Laden..
 • Ik heb producten geretourneerd en betaald met een cadeaukaart, hoe krijg ik mijn geld terug?

  Indien je online besteld hebt, waarbij de betaling gedeeltelijk met een cadeaukaart was en je producten geretourneerd hebt, dan storten wij het volledige verschuldigde bedrag terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Heb je volledig met een cadeaukaart betaald, dan vragen wij je bankrekeningnummer op. Momenteel is het helaas niet mogelijk om het geld terug te storten op een cadeaukaart.

 • Hoe activeer ik mijn cadeaukaart?

  De digitale cadeaukaart hoeft niet geactiveerd te worden. Deze wordt namelijk al geactiveerd verstuurd. 

  Fysieke cadeaukaarten, die online gekocht zijn, moeten om veiligheidredenen eerst geactiveerd worden, dit kan hier.

  Daar heb je voor nodig:
  - Het kaartnummer, dit is het 19-cijferige getal welke je op de kaart onder de barcode vindt.
  - De activatiecode, deze staat niet op de kaart en is naar het opgegeven e-mailadres van de besteller gestuurd.

  Heb je een fysieke cadeaukaart van iemand gekregen? Dan kun je de activatiecode bij de gulle gever opvragen.
  Heb je meerdere cadeaukaarten besteld in dezelfde bestelling? Deze ontvangen actievatiecode werkt dan voor alle bestelde cadeaukaarten.

 • Is het mogelijk om een Intratuin cadeaukaart online te bestellen?

  Ja, in de webshop van Intratuin kun je Intratuin cadeaukaarten bestellen. Je kunt kiezen uit een digitale cadeaukaart of een fysieke cadeaukaart.
  Bij beiden kun je zelf een bedrag instellen tussen €5.- en €150.- en je kunt meerdere cadeaukaarten in één keer bestellen. 

  De digitale cadeaukaart is alleen online verkrijgbaar. De fysieke kaart kan zowel online besteld als in een Intratuin winkel gekocht worden. 

  Je kunt de cadeaukaart direct naar de ontvanger laten versturen door dat adres in te voeren. Tip: Zet bij de naam in het bezorgadres dat het van jou komt. Zo ziet de ontvanger wie de gulle gever is.

 • Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan mijn cadeaukaart?

  Bij de digitale cadeaukaart is het wel mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. In het bestelproces kun je je persoonlijke boodschap toevoegen.

  Het is helaas bij de fysieke cadeaukaart niet mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Je kunt de cadeaukaart wel direct naar de ontvanger laten versturen door dat adres in te voeren. Tip: Zet bij de naam in het bezorgadres dat het van jou komt, zo ziet de ontvanger wie de gulle gever is.

  De cadeaukaart wordt, om veiligheidsredenen, zonder saldo verstuurd en dient geactiveerd te worden met een activeringscode welke je per e-mail zal ontvangen na je bestelling. Heb je meerdere cadeaukaarten besteld in één bestelling, dan geldt de ontvangen activatiecode voor alle cadeaukaarten. Geef je de cadeaukaart aan iemand anders, vergeet dan even niet de activatiecode door te mailen naar deze ontvanger. Activeer de cadeaukaart zodra je hem ontvangt, de activeringscode is slechts voor bepaalde tijd te gebruiken!

 • Ik ben de activeringscode van mijn cadeaukaart kwijt of deze is verlopen. Wat nu?

  De digitale cadeaukaart wordt al geactiveerd verstuurd, activeren is dus niet meer nodig. 

  Heb je een fysieke cadeaukaart, waarvan de activeringscode verlopen of kwijt is? Neem contact op met de Intratuin klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.

  Heb je de cadeaukaart niet zelf besteld, maar gekregen? In dat geval kunnen we vanuit fraudegevoeligheid de activatiecode alleen nasturen naar de gulle gever. Deze kan de activatiecode vervolgens weer aan jou geven, zodat jij er gebruik van kunt maken.

 • Kan ik met mijn Intratuin cadeaukaart betalen in de Intratuin webshop?

  Ja, maar alleen de Intratuin cadeaukaarten met extra beveiligingscode (onder de kraslaag) kunnen in de webshop worden ingewisseld. Met de cadeaukaarten zonder beveiligingscode kun je alleen in onze winkels terecht.
  Heb je een digitale cadeaukaart, dan vind je het kaartnummer en beveiligingscode in de email.

  Zo werkt het:
  1. Activeer eerst je cadeaukaart als dit nog niet is gedaan, dit kan hier.
  2. In het bestelproces kun je bij 'Betaalmethode' vervolgens kiezen voor de Intratuin Cadeaukaart.
  3. Klik op 'Bestelling afronden'.
  4. Er verschijnt vervolgens een nieuw scherm. Klik hier nogmaals op de Intratuin Cadeaukaart en vul je het kaartnummer en de beveiligingscode in. (Bij de fysieke cadeaukaart: vind je deze onder de kraslaag, bij de digitale cadeaukaart, vind je deze in de email).
  5. Klik vervolgens op 'Voeg cadeaukaart toe'.

  Het is mogelijk om met meerdere cadeaukaarten te betalen en/of gedeeltelijk met een andere betaalmethode (behalve Pay after Delivery) het restant bij te betalen. 

 • Hoe kan ik het saldo op mijn cadeaukaart checken?

  Bekijk het saldo op de fysieke en digitale cadeaukaart in onze saldochecker, deze vind je hier. Je kunt ook het (resterende) saldo op je kaart opvragen bij de servicebalie en de kassa’s in onze winkels.

 • Hoe lang is een Intratuin cadeaukaart geldig?

  Het saldo dat is geactiveerd op de fysieke en digitale kaart is onbeperkt geldig.

 • Moet ik het bedrag op de Intratuin cadeaukaart in één keer besteden?

  Het bedrag op de Intratuin cadeaukaart hoeft niet in één keer besteed te worden. Het bedrag dat besteed wordt, wordt bij betaling in mindering gebracht. Het restant blijft staan en kan op een later moment besteed worden. Heb je je kaart in de winkel besteed? Dan brengt onze kassière je na betaling op de hoogte van het restantbedrag op de kaart.

 • Ik ben mijn Intratuin cadeaukaart verloren. Ben ik nu ook mijn geld kwijt?

  Ben je de email kwijt van je digitale cadeaukaart of heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice (Neem contact met ons op (intratuin.nl)), dan kunnen wij kijken of we je nogmaals de informatie kunnen sturen. 

  Na verlies van een fysieke cadeaukaart ben je helaas het geld kwijt, net als bij contant geld.

 • Kan ik (als bedrijf) grote hoeveelheden Intratuin cadeaukaarten bestellen?

  Ja, het is mogelijk om grote hoeveelheden digitalen of fysieke cadeaukaarten te regelen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden contact met ons op via cadeaukaart@intratuin.nl.

Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top