoe groot je plant is en wanneer je de plant voor het laatst verpot hebt en aangeven hoe vaak en op welke manier je meldingen wil ontvangen over de verzorging van je plant. Wij zorgen er dan voor dat je een seintje krijgt zodra er iets met je plant moet gebeuren, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.

 • Ik kan mijn plant niet vinden. Wat kan ik doen?

  We hebben nog niet alle planten in de Intratuin app staan, dus het kan zijn dat jouw plant er nog niet in staat. We zijn druk bezig om zo veel mogelijk planten toe te voegen aan de plantverzorging en doen regelmatig een update. Houd de app dus in de gaten.

 • Wie is Leafy?

  Leafy is de mascotte van de Intratuin app. Door Leafy goed te verzorgen kun je elke week extra voordeelvouchers bemachtigen. Hij geeft zelf aan wanneer hij verzorging nodig heeft. Houd de app dus goed in de gaten zodat je geen voordeel mist.

Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Back to top