Laden..
 • Binnen welke termijn kan ik in de winkel aangeschafte artikelen ruilen of terugbrengen?

  Producten dienen binnen 14 dagen na aankoop geruild of teruggebracht te worden. Ruilen of terugbrengen is alleen mogelijk met bijbehorende kassabon.

  UItzonderingen:

  • Binnen- en buitenplanten dienen binnen 7 dagen na aankoop geruild of teruggebracht te worden.
  • Cadeaukaarten mogen niet geruild of teruggebracht worden. 

   

 • Is het mogelijk om in de winkel gekochte producten te ruilen of terug te brengen bij een andere Intratuin winkel?

  Voor de meeste artikelen geldt dat ze bij elke willekeurige vestiging kunnen worden teruggebracht of geruild. Bij het terugbrengen verwachten we de producten ongebruikt, in goede staat en in originele verpakking weer terug. Ruilen of terugbrengen is alleen mogelijk met bijbehorende kassabon.

 • Het artikel dat ik in een Intratuin winkel gekocht heb, blijkt kapot te zijn. Wat nu?

  Als een product al beschadigd was toen je het kocht, lever deze dan in bij de servicebalie van de Intratuin vestiging waar je het hebt gekocht. Vergeet niet de kassabon mee te nemen! Als een product beschadigd is geraakt ná het verlaten van de winkel, kan het helaas niet worden teruggebracht.

 • Kan ik een plant retourneren of ruilen?

  Planten die zijn gekocht in een Intratuin winkel kunnen binnen 7 dagen na aankoop, geruild of teruggebracht worden. Ruilen of terugbrengen is alleen mogelijk met bijbehorende kassabon. 

  Intratuin biedt unieke garantie op buitenplanten. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvang je een nieuw exemplaar. Neem daartoe de plant, het etiket en de kassabon mee naar de winkel!

 • Kan ik mijn lege gasfles bij elke Intratuin winkel terugbrengen?

  Bij een aantal Intratuin vestigingen kun je lege gasflessen terugbrengen. Neem contact op met de betreffende Intratuin vestiging en vraag naar de mogelijkheden.

Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top